Nastere usoara Bebelu!Felicitari andr@,camady!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

aaaaa si daca pe perioada sarcinii apar anticorpii intr-un titru (concentratie) alarmanta se iau imediat masuri.....se va face un vaccin oferindui protesctie fatului si mamei

analiza de monitorizare a acestor anticorpi se numeste: anticorpi anti D, depistare si titrare sau anticorpi anti rh

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

nu vreau sa mai insist pe tema asta.....fetele care nu stiu ....analiza de monitorizare a anticorpilor se face doar in cazul in care se dovedeste ca o femeie are rh neg si sotul rh poz si ea este insarcinata

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!!!!!
bebelu...nastere usoara!!!!!!!!!!
gaby imi pare rau ca a iesit beta atat de mic...lasa ca 2011 este anul nostru..al tuturor aspirantelor..eu una sunt optimista..ca doar din 12 luni ale anului vom impusca si noi una..nu-i asa??????
ankta...nu fi dezamagita..o noua luna...o noua sansa..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hai ca m-ati lasat fara cuvinte cu titlu.
multumesc mult de tot pt incurajari si ca sunteti alaturi de mine.
conteaza ff mult si imi da si mai multa putere pt maine
va pe toate si sa stiti k imi sunteti tare dragi.
mereu cand am avut o probl, ati fost langa mine, cand am fost fericita, ati fost langa mine, m-am atasat ff mult de voi.
va doresc tot ce e mai bun in lume, un an nou muuuuult mai bun decat acesta, cu muuulte impliniri si muuuulte linite. sa fiti sanatoasa si iubite.
sa ne auzim cu bine.
eu mai stau un picut si ma pregatesc sa merg la somnic.

maine o sa va tina la curent fetele. o sa dau mesaj, imediat cum reussesc.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultima zi cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Buna seara fetelor....in primul rand Bebelu iti doresc nastere usoara, refacere rapida si multa sanattate si nu in ultimul rand abia asteptam poze cu Natalia.....mult succes
Fetelor sa nu fiti suparate ca ca anul acesta nu ati avut parte de liniutzele mult dorite, anul 2011 va fi unul mult mai norocos, asa ca intrati in forta in anul viitor, sa vedeti voi cum o sa incepeti rand pe rand sa intrati si sa anuntati liniutzele rosii, eu va tin pumnii si va doresc mult noroc.
Daca nu mai intru va doresc de pe acum un AN Nou fericit , plin de sanatate, fericire, bucurie, intelegere si multa iuibire, iar anul 2011 sa fie unul foarte norocos pentru fiecare dintre voi, va imbratisez cu mult drag si va urez LA MULTIANI!

16+ cu Matei

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

ralu, cum sa nu fim alaturi de tine
ca si tu ai fost tot timpul
nu vreau sa jignesc pe nimeni dar ai o aspiranta care nu ne-a parasit atunci cand a ramas gravi........aaaaaaaa sory mai e si luiza....si cam atat

suntem alaturi de tine maine.....o sa ne rugam......sti vazut ce a facut rugaciunea lui ankcta cu fratele meu.....functioneaza

maine ne rugam in grup pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

Buna seara fetelor....Pe mine ma doare foarte tare spatele si nu e de la ciclu...ca abia a trecut.
Lori ce mai face fratele tau?A ajuns in bucuresti?
Ancuta unde e optimismul?Inca nu ai vazut rosu pe alb...asa ca pana atunci mult optimism.
Ralu nastere fffff usoara si sa fiti amandoua sanatoase si sa te recuperezi repede.Am tras si eu cu ochiul la pozele tale de pe picasa si esti fffff frumoasa.
Camcris cum a fost craciunul pentru tine?
Va pe toate si va doresc o seara frumoasa.

"My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet

Ai dreptate, inca nu am vazut rosu. Acel maron acum s-a transformat in ceva mult mai diluat si apos. Dar testul este -

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

ralu, cum sa nu fim alaturi de tine
ca si tu ai fost tot timpul
nu vreau sa jignesc pe nimeni dar ai o aspiranta care nu ne-a parasit atunci cand a ramas gravi........aaaaaaaa sory mai e si luiza....si cam atat

suntem alaturi de tine maine.....o sa ne rugam......sti vazut ce a facut rugaciunea lui ankcta cu fratele meu.....functioneaza

maine ne rugam in grup pt tine

multumesc mult Lore

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultima zi cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salutare fetele,
am ajuns si noi acasuka
bebelu nastere rapida si usoara si abia asteptam s-o vedem pe printesa ta
restul fetelor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna seara fetele

bebelu iti doresc si eu nastere usoara , refacere rapida , o buburuza sanatoasa, mancacioasa si sa ai numai bucurii din partea ei

iti multumim ca ne-ai fost alaturi

va pe toate si noul an sa fie mai bun decat cel care a trecut, dorinta de a fi mamica sa va fie indeplinita

Mergi la inceput