Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor, voi ce LP dati bb-ilor.?
eu pana acu le-am dat Nan,dar as vrea sa il schimb..,.

www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vasari, acum am citit ca Maria e geloasa. La voi e bine ca vorbeste, imagineaza-ti cum e la noi, ca A. nu vorbeste, spunea doar cuvinte. Eu intuiesc ce vrea, dar nu pot tot timpul sa-i fac pe plac, mai ales ca, cateodata, eu nu inteleg ce vrea ea sa zica, si sa vezi ce crize generez.
Ma duc sa ma fac mumoasa, ca plecam la restaurant, la ziua unei prietene. Ieri am fost la ziua unei fatite si A. a fost tare incantata. Acum o las pe mama SINGURA cu amandoi. E prima data c do las la ora culcarii, sa vedem ce iese.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor ce analize se fac pt depistarea stafilococului auriu la bebe?? vreau sa i fac si eu analiza asta sa vad....

lore...multumesc mult pt informatie...o sa-i fac si eu programare la dansa...ia spune mi si mie te rog, cat dureaza pana fac programarea?? adica daca sun azi pot merge maine??

beatrice...a mea nu tuseste ci doar are mucisori..acum nu mai sunt asa aposi ci sunt densi si au culoare galbuie...

ce aparat pt aerosoli aveti voi?? ca vreau si eu sa-i cumpar..poate merg azi la farmacie sa-i iau...dsi ce puneti in el???

se pare ca toti bebelusii nostri au probleme cu nasucul...

ana imi pare rau pt bebe David...sper sa i treaca anemia..

pupici dulci la toate

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

da ratusca, se poate si dupa o zi pe alta, depinde de zi. suna si o sa-ti spuna exact cand e lliber. eu am omron

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Am tot zis sa scriu povestea nasterii lui Lucas, dar ma apuca invariabil plansul cand imi aduc aminte primele 2 zile de viata ale lui... Am incercat si mai devreme sa ii raspund lui [b]Elfica[\b] de ce a avut nevoie Lucas de schimbare de sange, dar invariabil... Acum sunt intr-o dispozitie mai buna

Lucas a dezvoltat la 20 de minute de la nastere un icter foarte agresiv, care din pacate nu a cedat la fototerapie si tratament, ci din contra se agrava. In prima noapte si a doua zi de dimineata i-au fost luate analizele din 4 in 4 ore, si situatia era din ce in ce mai grava. Inspre dimineata s-a luat decizia pentru operatia de schimbare de sange, au tb jnsa facute analize la instit de hematologie, apoi s-a cautat sange potrivit.

De abia la 9 seara s-au apucat de schimbare, atunci a fost gata sangele, moment in care deja anemia dezvoltata pe fondul acestui icter ii punea viata in pericol, si nivelul ridicat de bilirubina incepuse sa ii atace inima. operatiunea a durat 4 ore, cele mai lungi din viata mea. Cred ca am facut kilometri intregi pe holurile maternitatii, nu puteam sta jos ca incepeam sa tremur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Din fericire, Lucas a reactionat extrem de bine, la 5 minute de la termjnare nu mai era anemic, bilirubina scazute aproape in valori normale si in sfarsit nu mai era alb ca si coala de hartie, ci rozaliu.

Acuma cauza pentru care a facut icterul asta este prezenta de anticorpi de grup de sange. Titrarile insa dadusera doar 1/16, care este o valoare f mica, ce nu justifica o asa reactie. Insa la analizele copilului, valoarea a fost 1/2, adica enorma, de unde rezulta ca analizele mele de anticorpi, facute de PATRU ori in sarcina au fost gresite... Daca se stia de problema, adica de existenta in numar mare a anticorpilor, ar fi fost sange compatibil pregatit, si nu s-ar mai fi ajuns la anemii extreme si situatii limita.

Si asta a fost povestea primei zile a lui Lucas... Povestea nasterii... Mai incolo ma duc sa imi revin cu niste cozonac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna seara fetelor!!

Hai Amelia (cred ca iti tii deja puiul in brate) si Sorina!!! va doresc sa aveti bebelusi sanatosi si mancaciosi.

noi azi am implinit 4 sapt dar nu prea ma pot bucura de eveniment! Sunt disperata. Bebe se chinuie si plange f f tare cand se trezeste si pare ca se screme sa faca kk, dar nu intotdeauna reuseste. Nu e constipat ca are 4-5 scaune pe zi minim. Mi se rupe inima cand il vad cum plange si nu reusesc sa il alin nicicum. Ii dau pt colici Infalcol si Sab simplex si nu imi dau seama ce anume ii provoaca aceste dureri..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello,
Revenim dupa ce am tras chiulul vreo 8 zile, timp in care v-am dus dorul. Lipsa este motivata de serbare la gradi, sot si Nicholas acasa, pe capul meu non-stop, vizite si musafiri. Am avut musafiri pe 26, 27 si astazi . Va imaginati ce relaxant a fost pt mine
Imi pare foarte rau ca nu am apucat sa va urez Craciun fericit si nici sa urez La multi ani celor care si-au sarbatorit onomastica ieri.
Si vreau sa felicit noile mamici si sa urez bun venit pe lume ursuletilor:
Radu Victor-bebe de liana.berbec, Roberta Maria - bebe de pissi78ro, Noah- bebe de Eva si Vlad Andrei- bebe de Lore1983
Nu am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti bine si voi si bebelusii.
Lui Patrick ii lacrimeaza ochisorul stang de cateva zile, nu a trecut, desi l-am sters cu comprese sterile cu ser fiziologice. Astazi mi-a spus pediatra sa-i pun picaturi Nettacin (cate o picatura de 3 ori pe zi), dar am fost la 3 farmacii si nu mai aveau. Maine sper sa gasesc. Corina, parca tu scrisesei la un topic ca bebe a avut probleme la ochisor ( nu stiu daca A sau P). Ma poti ajuta cu sfaturi? Anyone?
Acum ma apuc de citit din urma, cat reusesc, pt ca Patrick doarme de 4 ore (am iesit afara de la 17:45 la 19:00 si cum am iesit afara a adormit si inca nu s-a trezit) Urmeaza baita, masaj, papa si nani din nou
Revin....mi-ati lipsit tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Buna
m-am intors de la spital...maine sunt programata la cezariana.
39+

sorinaalex, mult noroc maine! Asteptam vesti bune de la tine. Odihneste-te, savureaza o noapte de somn neintrerupt
Amelia, cred ca te pot felicita. Probabil ai nascut
P.S.: Patrick doarme inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

fetelor,voi cu ce ati dat bebeii pt bubitele de pe fata?arata ca niste cosulete si habar nu am cu ce sa ii dau k sa ii treaca,el a mostenit pielea mea f sensibila si f usor iritabila.de asemeni avem iritatie si in zona scuecului il dau cu bepanten eriterm fesier iar in fata cu baneocin unguent,aveti idee de altceva mai bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Lui Patrick ii lacrimeaza ochisorul stang de cateva zile, nu a trecut, desi l-am sters cu comprese sterile cu ser fiziologice. Astazi mi-a spus pediatra sa-i pun picaturi Nettacin (cate o picatura de 3 ori pe zi), dar am fost la 3 farmacii si nu mai aveau. Maine sper sa gasesc. Corina, parca tu scrisesei la un topic ca bebe a avut probleme la ochisor ( nu stiu daca A sau P). Ma poti ajuta cu sfaturi? Anyone?

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

noua pt ochisori ne-a dat fucithalmic gel oftalmic pt scurgeri oculare cate 2 pic pe zi si avem rezultate f bune

Mergi la inceput