Nastere usoara Bebelu!Felicitari andr@,camady!
Raspunsuri - Pagina 15
lorena_86 spune:
draguta 

pe unde ai umblat
ne-a fost dor de tine
sper sa nu ne mai parasesti

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 nu vreau sa jignesc pe nimeni dar ai o aspiranta care nu ne-a parasit atunci cand a ramas gravi........aaaaaaaa sory mai e si luiza....si cam atat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Cred ca pe mine m-ai uitat...
lorena_86 spune:
fetelor eu va las ca are sotul treaba la calc
va pup pe toate si ne auzim maine dimi sa-i facem galagie lui bebelu
pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
tana 

nu te supi dar am neuronul 
da si tu ai intrat mult cand erai graviduta si iti multumim pt asta

sper sa ma ierti

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
Lori scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme dar vb cu matusa la telefon si am vorbit vreo 2 ore
.Lori iti multumesc mult tare pentru raspunsul tau ....chiar nu stiam nimic despre rh.Sper sa-mi dea si mie si sotului sa ne facem rh...oricare ar fi situtia bine ca exista tratament si nimic nu este imposibil
Bebelu cuvintele tale au fost pline de emotie....iti multumim mult ca si tu esti alaturi de noi si ne incurajezi atunci cand noi nu mai speram la bebe.

tanamera spune:
Lorena
stai linistita,cum sa ma supar,ma bucur ca acum va stiu si fetele,a fost o scumpa Bebelu ca mi-a dat ieri un PM.
Bebelu iti doresc o nastere si refacere cat mai usoare.Maine o sa dau F5 cu multe emotii.Te pup inca o data in formula 2 in 1
.
Bob_Pixel spune:
Buna seara, fetelor !
1. Bebelu - inteleg ca faci ceza, iti doresc sa-ti prinda anestezia, sa decurga totul rapid si in siguranta, Buba sa fie sanatoasa si cuminte, tu sa te recuperezi cat mai usor ! Nu mai vezi mesajul asta, sigur dormi acum, dar nu conteaza, important e ca inca o persoana va trimite ganduri pozitive ! 
2. Gaby - nu stiu ce sa zic de rezultatul la beta... eu am facut de 2 ori in viata mea si ambele erau "<1". Din cate imi aduc aminte, pe graficele care circula pe net,statistica spune ca o sarcina incipienta ar trebui sa aiba valoarea 5+. Dar statistica este pur si simplu omogenizarea unor rezultate diferite. Eu as repeta acel beta, parerea mea e ca un raspuns negativ este categoric acel "<1". La 2, eu inca as visa si as spera.
3. imi pare rau pentru testele negative acum, la sfarsit de an. Dar trag nadejde ca anul 2011 va fi anul nostru productiv (chiar si grafic arata ca doua liniute
)
4. Eu sunt azi z25, intr-o luna in care am "muncit" ca nebunii si ar cam trebui sa testez de Boboteaza, daca nu se iveste CM. Sunt varza... saptamana asta intre Craciun si revelion aveam DPN... as vrea sa ni se intample o ironie pozitiva, sa-i zic asa. Ca, in loc de o nastere care nu a mai fost sa fie, sa vina o noua speranta in vietile noastre. Mi-e foarte greu cand ma gandesc la ce am pierdut, de aceea fac tot posibilul sa trec peste aceste zile, in fiecare zi am stat si am vazut cate o editie de Survivor, am gatit si am dormit, atat! Telefoanele le avem inchise de pe 24, pe mess/facebook nu intru. Aseara am vrut sa vorbesc cu prietenele mele, dar m-a apucat un plans amarnic si am inchis calculatorul. E mult mai bine sa tai orice legatura cu persoanele de care sunt legata afectiv, pana trec aceste zile grele... Imi tot caut simptome, dar simt ca ma pacalesc singura... asta e, astept sa treaca acest an nefast si ma gandesc cu optimism ca 2011 va fi anul nostru ! 
walkiria spune:
Bebelu
..se citesc emotiile printre randuri, in mesajul tau!
si acum sa facem galeria de rigoare pt Bebelu si micuta Natalia:

HAI BEBELU !!!! HAI BEBE NATALIA !!!!

Va asteptam cu mare drag Ralu, nastere usoara si iti multumim ca ne-ai fost alaturi pe perioada sarcinii...doamne ce emotii am, parca as naste eu

.
Dumnezeu sa va ajute sa fiti sanatoase!!!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
dananagi spune:
BEBELU......nastere usoara,sa te refaci repede si fara dureri prea mari si sa dea d-zeu ca buburuza sa fie sanatoasa si o mincacioasa.