Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Am avut o noapte... hour by hour, cu exceptii si de 2 ori intr-o ora, ba cireasa de pe tort a fost cand am aterizat in pat si dupa 2 minute iar plangea. Concluzie: distractiv (cel putin)
Nu stiu ce l-ar putea deranja... sa vina alti dintisori? alb ar fi, dar langa incinsivii de jos, sus nimic.
Sucul de morcovi? Totusi nici kk nu a mai facut, dar nici gazute nu a tras...
Racit nu e, temperatura nu are... ce sa fie oare?
Dragul de el, asa tristut, era suficient sa-l magai si sa-l tin de manuta cateva minute si se linistea.

Paula, f bine ca mai iesiti si voi!

Sebastian Petru Andrei de Lalala13
Stefan Andrei de cristina97

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata'

si matei tine piciorusele tot asa...dar doar cat ii trag sosetele sau ii pun papucei...dupa se relaxeaza

Paula bine ca v-ati hotarat...apoi vedeti voi cum va fi , daca va ganditi numai la Raul veniti repede acasa...unde mergeti? in Maramures a ramas pana la urma?
noi am fost in zona acum 3 ani si a fost tare frumossss...

Rody am ras una buna de 3D

Sorina la cat mai multi ani frumosi si fericiti de acum in colo

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Paula, m-am gandit la voi (si la Oana), dar acum cu ninsoarea, plus diversificarea asta,ca tot papam cate ceva la 2 ore e tare greu sa plecam.
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

ai vazut ca eu nu am ami zis nimic ...ma gandeam eu ca e complicat cu diversificarea asta...sa vi cu papica la purtator pana in Mures
e buna ideea sa ne vedem la vara...au copilasii 1 an si numai bine se joaca...mergem la weekend ca e un loc de joaca pentru copii acolo...
stati si de Revelion la Sighisoara?

cum serialele sunt in vacanta ...am vazut Twilight toate 3 (twilight, twilight new moon si twilight eclipse) ...parca m-a hipnotizat ieri toata ziua m-am uitat la filme, vi le recomand

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Buna dimineata!

La multe lunite Sebastian Petru Andrei de Lalala!
La multe lunite Stefan Andrei de Cristina97!

Daria a racit,asa mi-e de mila de ea cand o vad cum tuseste, se pare ca a luat de la mine si eu zilele trecute de la cineva care a venit in vizita Eu am incercat sa nu suflu spre ea, am avut si masca dar vad ca degeaba,am facut programare la pediatra sa vedem ce ne spune.

O zi faina sa aveti!

Ramona, mami de printesa Daria-Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Va ofer o tare cu multa frisca!

Eu zombie. S-a trezit la 12, facuse kk. A mancat, iar kk, o schimb si pana sa ajung la usa iar aud binecunoscutul zgomot de rata . Asa ca am pus-o pe masina de spalat si i-am facut masaj, a mai facut de vreo 5 ori pana m-am plictisit si am schimbat-o iar. Nu stiu ce i-a venit sa se usureze la miezul noptii. Si dupa aceea inca vreo 3 treziri pentru papa si o trezire Elisa . Iar la 7 gata somnul tuturor.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

buna dimi,
daca toata lumea se gandeste la diversificare, vin si eu cu o problema pe aceasta tema:
cum ne "asiguram" ca le dam fructe si legume bio? ca eu nu gasesc nimic la piata, nici macar mere sau morcovi de casa, cumpar de la supemarchet (si alea sigur sunt tratate ca sa reziste mai mult plus ca-s facute cu tot felul de ingrasaminte ca prea sunt mari si frumoase)iar faptul ca incepem sa ne diversificam iarna nu ne prea ajuta ca nu avem prea multe optiuni. Iar borcanele- n-as vrea sa-l obisnuiesc numai cu ele ca sunt cam scumpe. Ca sa nu mai zic de carnita (n-am ajuns inca la ea)ca nu avem de unde sa luam gaina de la tara. Eu am vazut ca e la supermarchet pui pe care scrie ca e crescut si hranit natural, m-am gandit ca i sa-i dau din ala. Bine ca am citit ca trebuie sa le dam gaina si nu pui ca are mai multe toxine dar de unde!?
Voi cum faceti?

cris , mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata si de la noi!!!

Deci, vitamina 3D... plus ca mi-am adus aminte de faza "unde sa ma uit?"

Katalina, crezi ca nu se satura micul Rudolf? mie mi se pare devreme pt diversificare... eventual cereale...

Heeeeei, dar ce fetita frumoasa am vazut, cu girafa Sophie, si cu mami la fel de frumoasa... e vorba de Daria, cu ochii ei mari, mari si frumosi...

Tu fete, io nu stiu cum reusiti voi sa va petreceti de rev... adica io is mai comoda asa... as putea sa il las cu soacra... sa stea cu el noaptea, in caz ca se trezeste... dar daca nu dorm noaptea aia, ma gandesc ce zombie voi fi a doua zi, cand tot io tre sa stau cu copilul... asa ca mai bine nu merg nicaieri, nu chem pe nimeni, ca sa imi fac somnul. Ca ma gandeam la Kata, cum face chef la ea acasa... galagie, tambalau, poate se trezeste Victor... of, io n-as fi in stare... si Imaya, chef cu lume multa... Cred ca ce faceti voi e normal, io is aia inca cu "bebe mic"...

Acuma citesc ca si Paula merge la Rev... deci clar io is cea stresata...

Bumblebee... io cred ca asa mai au ei cateva zile cu somn prost, cu treziri dese... ca nici io nu reuseam sa imi dau seama de cauza... aseara io l-am culcat la 8, s-a trezit la 1 si pana la 2 noaptea, tot i-am dat suzeta la 10 minute... apoi s-a trezit la 6, a papat, si somn pana la 9 jumate... cand m-am trezit si eu... dar azi noapte plangea si cu suzeta in gura (deci nu aia era baiul), si daca il tineam de mana... cum ieseam din camera, se oprea... pt 10 minute... Si io credeam ca is dintii, dar nu ii vad rupand gingia... poate ii dor gingiile si pana se umfla... de la morcovel nu cred sa fie in cazul tau... dragii de ei, ca nu ne putem da seama ce au..

La multi ani Sebi de Lala si Stefan de Cristina97, sa fiti sanatosi si cuminti si fericiti!!!

Racusor, ce scump e Andrei, cum a vrut el sa se tina bine de tine, sa stie ca nu pleci... puisorul scump! Nici io nu stiam ca esti la Sighisoara... mi-am dat seama din pozele de Craciun ca nu esti acasa, dar nu mi-am amintit cand ne-ai spus ca ati plecat..

Coteasca, voi ramnaneti la Arges si de Rev? sau ce planuri aveti?

LA noi e zapada maaaare, ninge si acum, sotul e la Ski, la Suior... si merge sa vada o masina in Baia MAre... nu am gasit ce vroiam... luam alta marca... bine, nu am gasit in banii nostri... ca variante sunt, of course...

Ramonasin poti sa ii dai Dariei oscilo, e foarte bun la raceala, 3 capacele in prima zi si apoi cate un capacel pe zi timp de o sapatamana. sa treaca raceala. sa ne spui ce zice pediatra.

Otilia, tu cu 3 esti eroina... io ma plang de o ora cu treziri, apoi nu stiu tu cum rezisti... ii povestesc mereu sotului de tine, ca Ana e in baie, tre sa o scoti din vana, Elisa e in scaunuelul de masa, cu papica gata, Iulia legata de tine... no, descurca-te... si sotul asculta si se minuneaza cum le poti face pe toate...

Cris ales, io nu ma stresez foarte tare cu produse bio.. poate ca nu e bine ce fac... dar eu nu pot manca nimic din produse de la tara- gaina, sau branzeturi sau carnati sau oua... nici vorba... io mananc numai din magazin, cu eticheta cu valabilitatea.. am io asa un fix... desi poate is mai sanatoase cele de la tara, dar nu le pot baga in gura, mi se rasuceste stomacul... soacrii mei au o mica afacere in piata- cu legume fructe. Dar toate produsele is luate din en-gross, inclusiv merele romanesti sau morcovii, nu din gradina omului... deci si la piata numai daca nu gasiti persoane de la tara, care vin cu productia proprie...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Am avut o noapte buna....a adormit la 23 a marait pe la 24 apoi s/a trezit la 3 pt papa apoi iar la 8 pt papa si de tot la 10...asa mai merge...Rody asa adoarme Antonia plangand

Oana am vazut si eu seria Twilight...super...si am mai vazut si serialul The Vampire Diares...cam aceasi poveste...e pe vplay

Rody deci 3D

Cris si eu ca tine...nu plec nicaieri de revelion sa nu/mi stric somnul

Sorina casa de piatra si multa fericire si iubire in continuare

Sebastian si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neatza

cu legume si fructe bio: am luat vineri de la magazin bio 2 morcovi si 2 dovlecei. Nu va spun ca am dat pe ei 10 lei! Si zic sa gust si eu morcovii sa vad ce mare branza sunt; pai erau atat de ... nu aveau gust, ba chiar dupa ce rodeai la ei iti ramanea un gust amarui pe gat. Yach! Nici nu mai iau. Eu iau de la piata: ma orientez dupa morcovii cei mai stangi si nearatosi. La fel si mere. Deja ma 2 tanti de la care iau mereu si de fiecare data le spun ca iau pentru bebe si imi dau ce au mai proaspat. Cu carnita o sa fie iar interesant. Oua am vazut ca au aparut si in supermarket, cica bio. Acum... daca mai crezi eticheta!

Cucoana mea e tare smechera: noi stam in sufragerie toata ziua ca acolo lucrez eu. Inainte ii pumea o perna mai mare sa nu vada TVul. Si ce credeti?! Mai nou se intoarce pe burta, se invarte si se misca pana ajunge la perna respectiva, pune manutele pe ea si se ridica foarte incantata ca vede la TV.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Multumim de aprecieri Cris,vi le intoarcem si noi inzecit

Am luat oscilo si i-am dat si ei preventiv asa cum ai zis ca doar de la voi am invatatdar se pare ca virusul e mai puternic si mergem la doctor,va zic ce ne-a dat cand venim.
Cu produsele bio cat mai am de la socri le dau astea si apoi o sa iau din supermarket ca nu am ce face,nu cred ca sunt bio niciunde poate doar daca apar la farmacie:)

Ramona,mami de printesa Daria-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

"Neatza fetele mele dragi!!!
Sar'mana pt urarile de ieri!!! Acum o intrebare (de mama cu neuronul in letargie) pt mamele de baieti: de vreo 2 saptamani am observat ca lui Bogdan i-a crescut perisor la putza (pe scort) si nu este puf ci par in toata regula, mai este vreun delfinas cu perisor? Nu e cam devreme, ma gandeam sa nu fie ceva hormonal ca parca e prea devreme!? Eu tangenta cu baieti nu am avut pana la al meu fecior, in schimb fete ... am avut grija de vreo cateva!
O , asa de dimineata, sa fiti dispuse toata ziua!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput