Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

kokorinusha,multumesc pt sfat. Mi-am notat si maine incerc sa ma hotarasc ce sa-i pun in ochisor. Si Patrick a avut si inca ii apar din cand in cand brobonelele de care vorbesti tu. Mie mi-a recomandat neonatologul TRIDERM-unguent. L-am dat doar pe locul unde erau brobonele, o data pe zi (l-am dat o data de doua ori pe zi, pt ca avea multe si se inroseau cand se scremea) si au trecut f repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

fetelor,voi cu ce ati dat bebeii pt bubitele de pe fata?arata ca niste cosulete si habar nu am cu ce sa ii dau k sa ii treaca,el a mostenit pielea mea f sensibila si f usor iritabila.de asemeni avem iritatie si in zona scuecului il dau cu bepanten eriterm fesier iar in fata cu baneocin unguent,aveti idee de altceva mai bun?

MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010)

noua ne-a mers f bine crema de la sebamed..extra soft.nu mai are nicio bubita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Koko, subscriu la ce-a scris Ratusca. Triderm-ul are ffff multe contraindicatii. In plus, crema de la SebaMed nu are nimic medicamentos in ea. Si e fara contraindicatii. Costa 30 roni si o poti folosi chiar si in zona scutecului. SebaMed extrasoft ph 5.5. Fatuca trebuie curatata in prealabil cu ser fiziologic, lasat sa se usuce, apoi aplicat si masat cremuta. Noi am scapat, dar mai dam o data pe saptamana... pentru ca-i face pielea fff frumoasa si fina.
Claudia, bine-ai revenit!
Ratusco,!

Puiul meu a fost tare cuminte dupa vaccin, sper sa ramana la fel si la noapte. Va pup, somn usor si linistit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

fetelor, voi ce LP dati bb-ilor.?
eu pana acu le-am dat Nan,dar as vrea sa il schimb..,.

mami de bubuline gemenewww.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Nan1 le dau,asa a recomandat pediatra. Tu de ce vrei sa il schimbi?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

fetelor, voi ce LP dati bb-ilor.?
eu pana acu le-am dat Nan,dar as vrea sa il schimb..,.

mami de bubuline gemenewww.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

si eu l-am schimbat cu NATIVA tot de la nestle!

Mergi la inceput

HAI, SORINA!

Mergi la inceput

Sorina, as schimba eu titlul, dar nu stiu... Sa ai o nastere usoara, te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Azi am facut si noi vaccinul de 2 luni...
a urlat mandra mea de s-a cutremurat policlinica...
Noi i-am pus la 2 ore dupa vaccin 2/3 supozitor paracetamo si pana acum e ok...nici o reactie urata..
in continuare ne plangem de burtica si nu face kk singura...doar cu supozitor
A rezolvat vreo mamica aceasta problema???Sau si voi va chinuiti in continuare (stiu ca eram vreo 4 cu aceasta problema)
Aaaa si avem 4.850 kg si 57 cm , in conditiile in care am iesit din spital cu 2.800 si 48 cm...
Sugubina puficele sunt mortale..
Msymo te-am vazut la stiri ... pe derdelus cu Diana :-)
Betartice...curaj mami!
pup toate mamicile si cele cateva burtici care au mai ramas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Beatrice multa sanatate!
Vroiam sa va spun ca am descoperit niste supozitoare pt hemoroizi si fisuri care, la mine cel putin, au facut minuni dupa doar 3 zile de administrare. Se gasesc in magazinele gen plafar si se numesc "Crema solida cu propolis" de la Elzin Plant.

iubita cum se administreaza supozitoarele astea? adica cate pe zi?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Pe prospect scrie intre 2 si 4 pe zi, eu am pus 3. Se face tratament cam 15 zile pe luna timp de 3-4 luni ca sa nu mai apara iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

HAI SORINA!!

Mergi la inceput