Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga Salutare, salutare!! Fetele va invit la o feliuta de tort si niste sampanie! Astazi eu si scumpul meu sot implinim 2 ani de la cununia civila asa ca fac cinste. Tortuletul l-am cumparat dar acum ma bag sa fac reteta de rafaello postata de voi. In legatura cu intalnirea cu puiutz_mic a fost una planificata, noi ne cunoastem de 11 ani, asa ca am profitat amnadoua ca suntem in orasul natal si ne-am intalnit cu bebeii. Va pup pe toate! mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
CASA DE PIATRA!! MULTA FERICIRE SI SANATATE!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ramonavlas spune:
Mycya, Adriana...uitati inca un articol despre dermatita atopica. Poate va ajuta...
http://www.copiisimamici.ro/Sanatate_copii/Bolile_obisnuite/dermatita-atopica-la-bebelusi-si-copii-de-peste-2-ani-a1002.html
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
larissa_79 spune:
is nerabdatoaare sa incep si eu diversificarea...
eu sunt inca pe praji si muuulta mancare pana pe 3 ianuarie
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
ramonavlas spune:
Si mai stiu ca la dermatita atopica nu se da bebelushului portocala...da' nu cred ca i-ati dat inca...insa, asa, pe viitor e bine de stiut. Dermatita asta e mai pacatoasa, se vindeca de tot mai tarziu, poate disparea vara si reapara iarna sau cand e f frig.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 intrebare intrebatoare: la supica,la inceput, se fierbe morcov, pastarnac si patrunjel...dar pasatura din ce se face? doar din morcov prima zi? apoi a doua zi se adauga si pastarnac si a treia zi si patrunjel? sau? cum faceti voi? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
primele 3 zile doar zeama apoi pireu din toate legumele...noua ceapa ne-a zis sa o introducem la fiert dupa 2 sapt dar sa o scoatem din pireu deoarece baloneaza
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
da eu asa o sa fac o sa adaug treptat la pasat pastarac apoi patrunjel. prima data doar morcov o lingurita. a doua zi mai multe lingurite etc. asta pentru ca daca nu tolereaza o leguma sa stiu care. asa ne-a facut noua schema de diversificare dr alexiei si probabil voi tine cont. eu m-am decis sa incep la 1 februarie adica la 6 luni si o luna. eu o sa pasez zilnic. cel putin o perioada. nu imi place deloc treaba cu decongelat incalzit etc... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
eu ma gandeam sa fac supa pentru 2 zile...mancam in ziua respectiva si pentru a doua zi o pun la frigider
parca nu as face zilnic dar nici nu as congela
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
sorina_goga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
CASA DE PIATRA!! MULTA FERICIRE SI SANATATE! mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
ramonasin spune:
citat din mesajul lui crispro Ramonasin, bine ai revenit!!! Lasa, nu te necaji cu lapticul.. bine ca a fost si atat... voi cum ati inceput? ce mananca Daria? Cate mese??? cum doarme? Te trec eu pe prima pagina. Mai spune-mi daca stii inaltimea la nastere, si cate sapt ai avut cand ai nascut? Aaaa, si sa iti activezi PM. ca sa iti pot trimite mesaj cu contul de poze si parola. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Mersi mult Cris,
Daria s-a nascut cu 49 cm acum avem 68 :) si am nascut-o la 38 de saptamani. Papam pireut de fructe dimineata(banane cu mar copt sau para si branzica calcica pe care o alternez cu branzica cu lamaie), la pranz supica de legume pe care apoi le pasez si de cateva zile papa si carnita de pui de casa, pot sa spun ca ii plac toate si i-am dat si banana asa ca Rodica si papa super bine, in rest mai avem trei mese cu laptic praf milumil iar noaptea doarme si are doar o trezire noaptea cand manca dar cu ochii inchisi si apoi o pun la loc in patut. Am avut noroc ca ea a dormit bine de la inceput si crizele de colici le facea dimineata asa ca nu i-au afectat somnul.
Va multumesc ca m-ati reprimit si o sa incerc sa ma tin cu scrisul de voi si o sa scriu in urmatorul mesaj si ce am primit de la mosul ca no fi foc
Ramona, mami fericita de Daria-Cristina
Ramona, cu Daria 33+
bumblebee spune:
Larisa, ai mare dreptate, cand ai din belsug de mic nu stii sa apreciezi tot ce ti-a oferit viata.
Offf, eu nu cred ca Anne a fost rau intentionata, nu cred ca s-a exprimat bine... poate nici nu se referea la noi. Poate era vorba doar de risipa, opulenta... de diferenta mare de realitate a unora, unii viseaza la o masa calda, altii dau banii pe fel si fel de lucruri inutile.
Pt mine asta e ultima interventie legata de acest subiect, pt ca sincer nu cred ca s-a laudat nimeni pe aici in sensul de fandoseala. Daca un om chiar vrea sa faca bine, trebuie sa faca tot ce poate si crede ca ajuta acea cauza, sa faca voluntariat, sa-si doneze toate bunurile, fiecare dupa cum crede si dupa principiile sale.
Admir oamenii altruisti. DAR, nu e corect sa judeci pe cei ce nu fac ca tine, pentru ca nu suntem toti la fel... Pe acelasi principiu pe care l-a invocat colega noastra nu ar trebui sa bem nici apa, pt ca sunt oameni pe planeta asta care nu au nici macar o lingura de apa potabila de baut, mancarea un lux, nici prin gand nu-si pun problema de jucarii...
Fara sa vrem suntem in general mai mult pt noi, ne zbatem, muncim, pt un apt., o masina, o haina... Nu vad nimic gresit in asta, in a avea anumite teluri si dorinta unui anumit confort si nici nu inseamna ca ne face mai putin umani si nici nu ne impiedica sa facem atunci cand putem un bine aproapelui.
Sa nu uitam emotiile cu care asteptam sa poposeasca mosul pe la noi, sa ne lase cate un dar, bucuria descoperirii unei jucarii, dulce sau ce a primit fiecare, nu cred ca as vrea sa-i rapesc aceste emotii/bucurii tocmai copilului meu, care a dat vietii mele un nou sens...
Va spun sincer ca nu cred ca voi putea tine pasul cu mofturile/dorintele copilului/lor mei, voi incerca sa cresc un copil cu mult bun simt, modest si sa aprecieze ce i se ofera, dar asta nu inseamna ca nu voi incerca sa-o ofer ce cred eu ca e mai bun, tinand cont de merite, posibilitati etc
Imi cer scuze ca m-am intins atat, dar e un subiect f delicat si nu as vrea nici sa ne certam, dar nici sa ne interpretam gresit.
pt toate colegele mele dragi.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
racusor2010 spune:
RAMONA schimba semnatura
ANDREI doarme dus acum, asteptam sa se trezeasca pentru baita, dar apoi ioc somn am iesit azi cu el la zapada iar, acum prin vecini asa ca a adormit copilul meu dus,pe pat langa mine nu a avut nimic de la ceapa, nici macar gazute maine o scot oricum
era bio, de la bunica din curte
mai fetelor eu bag praji la greu, nu mai imping la carut, asa ca nu ma urc pe cantar acasa
iar copilul meu a devenit un rasfatat la bunici toata ziua il cara in brate colo colo
gata, fug la baita, va
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010