ian-feb2011 - HAI BEBELUSI !!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac gagicile????
vad k ati dat-o p sub din astea care pt mine sunt sporturi extreme.

Abramburica deci ii place la caldurica lu bubu. poate totusi vine singurel sa nu ajungi la alte minunatii.

deci..pt cine facem maine galerie???Patricia si mai cine???

eu am facut baitza, astept sa imi vina finii in vizita, desi nu am nici un chef...ma doare spatele de mor k azi am tot trebaluit p aici. si tot nu am terminat tot ce aveam de facut. dar las p maine cand venim de la dr. sper sa le temrin la timp pe toate

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultimele 2 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ADITZA;Maine ma duc sa-mi iau prenatalul...am implinit 32 ...vineri fac 33 deja
sarumana
formularele pt depunerea actelot le-am gast cate ceva pe mailul comun.si lega din monitor

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

DE cate ori pe zi fac bebeii vostri kk? Ca Dav facea la fiecare masa, iar Iris abia a facut aseara stimulata cu termometrul, dupa 2 zile... si azi-noapte singura.

mami de David si 39+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

O data sau de doua ori pe zi!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ce fac gagicile????
vad k ati dat-o p sub din astea care pt mine sunt sporturi extreme.

Abramburica deci ii place la caldurica lu bubu. poate totusi vine singurel sa nu ajungi la alte minunatii.

deci..pt cine facem maine galerie???Patricia si mai cine???

eu am facut baitza, astept sa imi vina finii in vizita, desi nu am nici un chef...ma doare spatele de mor k azi am tot trebaluit p aici. si tot nu am terminat tot ce aveam de facut. dar las p maine cand venim de la dr. sper sa le temrin la timp pe toate

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultimele 2 zile cu burtica!!!!

mai mergi maine la eco?
pote sa schimbe data inca?
Patricia!-- stiu si Eu?

cine mai naste maine?sa-si ridice mana

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Hmm, fetelor, eu iar raportez o scurgere maronie, da' parca nu e chiar mucus tura asta.. si niste dureri de burta de pe la ora 4 ca la menstruatie. Astept sa treaca de ora 7 sa pot suna doctorita, insa - mamicile cu experienta: ce anunta scurgerile astea? sunt normale? oare mai sta bebe meu si maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Anca, esti pe aici? Noutati, ceva?

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Tierry;scurgerea maronie nu inseamna numai dop...poti sa te deshizi si de acolo..n-ai saptamanile la semnatura

sa dea DD sa fie ceva trecator

Shubu;chiar ai mai avut muculeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tierry tu nu-ti poti suna dr? Ca orice chestie maronie semnifica urme de sange, eu as suna sau as face o vizita la spital

Nu mai stiu, deh..neuronu' singuratic cine zicea de greata puternica ; chiar acum fac curatenie in niste reviste, vreau sa reciclez, sa mai fac spatiu si inainte de a le arunca, le mai rasfoiesc o data. Am citit ca greata severa asa e un semn clar prevestitor de nastere.

Tot acolo am citit de alaptare (unul sau ambii sani la masa)- cica in primele luni e bine sa fie pus la amandoi pt a stimula lactatia, dar daca bebe se satura dintr-unul..aia e.

Tunde eu nu pot sa-ti raspund la intrebarea ta - cu cine neaste maine: pot fi si eu, pot fi si zumzu, abramburica, roxx, Anca nici Carmen nu-i exclus sau Tiery..deci cele care asteptam cumintele sa se hotarasca bebe...nu-ti putem promite nimic.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Pai am 39s+2 zile. Sun acusi dr, dar tinand cont c-am fost ieri la control si joi ma internam, am zis nah, n-o fi bai 2 zile... s-o mai stresez cu telefoanele. Da' o sun acu sa vad ce zice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Shubulina,ti-am lasat si un PM dar iti scriu si pe site poate asa vezi mesajul meu.Am vazut in capitolul 70 ca si tu cautai pristanimicina pt tratarea ureaplasmei si a mycoplasmei..In romania nu exista, si vreau sa stiu cum ai facut rost de ea daca ai facut...Si eu am nevoie urgent...Este singura la care este sensibila ureaplasma mea...Am o sarcina obtinuta greu si nu vreau sa ma gandesc ca imi poate da ruperi de membrane...
Te rog daca vezi mesajul meu sa-mi raspunzi...poate ma poti ajuta

Multumesc din suflet!!

23+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput