Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Madalina, multa sanatate si intamplari cat mai fericite la anul!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

eu va urez de pe acum un sincer,LA MULTI ANI!,un an nou plin de bucurii,sanatate,putere si multa multa iubire,sa ne bucuram cu toate de bebeii nostri,sa profitam de fiecare clipa petrecuta cu ei caci asa repede cresc...
sa ne regasim cu bine la anul,si haideti sa lasam tristetea la o parte si sa facem loc unui nou capitol din viata noastra,unul,minunat,special si totodata unic in felul sau,asa cum a fost si acesta!!!va pup pe toate si va multumesc pentru aceasta odisee atat de reusita,insa nu va pot promite ca voi scoate mai usor capul din barlog in acest nou inceput intrucat tocmai aceasta tacere,aceasta urmarire din umbra ma caracterizeaza!va doresc numai bine,sunteti niste fete de nota 20!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

ratusca83 am citit mesajul compus de tine si m-a impresionat pana la lacrimi. Impreuna cu aceasta odisee incheiem un capitol foarte frumos din viata noastra, capitol pe care l-am trait impreuna si care ne-a unit. A fost frumos. Sa speram ca urmatoarea etapa va fi la fel de frumoasa si reusita pentre toate.

LA MULTI ANI!

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Am mai adaugat la mesaj ceva cu rosu!
Oricum, foarte emotionant, astazi parca simt fluturi in stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Gata, merg la baitza, imi fac manichiura, vine coafeza si.....party, merg in club! Yuhuuuuu, mama denaturata ce sunt!
M-am probat cu o rochie, imi vine, dar cand sa ma probez cu pantofi, jaleeeee, nu mai pot sta pe tocuri . Nu stiu ce ma fac diseara.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Vreau sa va urez un 2011 plin de sanatate, fericire si impliniri. Sa ne bucuram toate de minunile noastre, sa luam parte la spectaculoasa evolutie din primul lor an de viata si sa ramanem la fel de unite! Distractie placuta tuturor, fie ca mergeti la club/restaurant/party sau ca stati acasa, alaturi de micii ingerasi.
Noi petrecem Revelionul acasa, cu puiutii...asa am petrecut si noaptea trecerii in 2005, cand Nicholas avea o luna si o saptamana M-am uitat si eu pe mesaj si pe cele 2 completari... emotionant As fi participat si eu la compunerea mesajului, dar Patrick nu doarme mai deloc daca nu iese afara. Astazi nu am iesit, deci va imaginati cat de capiata sunt... de la 7:45 dimineata pana acum, la 18:20 a dormit, adunat, vreo 2-2,5 ore. In cele max 30 minute in care a dormit am reusit sa mancam, sa calc cateva rufe si sa spal vasele.
Ana, sunt alaturi de tine! Sper ca starea tatalui tau se va imbunatati in curand. Exista sanse de refacere dupa accident vascular, am avut un caz in familie.
MSymo, distractie placuta in club. Felicitari pt ca ai reusit sa incapi in rochita
Ratusca, felicitari pentru mesaj!!!
Va pup si daca nu mai intru, sa ne vedem cu bine la forumul primelor 365 de zile din viata bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

..am vrut sa va urez LA MULTI ANI,SANATATE SI FERICIRE PT VOI TOATE SI PT URSULETII NOSTRI..
anul trecut pt mine noaptea asta de la trecerea dintre ani a fost doar..noapte..aveam inima zdrobita in milioane de bucati..dar pt ca l-am avut pe sotul meu alaturi si sustinerea familiei, am reusit sa lipesc cateva bucati si ammers mai departe..in martie 2010 am aflat ca sunt din nou vie..si mi-a revenit speranta...in ultima zi din octombrie eram 3....pt toate ursoaicele , fie ca sunt la 1 , al 2lea sau al 3 lea bb , anul 2011 este un nou inceput ..si sper ca pt toate sa fie un an exceptional..unul din lungul sir de ani exceptionali care vor urma...
u all..FARA EXCEPTIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

dupa fiecare sfarsit vine un inceput..ne vedem la scutece

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

LA MULTI ANI! ursuleti si mamici de ursuleti.
Va doresc din tot sufletul un an bun si fericire alaturi de familiile voaste minunate!
Ana,

Astazi se termina oficial odiseea noastra... Ce odisee frumoasa am avut!
Chiar si sfarsitul este in aceasta zi speciala, cand incheiem ceva cu gandul la un nou inceput

Eu va multumesc ca m-ati primit si pe mine in grupul vostru, desi n-am fost cel mai activ sau suportiv membru.

As vrea sa continui si conversatia mea cu celelalte mamici care au nascut la Filantropia; nu am mai intrat de mult pe forum si nu stiu daca v-am felicitat pe toate pentru bebei, asa ca... FELICITARI!
Diana.b, imi pare rau ca am vazut ff tarziu pm-ul de la tine; intre timp ai aflat totul singura , dar as vrea sa iti intorc macar asa, tarziu, urarile de bine. Iti doresc multa sanatate, fericire, un an minunat!

La fel le doresc la TOATE mamicile din odisee!

mamiralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Nu imi vine sa cred ca se incheie odiseea....nu am fost eu foarte activa la scris, insa v-am citit cu interes. Am invatat multe de la voi si sper sa invat in continuare. Ma mut si eu cu voi la primele 365 de zile si chiar daca nu o sa scriu foarte multe (intotdeauna am fost omul din umbra la orice)imi veti ramane dragi.
Va doresc un an frumos in care sa ne vedem puiutii crescand si un an in care sa ne bucuram la maxim de viata asta asa de scurta.
Fiti binecuvantate!!!

Mergi la inceput