ian-feb2011 - HAI BEBELUSI !!!!(155)
Raspunsuri - Pagina 8
luciact spune:
Gabiu, Bebelusi...imi pare rau,
sa treaca
Gabiu, si eu tot 35 sapt am si intepaturi in dansa...chiar si cand stau in pat, plus dureri de mijloc asa....care vin si trec....
stiu ca Lorich zicea de pe la 31 sapt ca o cam inteapa jos, asa i??
35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
monika_bt spune:
misssexy, mayane, felicitari ptr rezultate!!
bebelusi, la mine are efect lingura de orez simplu, nefiert...poti incerca...Probabil ca ti-ai starnit putin si ficatul...Of, Doamne, daca nu as sti cum e!!! Multa sanatate!
Simo, imi pare rau sa aud de Camelia...probabil ca te asteptai, e totusi obisnuita sa fie doar ea...Dar sunt sigura ca totul va fi bine!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
31+
monika_bt spune:
Aaa!! da, si eu am intepaturi jos, iar zilele trecute am avut si prin burtica, nu numai in pasa...
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
31+
Irinukaaa spune:
Hey!
Mai intram si noi din cand in cand cand papa bb Patrick mai mult, ca in rest mai fac si eu una alta prin casa ca parca mi-e tare aiurea sa mi le faca alticneva (si recunosc - prefer sa mi le fac eu in felul meu
).
Vad ca "marele moment" se apropie cu pai repezi la multe din voi si nu ma pot abtine sa ma gandesc ca si eu tot pe-acum ar fi trebuit sa ma pregatesc. Sigur nerabdarea ar fi fost maaarea... macar asa n-am apucat sa am emotii
.
Sunt cu ochii pe voi oricum si va tin pumnii la toate! Abia astept sa mai aud cate una care a nascut... ma bucur asa tare de parca as naste eu de fiecare data. 
Am vazut bebeline scumpe de mamici Ioana, Roxana si Carmen. Sunt asa dulci... sa fie sanatoase!
Simo tu cu siguranta nu te asteptai la reactia asta de la fetita ta. POate incetul cu incetul va intelege dar e oricum destul de greu ca e diferenta mare intre ei si gelozia cred ca va aparea oricum. Parerea mea din propria experienta (cu sora-mea). Sa speram ca nu va fi cazul. O vei muta cu scoala la Bucuresti? 
Pupaceu dulci la toate buburuzele dinauntru sau din afara burticii!
Irina ~ mamica norocoasa de
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
Irinukaaa spune:
Acum am o dilema - in legatura cu alaptatul.
Pana acum i-am dat lui Patrick sa pape la fiecare masa cate un san - alternativ ca am inteles ca e bine sa-ti goleasca sanul iar apoi sa treaca la celalalt. Dar tinand cont ca treceau 3-4 ore pana la urmatoarea masa el papa de la un san, iar apoi mai manca peste 7-8 ore tot din el, timp in care se facea "ca piatra".
Acum dilema mea e - de unde stiu cand mi-a golit sanul si cand/ daca pot trece sa il dau si pe celalalt.
Si pediatrul mi-a zis ca o masa trebuie sa tina maxim 30 minute, ceea ce eu n-am nici o sansa "sa-l dezlipesc" de la san. Masa lui dureaza aprox 2 ore, timp in care il si schimb, il tin sa regurgiteze de vreo 3-4 ori... si in rest la san! Gresesc?
Astept parerile voastre! 
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
Shines spune:
mie imi zicea invers doctorita..acu nici eu nu stiu
sa ii dai sa pape din amandoi..nu ai de unde stii cand goleste sanul.
ii dai 20 min dintr-un san..apoi treci la celalalt
totusi..mi se pare mult sa stea 2 ore la san...in 30 min el trage tot ce are nevoie..zic si eu..parerile sunt impartite
oricum...tu ca mama simti cum e cel mai bine in functie de cum se comporta copilul.
eu ii dau din ambii sani..asa incat la fiecare masa sa fie amandoi plini
problema mea grava e ca am productie slaba de lapte..si dupa ce papa la o ora isi mananca manutele de foame..asa am patit si la cami, laptele nu era hranitor, era apa chioara pentru nevoile lui. eu il las sa pape bine la ambii sani..apoi ii dau bibe cu lp..si inca mai papa vreo 70 ml.
o sa merg sapt viit la dr sa fac o analiza a laptelui..nu as vrea sa il tin totusi numai pe san daca nu e bun..si asa e micut.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
Irinukaaa spune:
Simo de-aia am inceput si eu sa ma intreb daca procedez bine. La mine a luat in greutate cam 250g/ saptamana. Si pare satul dupa ce papa... se mai trezeste dupa 3 ore si ceva in general. Dar dupa cum zici si tu parerile cred ca-s impartite si nu stiu daca procedez sau nu bine. Intrebari de mamica fara experienta... 
Multumesc de raspuns. 

andri31 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact Lorich ce haioasa esti......adik la tine dop egal Ana.... In schimb bebelu cauta dopul....ce tari sunteti Ioana ma bucur ca sunteti bine, faceti revelionul in formatie completa eu am facut 35 sapt, mai mult decat sa stau in pat nu am ce sa fac{ma seaca intepaturile in dansa}, si asa am zis ca dupa ce o sa nasc si ma apuc de tot ce faceam inainte o sa fac febra musculara....n am pus un aspirator de mai mult de 6 luni...traiasca sotul care saracu a fost un fel de Consuela in casa Missmj, nush ce sa zic, poate stiu fetele care au mai nascut, dar suna dr....de aia ai platit atat... eu am asa o stare de blegeala, molesala, mi a luat sotul ieri camasa alaptat roz plus halat....are pe ea imprimat o barza si scrie special delivery....mi a placut la nebunie, am spalat o acum ![]() ![]() 35+ Eva Mariahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1 |
lucia mami , de unde ti-a luat si cat a dat !?
ca si io trebuie sa-mi trimit soata la cumparaturi ...
multumesc

mami
33
Amalialumina si putere
mandra dulce
luciact spune:
andri, s a dus ieri la marvimex sa si ia perie de masina, ca zicea ca vine ninsoarea, si cik din marvimex...si a dat 60 da e superr, dupa ce se usuca si calc , maine daca e pun o poza sa vezi
eu mai am inca un set pe bleu, si de aia vroiam macar 2 pt spital, ca sa nu stau sa mi pun camasile lor in cap....ai vazut ca se inchid lateral sau la spate
ce mai face buburuza e miscareata???

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
florintunde spune:
buna
AM O STARE DE KKO
sunt ca si ZANABUNA..imi da asta mica niste suturi in pasa si in vezica de ma pis p mine
..
ce o fii?.
nu- s dureroase rau dar f incomode...si m-a prins prin oras cu masina...de abia am aj acasa
CUM e CARMEN?????Ma DUC SA VA CITESC DIN URMA
Tunde
32 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian