Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:

is nerabdatoaare sa incep si eu diversificarea...
eu sunt inca pe praji si muuulta mancare pana pe 3 ianuarie

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Larissa ai reusit sa tii tot postul pan la urma?

Mami de Andra Maria 02.08.2010

fizic..mancare si bautura si fara relatii trupesti cu ajutorul Domnului da! Salva Domnului! si am avut laptic suficient. nectarie e pe san integral. ba imi pare chiar mai agitat decat ii dau laptic cu iz de carnita
cu vorba insa...uf n-am tinut post...

Bianca chiar vroiam sa iti zic ca eu am fost un copilas cam ca Andra ta si sunt perfect sanatoasa. Tot asa mamica mea plangea de rea ce eram. Si mai e finuta mamei care a fost asa rea si plangacioasa de au dus-o la medici, preoti etc. Asa tare plangea si tipa si vroia leganata doar intr-o anumit pozitie de tatal ei a slabit 10 kg si a stat internat in spital chiar, ca incepuse sa o ia razna. Acum are 9 ani si e perfect sanatoasa. E foarte desteapta etc...are insa si acum o personalitate puternica.

off cat mi-as fi dorit si eu sa tin post , dar pacatoasa de mine sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa tin macar o saptamana pana la Craciun

woww maica 10 kg ... apai in cazul nostru eu ar trebui sa slabesc atata ca am de unde , sotu de mai slabeste atat clar nici la spital nu mai ajunge . sper sa ne dea Dumnezeu putere si rabdare si sa trecem peste toate , important la urma urmei sa fim cu totii sanatosi.

Sorina CASA DE PIATRA! sa va ajute Dumnezeu sa va iubiti la fel de mult toata viata si sa fiti un exemplu pt multe cupluri

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mamicute, am reusit sa adorm delfinasa o ora jumate, s-a trezit si a papat, dar nu tare mult. si am gasit si o jucarie noua : bomboanele de pom, ca sunt in staniol fosnitor si colorat... asa a papat si mami o bobo, dar tare dulce mi s-a parut . si daca scapa bomboana din mana si nu ajunge la ea, pai e foc! asa ca mi-am mai gasit o ocupatie

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Multumesc Cris, in seara asta va pun niste poze cu noi.

Am scris un mesaj dar s-a sters banuiesc ca asa o sa fie pana ma obisnuiesc , scuze de semnatura acum o schimb.

Ramona,mami de printesa Daria-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

offf....nu am mai facut baita in seara asta, tati a alunecat in baie si era sa cada cand ducea copilul la baita Slava Domnului ca nu a fost nimic, doar ca Andrei cum deja era agitat s-a speriat foarte foarte tare asa ca l-am scos din baita in prosopel, l-am pus la pieptul meu pana s-a linistit. tremura tot saracutul cand s-a linistit l-am pus iar in cadita si am fost numa sa ma schimb, ca ma uda toata ei, cand a vazut ca am plecat asa tare a inceput sa planga micutul, l-am spalat asa plangand la fundulet si l-am scos, ce sa ii fac, tot in prosopel, suspina la mine in brate, ma tinea de gat sa nu il las, abia cand s-a linistit l-am imbracat, i-am pus pampers, nu tu masaj, nimic. apoi i-am dat sa pape, noroc ca azi cum a fost haos la mese aveam mult laptic si a papat bine la san, doar putin lp, si apoi l=am asezat langa mine pe pat, gangurea si ma tinea in brate si cand aproape a adormit l-am pus in patut, vad ca doarme linistit, ma duc si eu sa fac un dus si vad ce mai bag la ghiozdanel

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

am gasit asta

http://www.reclamamascataatentie/retete-bebelusi/varsta-6-7-luni/

poate va inspirati

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Racusor, iar nu ati ajuns in Tg Mures sa ne vedem. Poate la vara te induri si tu de noi si ne faci o vizita...
Cand ii incaltati pe delfinasi, stau cu degetelele de la picioare incovoiate? Raul doar asa sta, cand e incaltat nu isi intinde degetelele...oare ce ma fac cand va tb sa umble?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Racusor, iar nu ati ajuns in Tg Mures sa ne vedem. Poate la vara te induri si tu de noi si ne faci o vizita...
Cand ii incaltati pe delfinasi, stau cu degetelele de la picioare incovoiate? Raul doar asa sta, cand e incaltat nu isi intinde degetelele...oare ce ma fac cand va tb sa umble?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

haha...nu te speria...asa stau toti...eu abia il incalt pe Filip, cum are piciorusul gras si mai sta si cu degetelele incovoiate...aproape toate perechile de papuci si le scoate afara din picioare ca nu reusesc sa i le dau ca lumea...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare dragelor!

tocmai a plecat dr de fam de la noi...concluzia: usor murmur la un plaman, dar nu suficient pt a declara pneumonie...pt un rezultat precis ar trebui radiografie...dar, avand in vedere ca starea generala e f buna iar febra nu mai are, deocamdata, mergem pe Klcid si Panadol...si vedem zilele urmatoare...cu D-zeu inainte...teoretic ar trebui sa ne treaca...chair zicea dr ca a avut cateva cazuri de o viroza mixta, catalogata de medicii pediatri drept penumonie mixta virala...

am amanat si vaccinul lui Filip, ca si el inca muceste...asa putin dar tot sunt secretii p'acolo...

asadar numa de bine...

rodi, Crissy, Paula...voi? cum mai sunteti? sanatate bolnaviorilor...

intrebare intrebatoare:

la supica,la inceput, se fierbe morcov, pastarnac si patrunjel...dar pasatura din ce se face? doar din morcov prima zi? apoi a doua zi se adauga si pastarnac si a treia zi si patrunjel? sau? cum faceti voi?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

da eu asa o sa fac o sa adaug treptat la pasat pastarac apoi patrunjel. prima data doar morcov o lingurita. a doua zi mai multe lingurite etc. asta pentru ca daca nu tolereaza o leguma sa stiu care. asa ne-a facut noua schema de diversificare dr alexiei si probabil voi tine cont. eu m-am decis sa incep la 1 februarie adica la 6 luni si o luna.

eu o sa pasez zilnic. cel putin o perioada. nu imi place deloc treaba cu decongelat incalzit etc...

eu ma gandeam sa fac supa pentru 2 zile...mancam in ziua respectiva si pentru a doua zi o pun la frigider
parca nu as face zilnic dar nici nu as congela

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

La fel fac si eu supa de legume...pt 2 zile si practic sta in frigider 24 ore

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Salutare, salutare!! Fetele va invit la o feliuta de tort si niste sampanie! Astazi eu si scumpul meu sot implinim 2 ani de la cununia civila asa ca fac cinste. Tortuletul l-am cumparat dar acum ma bag sa fac reteta de rafaello postata de voi. In legatura cu intalnirea cu puiutz_mic a fost una planificata, noi ne cunoastem de 11 ani, asa ca am profitat amnadoua ca suntem in orasul natal si ne-am intalnit cu bebeii. Va pup pe toate!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

CASA DE PIATRA!! MULTA FERICIRE SI SANATATE!

9 iunie 2010

Casa de piatra si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Multumim de tratatie!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Paula, m-am gandit la voi (si la Oana), dar acum cu ninsoarea, plus diversificarea asta,ca tot papam cate ceva la 2 ore e tare greu sa plecam. poate mamicile cu experienta se descurca mai bine, dar eu cum tot vreau sa ii fac totul atunci, proaspat, sunt mereu pe fuga. sa vezi cum am venit, dimineata devreme, cand s-a trezit andrei, am sarit peste suculetul de dimineata, si i-am dat mult laptic, si am ajuns la timp pentru supica. acuma ii fac si ii las la frigider, nu am ce face, chiar si sucul, ca andrei isi vrea suculetul deja dimineata i-am zis sotului ca neaparat vreau sa ajung la mures sa va vad! eu sper ca la vara sa ne vedem si baietii nostri or sa fie mari si or sa se joace

9 iunie 2010

Mergi la inceput