Nastere usoara Bebelu!Felicitari andr@,camady!
Raspunsuri - Pagina 13
ankcta spune:
Fetele am repetat testul si este tot negativ. Deci astept sa trec in noul an f trista si cu uratii pe cap 
Ancuta , in curand 
luiza77 spune:
Buna seara fetelor....in primul rand Bebelu iti doresc nastere usoara, refacere rapida si multa sanattate si nu in ultimul rand abia asteptam poze cu Natalia.....mult succes 
Fetelor sa nu fiti suparate ca ca anul acesta nu ati avut parte de liniutzele mult dorite, anul 2011 va fi unul mult mai norocos, asa ca intrati in forta in anul viitor, sa vedeti voi cum o sa incepeti rand pe rand sa intrati si sa anuntati liniutzele rosii, eu va tin pumnii si va doresc mult noroc.
Daca nu mai intru va doresc de pe acum un AN Nou fericit , plin de sanatate, fericire, bucurie, intelegere si multa iuibire, iar anul 2011 sa fie unul foarte norocos pentru fiecare dintre voi, va imbratisez cu mult drag si va urez LA MULTIANI!

16+ cu
Matei
cos_minutza spune:

Hai Bebelu!!!Hai bebe Natalia!!!
Nastere usoara si asteptam pozici cu micutza printesa!!!

tuturor!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
lorena_86 spune:
ralu, nastere usoara si bebe Natalia sanatoasa
tinem pumnii

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor mi-a scris miha, este bine dar a aflat ca are rh negativ si sotul pozitiv.....in rest este ok.....cred ca are 11 saptamani......aaaa si a trecut printr-o gripa mai serioasa.....va pupa pe toate 

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
Buna seara fetelor....Pe mine ma doare foarte tare spatele si nu e de la ciclu...ca abia a trecut.
Lori ce mai face fratele tau?A ajuns in bucuresti?
Ancuta unde e optimismul?Inca nu ai vazut rosu pe alb...asa ca pana atunci mult optimism.
Ralu nastere fffff usoara si sa fiti amandoua sanatoase si sa te recuperezi repede.Am tras si eu cu ochiul la pozele tale de pe picasa si esti fffff frumoasa.
Camcris cum a fost craciunul pentru tine?
Va 

pe toate si va doresc o seara frumoasa.
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor mi-a scris miha, este bine dar a aflat ca are rh negativ si sotul pozitiv.....in rest este ok.....cred ca are 11 saptamani......aaaa si a trecut printr-o gripa mai serioasa.....va pupa pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lori si ce inseamna asta? ca eu nu ma pricep deloc la astea.
cora79 spune:
Hai Bebelu

hai Bebelu
nastere usoara si bebelina sanatoasa si papacioasa
Pup toate fetele si va transmit o doza de optimism

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
lorena_86 spune:
simo
a ajuns azi noapte in bucuresti, la 6 dimi a avut tren si pe la 12 amiaza a ajuns acasa la parinti......a mancat si de atunci doarme
simo, este vb despre o incompatibilitate dar in zilele noastre nu mai e deloc importanta......daca este descoperita la timp
daca o femeie care are rh negativ vrea sa aiba bebe cu un barbat care are rh pozitiv trebuie sa fie putin mai atenta pe perioada sarcinii, adica sa-si faca permanent o analiza de monitorizare a anticorpilor in functie de recomandarea medicului deoarece daca acei anticorpi apar si daca cresc pot devenii foarte periculosi atat pt fat dar si pt mama......dar in zilele noastre lucrurile astea nu se mai intampla
uite si bebelu are rh neg si sotul ei poz si acum naste....asa ca nu te speria....si mai sunt multe fete in situatia asta
dar sa stii ca daca e invers....tatal negativ si mama poz este in regula.....sa nu fie inver cum ti-am explicat mai sus
trebuie avand in vedere un lucru foarte important: daca graviduta cu rh neg a mai avut vreo sarcina inainte....chiar si una pierduta sau un chiuretaj.....orice pt ca daca a avut a intrat sangele fatului in contact cu sangele mamei si acesta din urma a sintetizat anticorpi impotriva rh ului pozitiv, anticorpi care fac rau la o viitoare sarcina
de aceea daca cineva are rh neg si sotul poz trebuie sa spuna la medic daca a mai avut vreodata vreo sarcina.....fie ea pierduta si la varsta mica
eu am studiat hematologia si in facultate dar si unde am lucrat asa ca imi sunt cunoscute situatiile astea
daca mai are cineva nelamurii sa nu ezite sa ma intrebe.......sa nu
credeti ca ma dau "desteapta" doamne fereste......am vrut doar sa fac cunoscuta aceasta situatie persoanelor care inca nu stiu de aceasta posibilitate care este destul de periculoasa daca nu este descoperita
va pupic pe toate
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen