Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!!
nu-mi vine sa cred ca se termina odiseea noastra. m-am simtit asa bine cu voi
dar ne vedem la bebelusi
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andreeacc spune:
Anes, iti doresc sanatate multa puiului!
Bun venit si ultimilor ursuleti!
Nu-mi vine sa cred ca se incheie aceasta prima odisee si ca de maine ne vom revedea la bebelusi!
Si cu toate acestea, ce minunat inceput de an vom avea!
Anul acesta am primit ceea ce ne-am dorit cel mai mult, a fost anul minunilor, anul care vine va fi anul primelor cuvinte, al primului pas.
Incepe o perioada de neuitat si sunt asa de bucuroasa ca am ocazia sa o traiesc din nou.Mi se pare ca Sebastian a crescut prea repede si uneori grijile mele de mama la prima experienta m-au impiedicat sa ma bucur de tot ceea ce imi oferea copilul meu.Sper ca acum sa fiu mai relaxata si sa savurez fiecare moment.
Va pup pe toate si va doresc un An Nou plin de liniste si sanatate!
ratusca83 spune:
Madalina..sper sa trceti peste toate astea..crema de la la sebamed este f buna...si noi o folosim si pe cea pt iritatii si cea extra soft...
Si Ana are nsite bubuite ...mici si rosiii..asa le vad eu..pe burtica..si in zona lor pielea este mai uscata..nu stiu de la ce sunt...pe 5 ianuarie mergem la Dermastyle la Mihaela Leventer pt hemangiomul acela si sper sa-mi spune si de la ce aua aparut aceste bubite pe burtica....
si noi tot singurele suntem si tare greu mai este...mai ales ca acum, Ana, nu mai doarme asa mult ziua...
De maine vom incepe o noua etapa...sper sa ne revedem cu bine...in odiseea bebelusilor nostrii...ei vor fi cei car o vor conduce..
Apropo...ati citit mesajul?? este pe yahoo mail...va rog sa mai adaugati la el ce doriti...
Daca nu vrea altcineva sa-l trimita il voi trimite eu...noi ne-am decis sa facem revelionul toti 3 acasa.....asa ca voi avea timp sa-l trimit....scriu repede ca Ana are chef de joaca si se tot foieste prin pat..
va pupicesc cu mult drag
marizta spune:
buna mamici...gata suntem toate mamici..nu imi vine sa cred
nu am mai intrat k efectiv mandra mea e ff solicitanta, pana ne-am obisnuit una cu alta.dar oricum e tare frumos...un cadou nepretuit de sarbatori; o sa pun poze cu printesa pe yahoo
cum intru mai rar...va urez la toate un an nou cat mai bun ,plin de saatisfactii si cu bebei sanatosi si frumosi
heidy spune:
Un An Nou plin de impliniri a tuturor dorintelor, cu bebelusi sanatosi si frumosi!
Noua ne-au trecut bubitele de pe fata si am atins 5 kg si am implinit ieri si 1 luna, asa ca azi avem dublu motiv de sarbatoare. Colicile parca s-au mai atenuat. Am avut vreo 2 nopti in care am dormit doar 3h in toata noaptea, dar au trecut.
Va pe toate si sper sa fiu alaturi de voi si la scutece si sper ca la urmatoarea intalnire sa nu lipsesc.
ratusca am facut cateva modificari pe mesajul tau si am trimis un nou e-mail. Te uiti tu si vezi dc esti de accord. Eu prea mult talent nu am , dar , dc pot sa mai ajut, cu mare drag. Meriti multe pt ca ti-ai asumat aceasta raspundere. Am tot vrut sa iti zic ca si eu m-am nascut si crescut pana la facultate in Targoviste
.
Inca o data va doresc numai bine si petrecere frumoasa diseara!
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
heidy spune:
Daca nu apare mesajul in Inbox, il gasesti in Sent.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
inacat spune:
Dragi mamici, felicitari tuturor ca am trecut cu bine de odiseea gravidutelor si iata-ne pe toate cu prichindei, care sa dea Domnul sa fie sanatosi, sa cresca mari si sa se bucure de toate piesele , mici si mari, ale acestui puzzle care alcatuiesc viata.
Va doresc ca Noul An sa fie mai bun decat cel ce a trecut, sa fim sanatoase cu toate si sa avem puterea si curajul de a ne creste copiii asa cum simtim ca e mai bine.
Sa ne rugam pentru toate gravidutele, mamici in devenire si bebeii lor nenascuti, sa le fie bine si fericite, cum suntem noi in aceste clipe.
La multi ani!!!
Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)
JoAnn spune:
buna
felicitari proaspetelor mamici
Ratuscafetita ta are hemangiom??? si Sara are unul dupa ureche...noua dr. de fam a zis ca ne da trimitere la chirurgie ....dar eu o sa mai consult si alt medic sa vad ce zice...
am vazut si eu in sfarsit pozele cu ursuletii vostri......superbi copii.
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn buna ![]() felicitari proaspetelor mamici ![]() ![]() ![]() Ratuscafetita ta are hemangiom??? si Sara are unul dupa ureche...noua dr. de fam a zis ca ne da trimitere la chirurgie ....dar eu o sa mai consult si alt medic sa vad ce zice... am vazut si eu in sfarsit pozele cu ursuletii vostri... ![]() ![]() ![]() ![]() Forever,Michael |
joann, a mea are pe urmarul drept..noi mergem la clinica Mihaelei Leventer..speram sa se poate scoate cu laserul...insa va dura ceva vreme..
ana_o spune:
La multi ani, prietene dragi si ursuleti iubiti!
Felicitari ultimelor burtici care au nascut, Dana, Amelia, Bebelu!! Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!Va doresc un sfarsit de an minunat, iar 2011 sa va aduca numai bucurii si impliniri!