Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am intrat cu gandul sa va urez numai bine si impliniri in noul an si sa ne revedem cu bine in noul an!!!
am citit si eu mesajul de predarea stafetei si imi pare tare rau ca parasim odiseea si aceasta perioada dar privesc cu speranta si bucurie catre viitor. mi-ati fost o companie foarte placuta si prietenoasa si chiar daca nu am scris tot timpul nu prea a fost zi sa nu va citesc si sa astept cu emotie vesti despre voi.
acum la cumpana dintre ani ma uit cu implinire in jurul meu si imi dau lacrimile cand ma gandesc ce binecuvantata am fost pentru ca am langa mine cele mai mari minuni ale pamantului si nu cred ca as putea fi mai implinita si mai fericita decat sunt. multumesc lui Dumnezeu zilnic pentru bucuria din casa mea si este tot ceea ce va doresc si voua.

va puuupppp pe toate si LA MULTI ANI!!!!

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Peste 60 minute odiseea noastra va lua sfarsit....

Au fost 172 de capitole minunate!! Aici am intalnit persoane extraordinare de la care am invatat foarte multe lucruri!!

Sa pasim cu speranta in noul an!!

Am sa scriu si aici mesajul de predare a stafetei!!!

La revedere, frumoasa odisee!!

Este important sa oferim copiilor nostrii doua lucruri: radacini si aripi.

Micutule-candva erai doar o speranta, un vis.
Iata-te acum, in realitate.
Schimband cursul intregii noastre vieti.
Micul de tine! Licar de stea.
Minune a universului.
Dragoste care ne rapeste inima
pentru totdeauna...

Dragostea mea te va insoti ori de cate ori vei avea
nevoie-ii vei simti atingerea.
O vei simti atunci cand
bucuriile vietii iti vor umple inima pana la refuz.
Dragostea mea va fi acolo
Cand necazurile vietii te vor dobori.
Si cand existenta va parea insuportabila,
Va fi cu tine.
Dragostea mea de azi
Va fi cu tine si maine.

Precum spuneau si mamicile de la odiseea septembrie-octombrie, totul a inceput cu doua liniute rosii. Unele am fost luate prin surprindere caci nu ne asteptam, altele in culmea fericirii caci in sfarsit un vis se implinea dupa luni de lupta si rugaciuni.
Totul era ca ca intr-un vis frumos. Cel mai frumos din viata noastra.
Totul s-a schimbat de atunci: viata noastra,planurile noastre de viitor urmau sa se invarta in jurul acelor liniute, care mai tarziu s-au transformat intr-un punct mic, pe ecranul ecografului,iar apoi in ceea ce tinem acum in brate, fiinta fara de care nu putem respira, trai, visa.
Era un punct, dar totusi plin de viata. Inca din primele clipe inima ii batea cu putere... o putere nebuna, mai mare ca a unui adult, puterea de a creste mare .
Atunci ne-am spus ca suntem binecuvantate sa purtam in pantece minunile acestea.
Pe 25.02.2010, Bravegirl scria:
"Va invit, dragi viitoare mamici de noiembrie -decembrie, sa traim impreuna frumoasa odisee ce ne asteapta!"
Treptat, am inceput sa ne adunam in aceasta frumoasa odisee..la inceput timid..totul era nou...nu ne cunosteam si nu stiam ce sa spunem.. Pentru unele era prima data cand aceasta minune prindea aripi, pentru altele minunea se repeta, dar pentru toate erau cele mai frumoase clipe, cu bune si rele, cu emotii, cu necunoscut, cu nerabdarea de a afla daca-i fata sau baiat, cu fiecare zi cu sufletul la gura sa vedem ce a mai simtit fiecare: daca-i un fluture in burtica, un val.....sau... e omul din tine, fiinta cea mai draga.
Dar toate asteptam acelasi lucru..sa treaca timpul pt a ne putea tine minunile in brate...
Ne-am bucurat fiecare cand se mai adauga cate o graviduta in lista noastra,
ne-am bucurat si cand veneam cu vestile bune de la ecograf,cand puiutii nostri cresteau
la fel de mult ne-am bucurat si cand am simtit prima miscare a bebelusului nostrum.
Ne-am incurajat si am fost alaturi una de alta in momentele grele, cand unele dintre noi se luptau cu orele lungi petrecute pe canapea sau in pat pentru ca samburele de viata din burtica sa continue sa licare.
Am fost impreuna la bine si la greu., dar, am fost triste si ne-am rugat pentru cele pt care odiseea s-a intrerupt brusc si dureros
Lunile au trecut cu repeziciune si asa ma reusit sa ne strangem 116 burtici...burtici colorate, cum ne placea sa ne spunem

Desi suntem odiseea de nov-dec, primii bebelusi s-au grabit sa apara inca din octombrie... de odisee.
Deschizatoarea noastra, de odisee, Bravegirl, ne-a oferit si prima nastere in direct,
nastere la care am luat parte cu multa emotie si bucurie...
Ne-am bucurat si ne-am minunat cand au inceput sa apara si ceilalti bebelusi,
ne-am incurajat, sprijinit, sfatuit atunci cand am avut nevoie..am ras si am plans de bucurie sau de tristete...
Am fost un grup si vom ramane pentru totdeauna...

Dragele noastre, a sosit clipa in care..odiseea noastra s-a sfarsit...
Cu mari emotii va predam voua stafeta si va dorim nastere si recuperare usoara, bebelusi sanatosi si mancaciosi.
Va dorim sa aveti o odisee la fel de frumoasa ca si a noastra, plina de liniste,intelegere si voie buna.

Sa ne vedem cu bine in "Primele 365 de zile din viata unei comori"..
de azi inainte va incepe Odiseea bebelusilor nostrii.... ei vor fi cei care o vor conduce...

Cu bucurie dar si cu nostalgie, la cumpana dintre ani, va predam voua stafeta, mamici de Ianuarie-Februarie2011..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Dragele noastre colege de forum..mamici de ursuleti dragi, va multumim din suflet pentru vorbele frumoase..va dorim sa va bucurati de bebelusii vostri, sa va lumineze vietile in continuare..sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

La multi ani! sa aveti un an plin de bucurii si impliniri!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sorina, Bebelu, felicitari! Bun venit ursuletilor!

Ratusca, felicitari pentru mesajul de predare a stafetei!

Azi am ajuns si noi acasa, cu chiu, cu vai.

Si pentru ca datele sa fie complete, iata: ne numim Cristiana, am venit pe lume pe 29.12.2010, la ora 5.35 dimineata, cu 3.300 kg, 49cm, apgar 9. La iesire astazi aveam 3.180. Am facut si un icter mic, acum in remisie.

Nu pot sa va povestesc (inca) prin ce am trecut, si bune, si rele. Cel mai tare m-a enervat ca astazi am asteptat de la ora 8 dimineata cand am aflat ca vom fi externate si pana la ora 16 sa pot sa plec acasa. N-am dormit deloc azi, sunt zombie, bebica mananca cam la 1,5 ore, pe mine ma dor sanii, inca e greu pentru mine. Am senzatia ca are si un inceput de colici, desi nu sunt sigura ce si cum. Sper sa fie doar o parere de-a mea.

41+

Mergi la inceput

Ana, iti doresc multa putere si sanatate tatalui tau! Trebuie sa ganditi pozitiv si totul se va rezolva.

41+

Mergi la inceput

Si pentru toate burticile de la odiseea de nov-dec2010, sa aveti un an bun, plin de bucurii si impliniri alaturi de bebelusi si de familie!
Sa ne intalnim cu bine la povestile despre scutece !

41+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor am creat deja clubul ursuletilor si ursuletelor..mai sunt de adaugat multe..dar mesajul de bun venit l-am scris..

va pup cu mult drag si va urez UN AN NOU FERICIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Un an nou fericit!!

Multumim mult, Ratusca!!

Cum vi s-ar parea sa punem la inceputul capitolului nou linkul la odisee si introducerea sub forma asta (nu am aranjat, doar am scris) - adica fara toata lista de capitole, pt ca aici, la 172 le gasim pe toate:

Dupa o frumoasa odisee de 172 de capitole, incepem sa scriem un nou capitol din viata noastra de mamici.

Barlogul are 46 de ursulete si 47 de ursuleti

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Cu lacrimi in ochi , scriu ultimul mesaj in odisee!!!
VA pup , un an bun alaturi de ursuletii vostrii!
Ne vedem la "Primele 365 de zile din viata unei comori "!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Si eu !! Si eu
Bine ca nu s-a inchis capitolul!
Fetelor, va imbratisez tare tare,,strans trans de tot! Imi cer scuze ca nu am mai fost pe aici sa fac galerie sau sa imi fac auzita vocea, am citit tot si mi-ati fost in inima si in rugaciuni.Am fost ff aglomerati cu botezul lui bebitza... AM UN CRESTIN NOU IN CASA...DE 4 ZILE BEBELE MEU A DEVENIT OFICIAL STEFAN, CRESTIN BOTEZAT CU INGERAS ALATURI!
VA MULTUMESC PT CA ATI EXISTAT AICI , SI LA NECAZ SI LA BUCURIE, CA ATI FOST MINUNATE SI NISTE PRIETENE DE NADEJEDE!
AM TRECUT IMPREUNA PRIN CELE MAI IMPORTANTE SI EMOTIONANTE MOMENTE SI ASTA NE VA LEGA PE VECIE.
SUNT MANDRA CA AM FACUT PARTE DIN ODISEEA DE NOV-DEC
SI VA DORESC UN AN BINECUVANTAT ,PLIN DE IMPLINIRI SI BUCURII!
LA MULTI ANI!
Simona si bucuria noastra, Stefan ( 1 11 2010)

Mergi la inceput