Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Salutare, salutare!! Fetele va invit la o feliuta de tort si niste sampanie! Astazi eu si scumpul meu sot implinim 2 ani de la cununia civila asa ca fac cinste. Tortuletul l-am cumparat dar acum ma bag sa fac reteta de rafaello postata de voi. In legatura cu intalnirea cu puiutz_mic a fost una planificata, noi ne cunoastem de 11 ani, asa ca am profitat amnadoua ca suntem in orasul natal si ne-am intalnit cu bebeii. Va pup pe toate!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

CASA DE PIATRA!! MULTA FERICIRE SI SANATATE!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Casa de piatra si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Multumim de tratatie!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Sarbatori fericite!

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI SI DE ACUM INCOLO!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sa va mai povestesc una din "perlele" sotului meu : ii spun sa-mi ia de la farmacie vitamina D3, ca nu mai am de 2 zile si ma tot uitat... ei bine, intra in prima farmacie si cere vitamina 3D , la care tipa ii spune ca nu are, poate aduce maine . senin, cauta alta farmacie si cere iar vitamina 3D, gaseste pe una mai deschisa la minte care-i spune ca 3D nu are, doar D3 , si i-a dat, desigur, ce vroiam de fapt

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Am pus poze in contul pentru delfinasi. Am si vazut cateva poze cu cei mai frumosi copii, felicitari mamicilor!

Tare vitamina 3D, Rodi

Ma pun si eu la somnic dar nu inainte de ai ura si eu Sorinei LA MULTI ANI fericiti impreuna, cu multa dragoste si intelegere!
Noapte buna fetele,ma bucur sa fiu printre voi!

Ramona, mami de printesa Daria-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

INTREBARE:Un bebelus care nu se mai satura cu lapte de mamica la 4luni juma, se da completare cu lapte formula sau se incepe diversificarea???

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

katalina, depinde de cat e completare cu lp. dar poti incepe si o usoara diversificare. ce am observat eu e ca odata inceputa diversificarea, scade si lapticul, normal. deci... eu as zice sa mai astepti, cererea si oferta inca se mai regleaza.

noapte buna, delfinariu! sunt zombi deja, nu mai pot adormi cumintenia asta de delfinas decat cu urlete de o ora-doua... ne-am mutat in salon amandoua sa putem sa ne desfasuram linistite, abia acum a adormit, mi-e asa de mila de ea... si a adormit cu 2 degete de-ale mele in gurita ei, ca nu mai stiam ce sa-i mai fac...

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Kata, nu stiu ce sa te sfatuiesc dar am aceeasi dilema.
Mai exact de o saptamana se trezeste si de 4 ori pe noapte. Nu mai spun cum isi baga mainile in farfuria sau in gura mea daca nu-s atenta, trage de servetel sa-l manance, de orice.
Pe cea mare am diversificat-o la 4 luni ca era prea grasa, parca 7.5 kg dar inaltimea micuta. Am zis ca am gresit asa ca a doua oara am inceput diversificarea ca la carte, la 6 luni desi nu era interesata de mancare, nici acum nu este.
Eu trag de mine in principiu sa mai rezist, macar 5 luni. Ma bucur ca e sotul in concediu acum ca altfel nu stiu ce faceam cu atatea alaptari. Si lapte am din plin, mai da si pe afara.

Tentatia e mare rau de tot. Numai cand ma ui in lista si vad ca putem numara pe degete copilasii ne-diversificati.

Plus ca noi avem vaccin la 5 luni de asta as trage de timp sa discut atunci cu doctora.

Oana eu te-as sfatui sa faci zilnic supa, cel putin in primele 2 saptamani macar. Stii tu vorba cu supa reincalzita. La inceput, pana isi formeaza si inteleg rutina cu masa parerea mea este ca e bine sa fie cat mai atrasi de mancare si cu cat e gustul mai bun, mai proaspat cu atat mai usor sa-i convingem sa manace.
eu asa am de gand sa fac. Si cand nu voi mai putea fac la pranz si ii dau si a doua zi, le incalzesc si le pasez atunci, nu din prima zi. Cand vom ajunge la bucatele, sigur la 2 zile ii fac mancarica pentru ca oricum asa obisnuiesc.

Rody, ce m-ai facut sa rad. Super tare inainte de nani.

Dragelor ce-as mai sta la taclale cu voi. Atat am reusit sa citesc ultima pagina si sa raspund. Nu stiu cand voi fi la zi cu tot ce mai faceti daca nici poze n-am mai vazut de multisor.
Va

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata mamici si delfinasi si La multi ani!

Noi bine sanatosi. Am petrecut Craciunul in familie, lume multa cand ne strangem toti, acum asteptam cu nerabdara revelionul, iar lume multa ca am invitat rubedenii la noi. De maine ma apuc de pregatiri, nu fac cine stie ce minunatii, salate multe multe si piftie, un tort, praji am cumparat, friptura o bag la cuptor in seara aia.
Andrei e cam marait, il mananca gingiile cred. Ieri noapte s-a trezit de vreo 3 ori plangand dar dupa 5 minute a adormit. Oricum l-am luat cu mine in pat ca daca nu am avu probleme cu somnul pana acum, acu' mi e greu sa ma tot ridic la el si imi piere somnul. Ziua are momente cand nu mai vrea sa stea nicicum. Aveti ceva idei pentru asta?

Racusor - eu ii dau praz in piureul de radacinoase o data pe saptamana. E la fel ca ceapa doar ca nu are iuteala ei.

Fetelor cam ce cantitate de piure ar trebui sa manance sa nu i mai dau lapte completare - sa fie masa completa de piure? Pediatra zicea ca pana la 6 luni sa inlocuiesc complet masa de lapte de la 2 cu masa de piure.

Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

lalala, il fierb pentru ca asa mi-a spus pediatrul tocmai din cauza dermatitei. Il fac practic compot, dar iese asa de bun ca mananc si eu din el.

andreea, pai piert il dau acum. Gandindu-ma mai bine, criza anterioara de dermatita a cam fost cand i-am dat sucul de mar. Sau poate ca am devenit eu paranoica.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Parerea mea: daca un aliment -oricare ar fi- nu i face bine, scoate-l.
Nu cred ca e obligatoriu sa manace mar.

Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

haha...nu te speria...asa stau toti...eu abia il incalt pe Filip, cum are piciorusul gras si mai sta si cu degetelele incovoiate...aproape toate perechile de papuci si le scoate afara din picioare ca nu reusesc sa i le dau ca lumea...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Idem. are piciorusele asa grasute ca am niste ghetute de un an si abia il incalt. Acu a primit niste ghetute care au fermoar de pe talpa pana sus la glezna si tare usor il incalt cu ele.

Larissa , bumblebee pentru postarile voastre.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata

Gata, m-am hotarat ...ma duc la revelion. De vineri pana duminica si Raul sta cu bunicii. Cel putin asta imi propun, vedem ce iese.
Katalina, eu nu ma prea pricep, dar nu prea cred ca daca incepi diversificarea acum, ii poti da destul de multe fructe si legume, incat sa se sature...
La multi ani pt Sebastian si Stefan. Inca 2 delfinasi care au implinit 1/2 de an!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput