ian-feb2011 - HAI BEBELUSI !!!!(155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaoooo!!

Primul monitoraj: bb n-are nici un gand de iesit. Lichid este destul si in bune conditii, bb se misca, contractii, ioc. A inteles el cred ca eu m-am inscris la odiseea de ian-febr, deci in ianuarie vrea sa iasa . Asa ca, urmatoarea vizita pe 1 ian., iar pe 4 ian. intru la nastere provocata. Bineinteles, daca intre timp nu scoate nasucul singurel. Vom vedea.

mamma bis - o fetita si 40s+2 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

abramburica... prestati mama la sa o ajutati sa iasa pe buburuza
ca daca ea nu are nici un gand ...

mami 34 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

nu mai spun ca te ajuta sa nasti si mai usor .. creste elasticitatea colului

mami 34 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Tot citesc experientele fetelor stabilite prin alte tari si ma amarasc si mai tare la gandul sistemul nostru medical de rahat...

Ppisic, ma bucur ca s-a rezolvat cu pozitia bebelinei, de acum incolo e destul de greu sa se mai intoarca singurica. La noi astia nici n-au auzit de asa ceva, nici la mama clinicii private, unde dai mii de euro, te-ar fi bagat la cezariana una-doua....

Abramburika, poate se hotaraste piticul sa iasa singur pana la urma! Am citit multe povesti cu bebei care, amenintati cu inducerea, au iesit singurei cu o zi inainte La fel zic si in cazul tau, daca erai pe aici te bagau astia de mult la provocare sau cezariana...

Sunt cu nervii la pamant! Maine merg la control si pe cat de bine m-am inteles cu dr toata sarcina, pe ata de tare ma dispera mai nou...

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare

ambramburika f tare ..ce bb cumintel ai tu acolo in burtica , stie ca a venit zapada si nu vrea sa scoata nasucul afara

felicitari fetelor pt rez bune de la eco

carmen sa ne zici cum te mai simti

zumzu deci tot 2 in 1 ....

irina sa mai intri sa ne spui ce face patrik

am vz bb mumos de subu ..sa iti traiasca , e dulce si are niste falcute

ppisic este prima oara cand aud chestia cu intorsul ...destul de traumatizant ...doamne ajuta sa ramana intors

tunde nu am inteles f bine ce vrei sa sti ....cand intri in prenatal ? dupa 28 de sapt ...si da de la dr de fam
unde depui actele dupa terminarea celor 42 de zile de postnatal ? la primarie ...eu asa stiu , se face dosar cu o groaza de acte

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

salutare

am vz bb mumos de subu ..sa iti traiasca , e dulce si are niste falcute

Aditza,esti tu asa sigura?

35+ cu

Vineeeeee!!! +/- 18zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andri - ehehheeee, cu prestatul, prestam noi, da' e multe la mijloc . N-auzi ca ma cauta copilu' imediat daca dispar din raza lui vizuala . Si nu poci nici ca iepurii, intr-o secunda-s gata, trebuie ceva pregatire, nu?

rox - am o frica de mor sa nu ajung la cezariana, nu stiu de ce, dar nu vreau. Ca sa nu mai zic ca am auzit povesti horror si cu nasterea provocata, da' na, o prefer pe aia pana la urma. Aici te tine pana la 41 sapt.+3 si apoi iau masuri "drastice" ... pana atunci il lasa pe bb sa decida. Om vedea noi cum o fi!

adi - pai nici zapada nu e la noi, de ce s-a speriat buburuzul meu? E puturos in cazul asta.

mamma bis - o fetita si 40s+2 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ambramburica ce zici tu acolo? Exista sex inainte d e11 noaptea??? Ca eu am uitat..

Am bagat un somn urias!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor, trebuie sa va contrazic putin!
S-a mai pomenit si la noi de intoarcerea bebeului in burtica mea. Eu sunt un exemplu, la nastere eram cu picioarele inainte si cu capul sus, pe vremea aceea nu se faceau eco, dar si-a dat seama dr, dupa ce mamei ii spusese ca are gemeni.Asa ca m-au intors, hiar inainte de nastere, si totul a decurs normal. Asta se intampla prin anii 1978, acum nu stiu daca se mai practica asa ceva.

Roxx, linisteste-te mamico!E randul meu acum sa-ti ridic moralul. Eu zic ca stie DD ce este mai bine pt tine si bebelina, asa ca fii optimista , totul va fi super bine, indiferent de modalitatea prin care vei naste.Multi

FVL heterozigot, 35 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu si pe David l-am alaptat din ambii sani la o masa (max. 15 min. la un san) si a luat in medie 800g pe luna. Intr-o luna a luat peste 1kg, chiar! Si era ceas, sugea la 3 ore! Era lacom si avea si reflux, regurgita destul de mult laptic...

Si acum fac la fel... vad ca si Iris e mancacioasa, sanii sunt plini, sper sa creasca si ea bine.

mami de David si 39+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput