Programe Revelion
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sdcristian
si fara dan negru, manelisti, aia doi de la bingo, vacanta mare, stefan banica jr, muzica populara, nae si vasile, andra, trasnitii in nato, oana zavoranu, pepe, bahmuteanca cat de cat acceptabile sunt programele care transmit concertele de revelion. si mama de Carol (29.12.2008) si 11+ |
Hei, da' cu muzica populara ce ai?
Merge, asa, o tura...
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
sdcristian spune:
mie nu imi place nicio tura
era vorba de ce (nu) as vrea sa vad EU in program. ca poate vinecareva si zice ce am cu manelele, ca merg asa, vreo 50 de ture.
asa ca am exprimat strict parerea mea
mama de Carol (29.12.2008) si
11+
bulinuta27 spune:
parerea mea e ca nu poti pune egal intre muzica populara si manele...dar ma rog
din pacate la tv in ultimii ani totul e o tiganie manelizata...e trist la cum s-a ajuns pentru ca ei fac programul dupa cerintele populatiei... ratingul mai mare la manele? bun pe aia marseaza...
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
lucialu spune:
asta e o lista tarzie cu dorinte pt Mosu'?![]()
Eu m-am saturat de multe amintite de voi, dar si de cam toate poantele in care fiecare se straduieste sa imite pe nu sh care politician ori "vedetuta" puternic mediatizata. Adica sunt suficient de agresata cu fluturarea mediatica al personajelor reale, si e prea trist ce se intampla in tara ca sa mai am chef sa le "vad" si in divertisment.
Chiar nu mai e nimic de calitate. Sau aproape nimic.
Buna ideea cu vizionatul de filme in noaptea dintre ani! Ceva recomandari se poate?
Rufus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian era vorba de ce (nu) as vrea sa vad EU in program. |
Nici nu m-am gandit altfel...si nici nu m-am gandit ca o sa te superi asa TARE.
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
sdcristian spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Nici nu m-am gandit altfel...si nici nu m-am gandit ca o sa te superi asa TARE. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
da nu m-am suparat, doar ca mi-am adus aminte ce am avut la tv in ultimii ani si ... nu mai vreau.
sa traiasca dvdurile
desi e frustrant sa ai 100 de programe si nimic de vazut
11+
sdcristian spune:
| citat din mesajul lui bulinuta27 parerea mea e ca nu poti pune egal intre muzica populara si manele...dar ma rog din pacate la tv in ultimii ani totul e o tiganie manelizata...e trist la cum s-a ajuns pentru ca ei fac programul dupa cerintele populatiei... ratingul mai mare la manele? bun pe aia marseaza... bulinuta mamica de bulinel dragutel ![]() Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
nu pun egal, muzica populara imi displace, manelele ma ingretoseaza de-a dreptul. si nu vreau sa am de ales intre ele.
11+
Rufus spune:
| citat din mesajul lui lucialu Buna ideea cu vizionatul de filme in noaptea dintre ani! Ceva recomandari se poate? ![]() |
In zilele astea mai libere, mi-am facut o pofta mai veche: sa ma uit la un serial pe care-l indragesc si l-am vazut, oricum, pe sarite: Grey's Anatomy.
Si, ca sa fac treaba corecta, am luat-o cu ep.1, sezonul 1.
Intre ani, cateva episoade precis ma vor binedispune, mai ales ca Tora le cam doarme.
Rufus, Tora si iadele
Androix spune:
Oooo, eu sunt fan! Ai ce face pana la sezonul 7, acum sunt in vacanta de sarbatori dar si din sezonul 7 sunt deja scoase 10 episoade.
Mi-ai dat o idee buna cu serialele, si noua ne place mult doctor house si tot asa l-am vazut pe sarite.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
lisssa_ana spune:
si mie imi place muzica populara
,o ascult cu placere.
cred ca voi opta pt filme din pacate
Mama de Ana si
12+