Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Va doresc un an nou plin de fericire, bucurii si sanatate!
Asa cum in 2008 ultimul mesaj al meu la odisee era pt minunea mea, Arianna Maria, asa vreau sa fie si acest mesaj, asa ca, randurile ce urmeaza sunt pt puiutul meu, Patrick Stefan.
Te-am dorit inainte de a te fi conceput,
Te-am iubit de cand erai doar un punct,
Fiecare clipa in burtica
A fost unica...
Voi purta mereu cu mine
Primul tau planset, prima atingere,
Pielea ta calda, umeda,
Prima privire.
Dragostea mea te va proteja mereu,
Voi fi mereu in umbra ta,
voi fi aici sa te invat, sa te ajut
Sa devii TU INSUTI,
Sa devii din minunea mea mica,
OMUL de maine.
Voi fi vantul care iti va purta aripile
Sa zbori in lume
Sa cunosti, sa explorezi.
Voi fi MAMA ta pt totdeauna.
Ii multumesc bunului Dumnezeu ca a fost atat de darnic cu noi si ne-a trimis 2 minuni. Minunile care imi vor spune mereu cel mai frumos cuvant: MAMA.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_o spune:
Imi pare rau ca nu m-am implicat in mesajul pentru predarea stafetei, mai ales ca eu am fost cea care a insistat sa ne unim pentru compunerea lui... insa tatal meu a suferit un accident vascular si a paralizat. Pentru mine, din pacate, sfarsitul de an e unul trist si nefericit, sper anul care vine sa fie mai bun pentru mine si ai mei.
Sa ne regasim cu bine la Primele 365 de zile din viata bebelusilor nostri!
Va pup, va imbratisez si va multumesc pentru aceste luni de prietenie, de alinare sufleteasca, de intelegere, sprijin si afectiune!
ratusca83 spune:
Ana, precum ti-am spus.....Nu-ti pierde speranta, o sa fie bine, totul...te imbratisez cu mult drag...
JoAnn spune:
Ana
bravegirlfoarte frumos si emotionant mesajul pt puiul tau
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
MSymo spune:
Suntem la cumpana dintre ani, incheiem un an reusit, cu cea mai mare implinire din viata unui om, suntem mame, avem responsabilitati si bucurii. Urmeaza un An Nou cu multe surprize, primul cuvant, primii pasi, emotii si trairi unice. Va doresc sa aveti un An Nou asa cum il visati, sa va bucurati de minunea voastra si sa fiti cu totii sanatosi!
Felicitari mamicilor de pe ultima suta de metri!
Ratusca, bravos pt efortul depus! ici pt Ana!
Corina, vestile de la dr nu puteau fi decat f bune, esti o mama minunata si ai 2 copii superbi. Va si va doresc numai bucurii!
Diana & Symo va ureaza un calduros La multi ani si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi!
Ne revedem cu mare placere in urmatorul an din viata copilasilor nostri, cu sfaturi, ganduri bune si sustinere!
MSymo spune:
Of Ana ai avut un an cu multe stari neprevazute!
Micutul David iti va lumina viata mereu si pentru el trebuie sa fii tare si optimista. Suntem alaturi de tine si ii dorim tatalui tau multa sanatate!
Te imbratisam cu drag!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Am citit mesajul de pe mail si m-a bufnit plansu.E foarte frumos si deloc lung.
Vai ce repede a trecut, ce frumos a fooost. Ce nerabdatoare eram sa le vad pe Pufice, si cum mi se parea ca trece timpul greu. De la cele doua linii pe doua teste de sarcina-apoi la cele 7s cand mi-a descoperit doi!
Am ramas undeva fixata in vara cand stateam la pat si nu ma puteam misca, si zilele treceau greu de tot. Si cand au venit Puficele in noiembrie ma miram ca e frig afara ca toti sunt imbracati gros.
Am trecut de la agonie - cand am stat internata 2sapt ce pareau sa nu se mai termine la extaz-cand au venit ELE. Acum timpul trece repede, repede, gramele se aduna, la fel si orele de nesomn. Sunt moarta dupa ele si cand scap trei ore tot la ele ma gandesc si nu stiu cum sa ma mai intorc. Oare si asta inseamna sa fii mama? Uneori nu ma recunosc. Sunt eu aia care intra acuma doar in magazinele de bebe din tot mallul? Nici la brizbrizuri nici la haine nici la nimic nu mai imi venea sa intru.
Hai ca m-am lungit ca m-a luat cu melancolia...
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Vmadelain
ce de peripetii cu edemul. Sper sa se faca bine cat mai repede Evelina.
De ce ti s-o fi umflat degetu asa de la verigheta? Chiar nu pot sa imi explic..
Heidy
uaau 5kile la o luna felicitaari! La mai multe:)
Joann
ce e ala hemangiom? Sper sa ii treaca repede. Nu pui si tu poooze te rooog! Cre ca esti singura care nu da pics..
Ana
imi pare rau sa aud despre tatal tau. Multa sanatate ii doresc si tie putere sa treci prin toate. Sa ai un an mai bun!
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Ana, multa sanatate tatalui tau si recuperare cat mai buna. Bunicul meu a reusit sa-si revina aproape complet dupa un astfel de accident. Va doresc un an bun si multa sanatate!
Ratusca, foarte frumos mesajul. Multumim pentru initiativa, pe mine m-a emotionat foarte tare!
Si noi, mamicile de bb2, desi mergem pe un drum batut, traim cu emotii noi totul, cu mai multa intelepciune si relaxare si cu multa bucurie in suflet. Cand Maria era micuta am inceput un blog cu amintiri pentru ea, Primul orice. Dar un prim orice este si acum, bogat si implinit.
La multi ani fericiti si impliniti va dorim si noi, Dna Ceainic si doua cescute!
Merg sa arunc un ochi la cuibul in care ne vom muta. Nici nu stiu ce nume poarta acolo capitolele.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
lore76 spune:
FELICITARI AMELIA, SORINA, BEBELU, SA VA TRAIASCA URSULETII !!
bravegirl, ma bucur ca bebe patrick e sanatos si nu are nevoie de nici o interventie
anes, sunt alaturi de tine si de puiutul tau, sa dea d-zeu sa se refaca repede si sa mergeti acasa cat mai repede
vmadelain, sper sa scapati si voi de problemuta, ca tare rau trebuie sa se simta mititica
si nu in ultimul rand vreau sa va urez LA MULTI ANI,UN AN NOU CU BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE BEBELUSII VOSTRI SI SA NE VEDEM CU BINE LA ODISEEA SCUTECELOR!!
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna