Programe Revelion

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Tocmai vizionez GA. BESTIAL! Dar doar eu l-am vizionat, asa ca musai filme la care sa ne uitam amandoi. Si nu sh ce. Chiar nu mai sunt la zi cu filmele...si al meu sot face niste mofturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pai cam ce filme va plac?drama,comedii,actiune,sf???

Mama de Ana si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pai ne plac cam toate genurile cu conditia sa fie bune.
Deci, cateva titluri la intamplare: Con Air, Triplu x, Gone in 60 sec, The Notebook, National Treasure, Patch Adams, multe filme cu N. Cage si cu B. Willis, Arnold, Ben Stiller si ma opresc aici ca risc sa umplu o pagina intreaga
Trebuie sa ne placa amandorura, lui ii mai plac multe de-astea de actiune, marturisesc ca nu toate ma prind pe mine. Legat de noutati am ramas in urma, cred ca nu am mai vazut filme noi din 2009 incoace.
M-ati putea ajuta cu ceva titluri, pentru ca ne-am hotarat sa inchiriem si ar fi de preferat sa nu stau mult pe acolo, dat fiind ca vom merge in formatie completa, cu pitica. Si eu sunt de obicei responsabila cu alesul filmelor
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Daca tot nu avem ce vedea...hai sa facem un exercitiu de imaginatie: ce ati vrea sa contina un program bun de Revelion? Ce amintiri placute aveti din programele de odinioara?

scenetele de alta data raman, pentru mine, la fel de frumoase si amuzante ca atunci cand eram copil si rezistam eroic pana la ... nu mai stiu la ce ora mi se inchideau ochisorii, dar lasam litera de lege la ai mei sa ma trezeasca neaparat la orice "daca doriti sa revedeti...", asa ca urmatoarele doua zile dormeam in reprize, intre aceste reluari

anul trecut am facut rev-ul pe youtube, cu Toma Caragiu si ceilalti - spre incantarea mamei, care pana atunci habar n-avea ca le poti gasi si pe astea pe netul pe care frec menta toata ziua

anul asta cred ca tot iutubu' imi salveaza revelionul - de data asta insa cu ultima mea pasiune: frumuseii (si talentatii) de la Il Divo o noapte ar fi prea putin sa-i ascult si sa-i vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si pentru mine la fel! Toma Caragiu ramine preferatul nostru! Si inca vreo citiva pe linga el. Si noi am stat anul trecut o parte din noapte urmarind impreuna cu prietenii scenete de alta data... alea care merita revazute.

Il Divo! Mai pune si Celtic Woman si The Corrs, un de gin tonic cu lamiie si masline verzi pe linga si avem noaptea asigurata!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

M-am gandit acum la ceva ce mi-ar place: momente din programele vechi.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

am inceput aseara sa vizionez seria 1 din GA.
sper sa nu fie reclama,siteul unde puteti viziona toate seriile: www. hulu.com

Mama de Ana si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

la multi ani 2011!
adevaru ca nu ai la ce sa te uiti la tv, antena 1 cu duduile alea in sanii goi
alex m-a intrebat de ce sunt atatea tani ci tzitzi goale, nu le e frig

ce programe bune erau de revelion cand eram noi copii, acum doar manele,Tonciu si compania
marius se uita ma miss pe acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani tuturor!

Hehe...pana la urma la ce v-ati uitat? Noi pana pe la 11, camd au stat si copiii, am vazut "Clopotica", pe urma panala miezul noptii am stat pe tv (dar nu ca ne-am fi uitat cu atentie, doar pe fundal acolo, habar nu am ce-a fost), pe urma filme...
Ne-au intoxicat iar cu manele, asa e? La un moment dat, putin dupa ora 12, am "rasfoit" canalele.. La protv canta cu spor Vali Vijelie, la Antena 1, Adrian Copilul Minune... Numai unu' si unu'. Atunci am dat-o pe filme.

Si eu imi aduc aminte cu placere de revelioanele de altadata... eram mica, nu le stiu prea bine, dar mi-au ramas in minte.
Apropo, se pot gasi pe undeva, pe net?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

LA MULTI ANI!
si mie imi placeau programele de odinioara, de la tv, si faceam mereu cum zice mianna, vesnic vroiam sa le revad.

monica, cred ca se gasesc mare parte din ele pe net, le poti revedea in orice moment al anului, insa nu are acelasi farmec ca atunci cand le vizionezi pe 2-3 ianuarie

anul acesta nu am fost acasa in noaptea de revelion, am ajuns abia dimineata.am mizat pe faptul ca le vom revedea pe toate canalele in reluare, dar.....surpriza, le-au dat in reluare la ore la care, teoretic, cam dormea toata lumea.ieri dupa amiaza ne-am propus sa lancezim , cu ochii in reluarile de revelion, insa am butonat telecomanda degeaba, prea putin am nimerit din programele distractive.jenant.in momente din-astea ma bucur cu adevarat ca avem abonament la internet

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput