Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
rodyka spune:
uite,eladea, chiar ieri ii comentam sotului faza respectiva, si ca eu am luat-o ca pe ceva personal... sti ce mi-a raspuns? ca ptr cineva dinafara tot ce povestim noi poate parea ciudat si deocheat, si mi-a amintit cum va povestisem eu faza de la nastere "unde sa ma uit?!" si altele, ca poate sunt unii care nu inteleg legatura asta care-o avem noi si pe care el o respecta, ca de multe ori imi mai face el din treburi sa intru eu sa vad ce fac fetele mele dragi . noi care suntem ne cunoastem cat de cat si apreciem ce am gasit si am construit aici impreuna
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Rody, dar a papat puiutul tau, nu gluma!
Adriana, uff, tocmai la mar sa fie alergica? Chiar ca-i nasol... Culmea e ca se recomanda marul zilnic in sarcina pt ca bblul sa aiba risc de alergii mai mic. Dar sa stii ca nu e musai sa aiba toata viata problema asta. Alergiile nu sunt in toate cazurile permanente si nici intensitatea nu e aceeasi pe tot parcursul vietii.
Kata, mai mami, "doar atat" de Craciun??
Mycya, are si Victor cum zici tu, in dreptul caninului jos-stanga, dar nu a iesit nimic de acolo, tot incisivii au fost prmii.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
adrianaBuc spune:
Da, mai bumble, culmea e ca toata lumea imi spune ca nu are cum sa fie marul de vina, dar eu vad reactia pe pielea ei. Cam aiurea! Am sa incerc sa il fac si copt, poate nu ii prieste fiert.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Btz, pana a doua zi la frigider. Daca vrei pe mai tarziu , la congelator. Asta stiu din diversificarea de la Cris, ca asa zicea pediatra, si la piure, se fac 7 pahare - unul pentru ziua in curs, al doilea pt a doua zi, iar restul la congelator. Rodi, prima data am inteles "bici" din asta... nu stiam ce faci... Io de rev nu mai fac iar platouri cu snitele, chifetle, maioneze si alte cele... ma gandesc sa fac o ciorba taraneasca de vacuta, niste sarmale sa le fierb. ca suntem numai noi doi... sper sa nu vina lumea zilele urmatoare in vizita, ca ii tin pe uscat... Se vede ca e sotul cu cumparaturile... a lust un simgur fel de suc- cola... io luam si fanta, sprite, nectar... si am ramas fara... au venit ieri musafiri si noi ciuciu suc... am iesit un pic afara cu Vlad, mi-a inghetat fata... nu am stat mult... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
de Revelion musai peste sa ne mearga bine si sa mergem inainte in anul ce vine
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui lalala13 adriana, tu fierbi marul? eu il fac la blender asa pireu... ---------------------------------------------- my somebody.... www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
da, Adriana, incearca mar copt sau fiert...si vezi e aceeasi reactie?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
adrianaBuc spune:
lalala, il fierb pentru ca asa mi-a spus pediatrul tocmai din cauza dermatitei. Il fac practic compot, dar iese asa de bun ca mananc si eu din el.
andreea, pai piert il dau acum. Gandindu-ma mai bine, criza anterioara de dermatita a cam fost cand i-am dat sucul de mar. Sau poate ca am devenit eu paranoica.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
larissa_79 spune:
eu n-am avut timp sa va urez un Craciun fericit ca efectiv am avut niste zile super pline si n-am mai deschis calculatorul. Nectarie e super marait si nu sta decat putin intr-un loc, a inceput sa adoarma tare greu: leganat sau la san. In rest e tare cuminte asa dar il necajesc gingiile si roade la sosete mai nou. Au fost parintii in vizita la noi cu de toate si taaaaare bine a mai fost.
Au plecat iersi si deja le e dor de cei mici...ce sa facem daca suntem asa de departe...
am citit si eu din urma si am vazut remarca annei. o consider si eu deplasata. oricat de bogat ar fi cineva daca vii cu un astfel de mesaj nu vei produce decat iritare. si atunci...la ce bun?!?
eu consider ca actele caritabile trebuie facute fara a trambita stanga dreapta. singurele momente cand am spus ca dau a fost pentru a mobiliza prieteni care nu stiau de caz/nevoie.
legat de daruri facute copiilor, eu recunosc ca exagerez si deja am inceput sa cumpar prea multe. drept urmare fi'mea nu mai apreciaza mai nimic decat pe moment...are saci de jucarii si nu se joaca cu nimic. iar eu continui sa cumpar in speranta ca le cumpar prea multe lucruri si tare mi-e ca o sa ii invat cu prea mult si nu e foarte bine. personal nu consider ca ii faci copilului un bine oferindu-i foarte mult. de anul viitor ma gandesc serios sa incep sa bat cu ea spitalele si unele camine de copii. am mai fost si anii trecuti si au avut rezultate vizitele. n-am fost insa eu destul de serioasa sa continui. as vrea sa tin asa o linie de mijloc pentru noi si copii. daca cumva pentru noi reusim la copii inca exageram. eu am avut o colega in facultate care cheltuia 2-3 milioane pe zi in conditiile in care eu aveam 2 milioane pe luna pe atunci. ei, erau zile cand sa zicem ca avea doar 1 milion de cheltuiala si sa vezi atunci jelanie ca ea nu are bani si mananca cartofi cu paine si chiar asa simtea. asta e foarte grav ca asa simtea. pentru mine a fost o mare lectie de viata sa o intalnesc.
sunt total off-topic... consider ca nu obinem nimic daca vom creste niste copii rasfatati, egoisti, fara simtul masurii. Eu vad ca fiica-mea desi e darnica si miloasa de fel devine egoista si rea pe masura ce noi cumparam mai mult si o rasfatam mai mult. Zielele trecute imi spunea ca ea nu da nici o jucarie ca sunt toate ale ei. O sa caut niste filmulete cu copii care nu au poate isi revizuieste comportamentul. as putea sa le dau pe ascuns ca oricum la cate are n-ar sesiza dar voi astepta sa le daruiasca cu manuta ei ca in anii trecuti.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
aelita spune:
Ilinca
Mycya,eu nu ma gandesc ca aravea ceva incat sa fie nevoie de analize,sper ca e doar ceva disconfort din cauze multiple,...poate chiar dermatita de care spui,desi medicii spun ca nu produce mancarimi,dar cred ca atunci cand e pielea uscata ceva simt ei..(baie fara sapun si apoi crema hidratanta fara parfum).Saraca de tine,ai incercat de toate ca nici nu stiu ce sa mai adaug !!! pune carutul in functiune,plimb-o prin casa asa,culc-o in carut dacazici ca asa doarme...las-o dezbracata si la culcare,poate accepta pampers sa iti fie mai usor,in rest scutec moale,cald in casa sa stea despuiata .
al meu e agitat,el care doarme continuu,din cauza mucilor din gat,areo haraiala si respira greu.deh,l-a ajuns si pe el,din septembrie de cand vine Sofia cu brontozauri de la gradinita..cei mari au tot fost pe tratamente si Miguel a scapat,dar cat ...
asa ca adoarme acum numai in cosuletul demasina,leganat.la zgomote se trezeste..iar pedalez.iar se trezeste..nu ma lasa safacnimic.
eu macar i-am gasit cauza,si adaugat peste asta e si nemancat,ca suge putin,si e un cerc vicios,ca el numai cu burta plina adormea.
laptele imi curge siroaieeeeeee ,noaptea sunt fleasca...si el nu mai goleste.
sper sa treaca repede.
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui eladea2005 salutare dragelor! tocmai a plecat dr de fam de la noi...concluzia: usor murmur la un plaman, dar nu suficient pt a declara pneumonie...pt un rezultat precis ar trebui radiografie...dar, avand in vedere ca starea generala e f buna iar febra nu mai are, deocamdata, mergem pe Klcid si Panadol...si vedem zilele urmatoare...cu D-zeu inainte...teoretic ar trebui sa ne treaca...chair zicea dr ca a avut cateva cazuri de o viroza mixta, catalogata de medicii pediatri drept penumonie mixta virala... am amanat si vaccinul lui Filip, ca si el inca muceste...asa putin dar tot sunt secretii p'acolo... asadar numa de bine... rodi, Crissy, Paula...voi? cum mai sunteti? sanatate bolnaviorilor... intrebare intrebatoare: la supica,la inceput, se fierbe morcov, pastarnac si patrunjel...dar pasatura din ce se face? doar din morcov prima zi? apoi a doua zi se adauga si pastarnac si a treia zi si patrunjel? sau? cum faceti voi? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
bine ca aveti vesti bune
eu pastura am facut din toate trei amestecate, dar din a treia zi, primele 2 zile doar zeama. si noi am luat-o progresiv, am inceput cu 10ml si acum am ajuns la 100ml de supica + 8 lingurite de pastura, iese un borcanel de ala VIA mic de la Avent plin si il papa tot, si apoi laptic de la mami. de saptamana viitoare bag piure dupa supica
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010