ian-feb2011 - HAI BEBELUSI !!!!(155)
Raspunsuri - Pagina 9
Lorich spune:
Lucia nu stiu de cand am, dar am da, intepaturi in doamna; dr. zicea ca-s absolut normale, nu trebuie s afac ceva special (repaus, nospa etc).
Irinuka clar e asta- nu treb sai dai doar un pic din unul si un pic din altul-pt ca initial vine ceva apos, care calmeaza setea lui bebe, apoi smantanos, care e consistent, de foame si esential in crestere; eu imi aduc aminte insa exact ce spuneai tu - ca un san imi ramanea pietroi si trisam un pic-il puneam la un san, sugea ce sugea (cum zice Simo 20 minute siiigur papa si partea smantanoasa) si apoi la celalalt macar putin putin, cat sa nu fie pietroi sa doara. Dar, da..2 ore e prea mult, in burtica se amesteca lapte ce deja se digera cu lapte proaspat. Nici o ora nu cred, dar acum...vezi si tu, depind emult de el, de stilul lui de supt. 
Simo pediatra mea zice ca nu exista asa ceva -lapte d emama care s anu fie bun - poate tu ai probleme cu cantitatea, baga mai multe lichide, lapte eventual, ciorbite, supite. Daca zici ca mai bea 70 ml lp inseamna ca nu-i ajunge cantiattea ta, de asta zic mai multe lichide, ceai de chimen de ala, galactogil, ar fi super sa-l mai poti tine pe san exclusiv macar o vreme.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
37+
andri31 spune:
bulinutza e miscatoare...chiar bine ... o iubesc asa de muuult
insa am o mare problema. Mai! eu nu mai pot sa mananc !
de craciun am mancat DOAR ATAT: 1 lingura salata "buf" , o fripturica , 1 sarma , 2 prajiturele si la 12:00 noapte am golit stomacul pana la fiere
a II-ua zi doar 2 sarmalute si 1 clementina si iar rau.....
si de atunci tot asa... orice mananc , mi-e rau la stomac , am stari de greata nasoale , mai dau si la rate ... plus ca ma arde de nu pot sta intinsa deloc. Am cautat pe net ... tot numai de sarcina toxina imi fdadeau rezultatele cautarii SAU de simptome pt preemclamsie.. dar fara aalte simptome asociate acestei "boli" respectiv tensiune sau ceva 
raportez si eu dureri in zona inghinala LA GREU , intepaturi la pasa la GREU ... dar sunt multumita de bulinuta. ...
acum: oare afecteaza bulinuta faptul ca nu pot manca aproape deloc ? (mama si cat mancam inainte. ...) acum iau Elevit si fier ..... dr. spunea la un mom. dat ca starile de rau ar putea fi de la fier ... dar daca nu iau fier ma iau ametelile ... acum na ! cum o dau tot nu-i bine 

sotul ma tot intreaba ...cred ca de 3 ori pe zi ce facem cu revelionul , desi stie ca o sa-l facem acasa ca nu pot sta in fund , nu pot manca , nu nimik .... dar na ! pt noi cred ca e primul rev in 11 ani cand stam acasa si eciudat ! na ! si pt mine ... dar la mine e chiar usor de acceptat .. pur si simplu ca NU POT sa fac nimik.
Sotul tot imi spune ca se duce la socru'miu si aduce niste busteni ... sa facvem si noi revelionul macar la Busteni ![]()
hai na! ca m-am intins! am, logoree... imi fac curaj sa ma duc sa pap ceva 
mami
33
Amalia
lumina si putere
mandra dulce
missmj spune:
Doctorita mea are tel inchis
.ori e pe la spital,ori nu s-a terminat Craciunul la ea...mai incerc mai tr,daca nu,maine e sigur la cabinet.
carmen
37+ cu
Andrei
misssexy spune:
si eu raportez kk moale si o stare de kko
.
ALINA
34+ cu
ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
bebelusi spune:
Roxx, avea 2650
Irinuka, trebuie neaparat sa ii micsorezi masa incet incet la 40 de minute, altfel o iei razna si tu si nici pe el nu il ajuta. Crede-ma pe cuvant. Eu i-am dat lui Vlad aproape pana la final la o masa doar dintr-un san, niciodata din amandoi, iar organismul meu asa a invatat sa produca, mi se parea mai simplu peste mine, stiam ordinea, se strangea si suficient si nu ma stresam
Shines te rog sa nu mai gandesti asa cu laptele, laptele tau e bun, nu are cum sa fie bun, dar daca tu ii dai si praf in conpletare de-aia organismul tau nu produce mai mult, tu trebuie sa ii dai numai de la tine si atunci organismul va produce mai mult. Sper ca m-am facut inteleasa. Faptul ca isi papa manutele dupa o ora nu inseamna neaparat ca ii e foame, ei fac asta si la colici, fac asta si pana isi formeaza cat de cat un program. Sper sa nu devin cicalitoare, dar si eu am fost ajutata pe acest forum la Vlad si la randul meu vreau sa va ajut si eu, numai sa va lasati ajutate, asta e cel mai important. Laptele dintr-un san e de 2 feluri, prima data e cel de sete, adica f subtire, si apoi este cel de foame adica cel gros, de-aia nu e f indicats a ii dai din amandoi o data , ca risti sa ii dai doar laptele subtire, adica cel de sete si sa nu se sature.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
luciact spune:
andri am o prietena care in ultimile 2 luni voma tot, si avea arsuri, baga cate o folie de rennie pe zi, da asa cate juma de pastila ca era prea mult, a si slabit cateva kg de la atata vomat in ultimile luni
cred ca poti sa le numesti d ale sarcinii...
35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
bebelusi spune:
Fetelor duceti-va la urgente cu indigestia, nu e de glumit, iti fac ceva perfuzii si te pun pe picioare imediat
Shines, bebe poate sa bea 70 ml peste, asta nu inseamna neaparat ca nu se saturase, ei in general mananca cam cat le dai, adica multicel, lucru care nu este bun, de multe ori chiar regurgiteaza surplusul. De-aia se spune ca un copil alaptat cu lapte praf se "pufoseste", pentru ca ii vine laptele usor si nu se mai prea opreste. Cat a luat de la nastere pana acum in greutate??Daca a luat peste 500 gr / luna eu zic sa nu iti faci griji, atat e minimum, in functie de copil poate lua pana la 1 kg
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
florintunde spune:
v-am citit asa fulger
Roxx;bafta pe maine
Gabiu;sanatate muuulta va doresc la aman2..si tie si la brabatel
Bebelusi;sa bei numai apa de la orezul fiert!si ceai de frunze de afine..infuzie! sa te f bine
Despre Mirelusha noastra mai stiti ceva?
Mayane;bravo
felicitari...tineti-o tot asa
Missexy!;
nimic nu este mai important decat sanatatea bebeului...daca ti-a recomandat REPAUS LA PAT..REPAUS SA FIE ...u=nu mers la posta si altele..iei bataie

Tremur ca naiba...am luat gynipral si no-spa si juma de diazepam...

Simo;atata sfat pot sa-ti mai dau;- implic-o in tot ceea ce faci cu bebe..si repeta de 1000 de ori ca el e mic si neajutorat si necesita multa multa grija...cand ii faci poze..fa-i si Ei..daca se poate sa fie aman2 pe poza...rabdare multa si muuuulti pupici.
Sa stii ca ma o prietena care s-a chinuit 5 ani sa mai ramna insarcinata cu al doilea copil ...primul e baietzel...si cand in sf s-a nascut surioara mica!--..stau langa raul Mures..si cand a v acasa de la spital l-a amenintat baiatul ca la prima ocazie arunca bebelusa in MURES!..PESTE TREI SAPTAMANI cand plangea aia mica de colici..plangea si El ca ii era mila de ea...acuma e lumina ochilor lui

...foarte rar se integreaza primul copil fara incidente in schimbarea situatiei.
mamici care ati nascut!o intrebare pt noi care urmam dupa voi..cum e cu vata sau cu natracare?trebuie multa..cum se face la spital..?cateva sfaturi va rugam cand aveti timp
Tunde
32 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
angieangie spune:
buna buburuze

am fost la plimbarica prin oras..am facut si poze am pus vreo 2 pe cont cu burtoaia
Am vazut bebeluse scumpe de mamici Ioana, Roxana si Carmen

sa va traiasca si sa fie sanatoase

pup toate fetele

Angie
+35
bebe jucaus
florintunde spune:
scuze de greseli...imi tremura mainile...se vede nu?..sorry
desteapta de mine mi-am dat jos mustata acu 2 zile..plictiseala mare..sa fac si Io ceva cu folos..si mi-a iesit un herpes pe locul la mustata..cum tot mi-am sufkat nasul si era sensibil
..ma dau cu aciclovir si fond de ten cand merg afara
Tunde
32 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian