Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Ioana_mami si al meu se chinuie pana face kk dar eu il las pana face singur, uneori treze si o zi fara sa faca, apoi ziua urmatoare face de 4-5 ori fara mari eforturi. Ma gandesc ca se screme si din alte motive nu doar ca nu poate sa faca kk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Anya se chinuie sau urla pana la epuizare???Ca a mea asa face......urla pana se inegreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

HAI SORINA!HAI AMELIA!

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

anya, ioana, si ale mele au zile cand se screm dar eu le ajut cu termometrul si rez repede problema

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Inainte de culcare i-am luat pentru prima data temperatura si nu e deloc greu! Ma temeam ca nu intra varful termometrului usor, ca nu sta copila, dar ea nu simtea nicio jena, temperatura creste imediat, deci operatiunea nu dureaza mult deloc. Si avea 37, fapt pentru care nu i-am dat niciun Panadol. Sper sa ramana fara febra si maine-poimaine!

Danaint: Imi pare rau sa aud prin ce ai trecut si imi pare rau ca am intrebat si ca ti-am rascolit amintirile si trairile de atunci! Eu am fost in spital de pe 24, am nascut pe 26, iar dupa ce am revenit de la maternitate o buna perioada de timp nu am citit nimic, ca eram zombie, asa ca nu stiam nimic. V-a ajutat Dumnezeu sa treceti cu bine peste incercarea asta!

IoanaMami: Si a mea patea la fel, bine, doar plangea, se chinuia, dar nu urlete pana la invinetire, dar asta pana sa ii dau Infacol. Acesta a fost un remediu pentru ea! La un moment dat credeam ca a scapat de colici si am vrut sa il intrerup. Chinul ei a revenit si am trecut iar la Infacol, iar acum, ca ma gandesc ca spre 3-4 luni ar trebui sa ii treaca de tot durerile de burta, ii raresc administrarea, adica nu ii mai dau inainte de fiecare masa. Tu spuneai ca ii dai si Infacol si Sabsimplex. Din cate stiu eu, ambele au aceeasi substanta activa, asa ca daca unul nu da roade, e clar ca nici celalalt nu va da. Nu stiu sigur, nu m-am documentat, dar asa mi-a spus cineva... Eu am mai incercat cu Bonnisan, dar nu a mers. Cred ca ar fi bine sa incerci altceva pt colici, ca poate o va linisti. Fiecare copil are "leacul" sau, totul e sa i-l gasesti rapid, sa nu se chinuie, ca lista medicamentelor anti colici e mare. Succes!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

IoanaMami: Daca vrei, ne intalnim si iti dau Bonnisan si Debridat. Eu le am si nu le folosesc, ca ti-am spus ca mi-am gasit "leacul". Nu are rost sa mai dai banii pe ele, daca tot le am eu. Da-mi pm daca vrei si stabilim detaliile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

IoanaMami: Daca vrei, ne intalnim si iti dau Bonnisan si Debridat. Eu le am si nu le folosesc, ca ti-am spus ca mi-am gasit "leacul". Nu are rost sa mai dai banii pe ele, daca tot le am eu. Da-mi pm daca vrei si stabilim detaliile.

Multumesc ...dar le am ...am casa plina de siropuri , ceaiuri, prafuri...Azi i-am dat ceai baby calm si ghiciti ce?!?
Dupa 1 luna fata mea a facut singura caca...m-am si speriat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Neatzaaaaa!
E 3 dimineata si nu reusesc sa dorm. De ce oare? Asa ca butonez forumul si tv-ul.
Bebelu, spre seara o sa fiu ametita de la anestezie asa ca vreau sa iti urez de pe acum nastere si recuperare usoara, o bebelina sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Ana, mi s-au inmuiat picioarele cand am vazut titlul capitolului. Nu-mi vine sa cred ca in mai putin de 12 ore imi vad, in sfarsit, puiul.
Va multumesc tuturor fetelor pentru sustinere!!!!!!
In jurul pranzului e operatia si sper ca spre seara o sa ma simt suficient de bine incat sa va dau de veste.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Nastere usoara,Sorina!
Mai este Bebelu si gata!
Claudia si noi avem probleme cu ochisorii dar inca de la inceput.Asa ca am incercat un unguent cu kanamicina si nu a mers deloc iar acum ne-a dat tot Nettacin.De ieri am inceput sa-i dau si sper sa nu ma grabesc cand spun ca deja este mai bine.
Ieri am fost la dr cu Sandrutza(ar fi trebuit sa o vaccineze dar nu s-a putut)si ne-a cantarit-o si a masurat-o.Are fara 50g, 5kg si 57 cm.A luat aproape un kg si luna aceasta si ma declar multumita.Ar putea sa ia si mai mult dar mandra mea nu se oboseste prea tare cu mancatul,de e domnisoara.
Nu ii mai dau nici Infacol si vad ca ne este bine fara,se mai strange de burtica putin dimineata.
Ne pregatim sa mergem la cumparaturi,azi si maine am zile grele de bucatareala maxima.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

multumesc fetelor de raspunsuri,cu ser fiziologic l-am tot sters dar nu prea da rezultate.astazi ii voi lua sebamed si sper sa ii treaca cat mai repede si lui pt ca nu imi plac deloc cum arata.
cat despre mine,operatia asta atat am urat-o si o urasc,ieri am ajuns iar la spital pt ca dupa ce m-a taiat pt elibererea seromului, o parte din taietura se umflase si inrosise,mi s-a spus ca nefiind cusuta s-a prins un pic stramb,iar m-a crestat,bagat apa oxigenata,pus spirt,betadina si mi-a dat un unguent cu propolis sper de data asta sa se inchida ca lumea ca deja nu mai suport sa se umble acolo.de la leucoplastul de la pansament mi s-a luat si pielea si m ustura groaznik.
am ramas si cu dureri groaznice de spate,anestezia mi-a prins abia la a 4a intepaturav si tind sa cred ca de acolo mi se trage plus ca eu ma icapatanez sa m ocup in totalitate de bebe pana cand simt ca nu mai pot sa ma indrept,dar in fata puiului stiti deja cum piere orice durere.el este un cuminte,recupereaza,in 10 zile am luat in greutate 550g,dupa ce din spital am iesit cu 2450g,asa ca orice durere fizica este minora in fata imensei bucurii si impliniri.
v-amca deja m-am intins la scris destul

Mergi la inceput