ian-feb2011 - HAI BEBELUSI !!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac burticile? am dat de dr doctor, i-am zis ce s-a intamplat ieri si azi dim,a zis sa ma prezint maine dim la spital sa ma vada ca nu ii place cum suna.ce bine, scap si eu de o grija , am citit tot felul de nebunii,daca pierzi lichid si nu iti dai seama,face rau la bebe,etc.si cum eu nu stiu daca mi s-a rupt apa aseara sau doar am facut pe mine...
aditza ce poze de subu ai vazut fataaaaaaaaa? !
roxx si eu am avut episodul cu ziua in care m-am ofticat rau pe dr mea, dar azi s-a comportat exemplar si mi-a trecut.or avea si ei momentele lor, pe banii nostri.
[ppsic] ce bine ca a reusit sa intoarca copilul, stai linistita acum,ca si-asa o fi agitat destul,i-a deranjat garsoniera!!
abramburika eu cred ca vine bebelul singurel pana pe 4 .

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

DE cate ori pe zi fac bebeii vostri kk? Ca Dav facea la fiecare masa, iar Iris abia a facut aseara stimulata cu termometrul, dupa 2 zile... si azi-noapte singura.

mami de David si 39+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lori - pai copilu' doarme in camera cu noi (in patutul ei), de aia ne aranjam cum putem, prin alte locuri . Acu' si pe alea tre' sa le calculam bine ca e mama aici ... hahahaaaaa. De aia am zis ca e multe la mijloc.

ioana - din experienta mea, cica un bb alaptat la san poate sa faca si o data la o sapt. Nu ca ar fi ideal, dar nu e de preocupat. Vezi si tu cum decurge in viitor sau a fost doar o faza trecatoare.

mamma bis - o fetita si 40s+2 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Abrambu am inteles, identic si la noi...cand vine vreo mama...e cu post!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Abrambu am inteles, identic si la noi...cand vine vreo mama...e cu post!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Hahhahahaaaa ... ce bine ma intelegi tu atunci!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

N-auzi ca ma cauta copilu' imediat daca dispar din raza lui vizuala . Si nu poci nici ca iepurii, intr-o secunda-s gata, trebuie ceva pregatire, nu?

mami 34 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

lori - pai copilu' doarme in camera cu noi (in patutul ei), de aia ne aranjam cum putem, prin alte locuri . Acu' si pe alea tre' sa le calculam bine ca e mama aici ... hahahaaaaa. De aia am zis ca e multe la mijloc.
_

trimite mama cu cupilu' la plimbare.. s[une-i ca daca vrea sa -si vada nepotelul mai repede. ... sa va ajute

mami 34 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

salutare

am vz bb mumos de subu ..sa iti traiasca , e dulce si are niste falcute

Aditza,esti tu asa sigura?

35+ cu

Vineeeeee!!! +/- 18zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

mai stau si EU si imi casc ochii..zic poate de la medicamente da ceva nu-i bine mai

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

andri - da, la o asa varianta de ajutor nu m-am gandit . Poate o sa o si punem in practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ABRAMBURIKA;GABRIELE!GABRIELE!..ce bine te simti tu in buzunar la mami
Hai afara sa vezi iarna mai!..zapada..!sa te dea MAMI cu saniutza!
stii tu ce stii

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput