Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Sorina, casa de piatra!

Ramona, bine ai venit! Mi-ai starnit cumva o nostalgie vazandu-ti semnatura de graviduta...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

uite,eladea, chiar ieri ii comentam sotului faza respectiva, si ca eu am luat-o ca pe ceva personal... sti ce mi-a raspuns? ca ptr cineva dinafara tot ce povestim noi poate parea ciudat si deocheat, si mi-a amintit cum va povestisem eu faza de la nastere "unde sa ma uit?!" si altele, ca poate sunt unii care nu inteleg legatura asta care-o avem noi si pe care el o respecta, ca de multe ori imi mai face el din treburi sa intru eu sa vad ce fac fetele mele dragi . noi care suntem ne cunoastem cat de cat si apreciem ce am gasit si am construit aici impreuna

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul [url=
"http://picasaweb.google.com/rodyka.es/DelfinasulHannahIsabela# Anca-Maria (26.06.2001)

cum ziceam, suntem aici impreuna de mai bine de 1 an

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

tina-

Citat:
Mi-e si rusine sa va spun dar pana la urma va spun, ca macar asa sa ma mai aptin, sa-mi pun si eu ambitia sa mai slabesc.... am mancat 1 kg de prajituri in 2 zile...bineneteles ca acum regret!
lasa-ma ca nu mai pot de ras.asa simpatica ai fost cum ai povestit.saraca de tine,cica mi-e si rusine sa va spunam mancat 1 kg Pupici ,ca ai fost tare simpatica!!! hai,lasa,ca ne mai dau copiii doua ture de agitatie si slabim una doua!

Citat:
tina
Citat:
Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Sa va mai zic ce a lucrat Raul in seara si apoi ma pun si eu la somnic. Tot din ciclul -Sa-i stea inima lui mami : L-am pus in leagan, sa pot sa-mi adun si sa-mi spal pahare, farfurii prin bucatarie...I-am pus si caracatita, ca atunci stiu ca molfaie la ea si sta linistit. Dupa 10 min, ma duc sa il verific daca a adormit, ca era prea liniste... Al meu, atarna din leagan, cu capul in jos si cu manutele aproape atingea podeaua. Si l-am prins in centuri, dar la leagan, doar la picioruse are centuri!!!. sa innebunesc, nu alta. I-a cazut caracatita jos, dar nu prea cred ca a constientizat ca e jos caracatita si ca tb sa se aplece sa o ia...Dar, eu iar am tremurat 5 min dupa. Si el nu scotea nici un sunet...Nu cred ca Raul va prinde 2 ani, fara oase rupte si eu cu vreun fir de par saten in cap...

stiu ca nu e de ras dar mi-am imaginat scena.......

E cel mai nazdravan delfinas!

si eu..desi nu era de ras,dar asa cum a descris,il vedeam un nazdravan atarnand din leagan

Paula,eu cred caam mai zis,dar ca sa fiu mai sigura:La multi ani !!!!!!sa fii fericita !!!

RODICA URAAAA are delfinasa Isa premergator !!!!!!!!!!

Paula-
Citat:
A nascut Mirela!!!!!!!!!!Ieri, de ziua mea!!!!!!!!!!!Nu am apucat sa citesc ce si cum, am vazut doar in titlul...oricum, sa dea Domnul sa se refaca repde si Bun venit pe lume, baieteilor mult asteptati!!!!!!!!
Daaaaaaaaaaaaa??????????doamne,ce repede mi se pare ca a trecut de cand ne-a spus vestea !!! bine,repede pt noi,dar pt easaraca nu afost asa usor si repede.Bravo,mamiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Bravo!! Felicitari !!! Bine ati venit pe lume,baieteii lui mama !!!!

Ramonasin-
Citat:
Nu stiu daca va mai amintiti de noi am avut o tentativa de scris dar a fost mai usor sa va citesc zilnic si sa invat foarte multe lucruri de la voi. Daria mea scumpa s-a nascut in 12.07.2010 cu 3260gr,apgar 9/10 prin cezariana daca vreti sa ne treceti si pe noi in tabel. Am inceput si noi diversificarea ca domnisoara mea nu a mai vrut titi de la 4 luni jumate, ca si tine Cris m-am necajit dar consider ca e bine si atat.
Vreau sa va multumesc ca existati si legat de jucarii eu cu ajutorul vostru am luat girafa sophie de exemplu care ii place la nebunie si va rog sa ramaneti ca acum pentru ca toate imi sunteti tare dragi.

O sa pun si poze cu noi daca o sa-mi dati si mie adresa unde sa le pun.

Bine ati venit!

Sorina Goga-La multi ani !!! safiti fericiti!!

Mycya-sa fie dintisorii????????tot ce o chinuia????caninii sunt rai rai,si tin o luna pana ies un pic,si apoi iar mai dureaza ceva...au fost cazuri cand au iesit caninii primii,da.
incearca totusi cu un gel calmant de gingii,de la farmacie.

Otilia apai si turezisti super cu 3 copii !

Mihnea Damian
Riana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
iar copilul meu a devenit un rasfatat la bunici toata ziua il cara in brate colo colo

gata, fug la baita, va

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

asta-i soarta vizitelor la bunici...n-ai ce sa faci
asa am patit si noi de nu stiam cum sa ii conving sa il puna in fisher

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Au plecat musafirii... iar mancare, pune masa, strange masa. acum e sotul cu copilul , ii da papa...

Adriana, incearca para... sau vezi daca si de la mar in borcanase face la fel. L-ai dat crud sau copt? Nu stiu daca are vreo importanta.. sau oricum ii apar pete?

Katalina, de pe net am luat tae-bo cardio. il incarc acum pe contul comun.. daca reusesc...

Ce papacioasa e Isa... mama, mama...

Aelita', sanatate lui Miguel... E tare greu cu ei maraiti, bolnaviori...

Racusor, chiar vroiam sa te intreb, io azi i-am dat 40supica+2 lingurite, dar a iesit mult, cam 80ml. Acum vad ca nu e mult, daca deja tu esti la un pahar plin...

Sorina, multi ani inainte fericiti, cu multa dragoste si fericire!!!

Ilinca, vroiam sa iti zic pt diversificare, mie imi plac tare mult paharele astea de la Avent- mi se par foarte practice, am vreo 4 in congelator- cu mar copt, si supica crema, in ele fac suc, se inchid foarte fain... is minunate... poate iti plac si tie... si am mai luat 2 castronele de palstic, pt mai incolo...

Ramonasin, te trec pe prima pagina, imesdiat, ca merg sa culc copilul... revin...

Cristinaaaaaaaaaaaaaaa, am uitat sa urez La multi ani Rianei, sa ii dea Dumnezeu sanatate si fericire toata viata!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

is nerabdatoaare sa incep si eu diversificarea...
eu sunt inca pe praji si muuulta mancare pana pe 3 ianuarie

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Larissa ai reusit sa tii tot postul pan la urma?

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

is nerabdatoaare sa incep si eu diversificarea...
eu sunt inca pe praji si muuulta mancare pana pe 3 ianuarie

Larissa ai reusit sa tii tot postul pan la urma?

Mami de Andra Maria 02.08.2010

fizic..mancare si bautura si fara relatii trupesti cu ajutorul Domnului da! Salva Domnului! si am avut laptic suficient. nectarie e pe san integral. ba imi pare chiar mai agitat decat ii dau laptic cu iz de carnita
cu vorba insa...uf n-am tinut post...

Bianca chiar vroiam sa iti zic ca eu am fost un copilas cam ca Andra ta si sunt perfect sanatoasa. Tot asa mamica mea plangea de rea ce eram. Si mai e finuta mamei care a fost asa rea si plangacioasa de au dus-o la medici, preoti etc. Asa tare plangea si tipa si vroia leganata doar intr-o anumit pozitie de tatal ei a slabit 10 kg si a stat internat in spital chiar, ca incepuse sa o ia razna. Acum are 9 ani si e perfect sanatoasa. E foarte desteapta etc...are insa si acum o personalitate puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aelita Si pt Miguel un sa se faca repede bine mititelul...
Sorina, multi ani fericiti impreuna si de acum inainte!!
Voi ati inceput serios diversificarea, noi suntem tot la cereale si mar, para...Parca mi-e groaza de celelalte
Racusor, esti la Sighisoara?
Si eu imi incep ziua cu o prajitura si seara o inchei cu praji...dar le termin imediat

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusoru',si pe nectarie l-a carat bunicul in brate toata ziua. cand le ziceam sa il lase jos ca mi-l invata rau...nimic dom'le. unde mai pui jelania ca ei acusi pleaca etc....e greu si pentru ei mai ca ii vad rar. Si sa vezi nectarie ce tantos se plimba cu bunicu' prin casa. nimic nu ii trebuia.
paula, si eu tot asa incep cu prajituri si termin tot cu ele. si sunt super bune ca is facute de mami. am avut si un tort imens dar l-am finalizat de mancat cu succes in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cine doreste, pe mailul comun de delfinasi am pus in Docs tae-bo cardio... vreo 45 de minute..

L-am vazut pe Rudolf cu parul valvoi... minunat!
Si pe Andrei al lui Racusor, in gentuta... Si pe Tudor (baby), un dulce, cum se cearta cu mosul... Si pe Craciunelul Victor cu ghetute... (al lui Bumblebee), si pe Bogdanelul calduros, la manecuta scurta (al Sorinei), si pe Craciunita Andra, minune mica, si dulceata de Rebe-bebe, care se tine asa bine in manute, si pe Victor al Ilincai, cu bujori in obrajori si cu gropite si pe sexy Santa mancand un glob... si pe ceilalti i-am vazut data trecuta... cei mai faini copilasi ii avem noi!!! mi-s dragi toti de numa!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput