Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)
Raspunsuri - Pagina 17
Lidia_P spune:
dar eu nu am parola si adresa de e-mail comun...daca poate cineva sa imi trimita si mie PM pt ca vreau sa vad si eu mesajul
BraveGirl spune:
pt ca ma chinuia talentul si pt ca ramasesem din timpul sarcinii cu o pofta nesatisfacuta, am facut un tort inventie proprie, de bezea. A iesit cel ma urat tort ever, pt ca din lipsa ce timp, am facut varza foile de bezea, dar a fost DEMENTIAL. cel mai bun tort ever
Asa ca pt anul ce vine, am o preocupare: sa invat sa fac foi de bezea
Asa...sa va zic prin ce am trecut cu bebe. Deci diagnosticul era hipospadias fara hipospadias, cu scrot bifid, sus inserat. Deja ma gandeam la operatii, la mers prin Germania, nu va puteti imagina cate griji mi-am facut. Dar bebe nu prea arata pe acolo, asa cum citisem eu ca arata dc are asa ceva. Asa ca va dati seama ce fericire pe mine cd a zis dr ca e ok. Insa l-a decalotat complet, a plans 2 sec ca l-am luat in brate si a tacut instant. Dar acasa a plans, plans clar de durere, cum n-a plans niciodata. La baita m-am uitat acolo si i se vad mici firicele de sange, parca s-a rupt pielicica aia si e rosu rau, zici ca e sange. Nu mi-a zis dc sa-l dau sau nu cu ceva. Dar mi-a zis ca trebuie sa-l decalotez, ca e aderent preputul la gland si sa am grija sa nu se lipeasca. Mi-e mila de el, dar bine ca am scapat doar cu atat.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Dosita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Diana B Alexa, Allexxia Siema Alina, Adipapazi Crisis bbAlinush Alinushca Madalina Dosita Dimitra Celesta Kamik Eliza unde ati disparut? |
Eu sunt prezenta , va urmaresc "din umbra", ca de obicei. Sunt chiar necajita ca se termina odiseea noastra, ce ma fac eu fara ea... Sper sa va gasesc pe undeva, m-am obisnuit cu voi, cateodata am impresia ca va cunosc personal
Eu din pacate am un bebe care doarme foarte putin in timpul zilei si ma solicita tare mult, iar eu neavand nici un ajutor, trebuie sa ma ocup si de treburile gospodaresti si din cauza asta va scriu mai rar. Nu am avut timp nici macar sa va doresc Sarbatori Fericite, cu toate ca intentionam. Dar sper ca ma veti ierta, daca va doresc macar acum un An Nou Fericit, in care sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de ursuletii vostrii.
Va pup pe toate fara exceptie si sper sa ne "revedem" in anul urmator ca imi sunteti tare dragi toate.
Mami fericita de ARON (12.11.2010)
Elfica spune:
Buna dimineata! In scurt timp plec din Bucuresti, asa cum v-am spus, dar am intrat sa fiu la zi, sa nu am de recuperat prea mult. Asa am constatat ca mesajul de predare a stafetei deja a fost redactat, m-am bucurat tare, ca desi mi-am propus, nu am gasit timpul necesar Asa ca, felicitari Ratusco! Doar ca l-am cautat si nu l-am gasit pe nicaieri. Nu pe forum, nu pe mail, cum ti s-a sugerat... nici pe gmail, nici pe yahoo nu e... Il tii pentru tine? Vrem si noi... oare eu il mai vad pana plec? Nu cred, dar am incredere ca va fi frumos! Sa le dea Dumnezeu prunci buni, sanatosi si multa rabdare si rezistenta pana ce mama depaseste momentele grele, inerente in viata oricui imediat dupa nastere (mai ales a primului copil)!
Felicitari Bravegirl! Doamne ajuta Anes, speram sa auzim de bine si de la tine, astfel incat sa incheiem odiseea fara incidente neplacute, chiar daca au fost si emotii!
Va pup pe toate si va urez tot ce e mai minunat si sa ne regasim cu bine in 2011!
P.S. Atentie la sampania cu care ciocniti, cele care alaptati, sa nu ne bebeii! .
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
ratusca83 spune:
in 15 min pun mesajul pe mailul de yahoo
nu l-am mai pus aseara pt ca mi s-a trezit zanica si nu a fost chip sa ma adoarma..asa ca nu am mai avut timp...
il pun in stare"bruta" nearanjat in pagina..asta o voi face mai tarziu..va rog sa adaugati, sau sa modificati ce credeti voi de cuviinta...fara suparare..va
danaint spune:
Neata fetelor! Raportez bebe iar somnoros azi noapte sper sa ne tina programul asta si acasa cand ne intoarcem
Dosita, pai ne mutam cu toatele la primele 365 de zille, ramanem impreuna
Corina, imi pare tare bine sa aud ca Patrick e bine!
Si gata deci, am nascut cu toatele! Amelia, bebelu felicitari!!
Ratusca pentru redactarea mesajului!
Daca din diverse motive urlatoare nu mai apuc sa intru pana diseara, va urez la toate La multi ani!! Si petrecere frumoasa de Revelion alaturi de bebei si cei dragi!
Si mai vroiam acum ca se termina anul si odiseea, sa va multumesc la toate ca ati fost alaturi de mine intreaga sarcina, dar si in momentele grele ale nasterii! Va pe toate (fara exceptie)
geniusamb spune:
Un an minunat va doresc!!!
Sa il savurati secunda cu secunda alaturi de cei dragi si in special ursuletii proaspat veniti pe lume
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)
misticgirl spune:
Amelia, bebelu si Dana, felicitari pt nasterea puiutilor! Sa fie sanatosi!
Anes, suntem alaturi de tine! imi pare rau ca nu am stiut prin ce treci, sunt sigura ca iti puteam ridica moralul in momentele grele. Dar ma bucur sa aud ca starea lui bebe se imbunatateste. Te asteptam cu drag !
Acum incerc sa ma uit si eu peste mesaj, daca este deja in mail. Patrick e treaz de mult, "se joaca, vorbeste" cu caruselul, nu stiu cata rabdare mai are
vmadelain spune:
Buna MAMICILOR!
Felicitari Bebelu , Amelia, Sorina!! ! Gata, si cu voi odiseea noastra a ajuns la final!
Eva, Miruna, Siuta, Syl, Dosita si alte fete care ati raspuns la apelul lui Beatrice Bine v-am regasit!
Beatrice imi pare tare rau de toate incercarile prin care treci! Sa dea Domnul ca Anul nou care vine sa iti aduca numai bine si multa sanatate!
Corina Ma bucur ca ai primit vesti bune pt bebe Patrick! Sa dea Domnul sa treaca repede efectul decalotarii!
Beatrice sunt aici! Cand pot va urmaresc si recuperez tot, dar de fiecare data cand vreau sa scriu ceva, apare cate ceva! Eu sunt singurica cu bebe, nu ma ajuta nimeni, iar fetita mea nu vrea sa mai doarma ziua deloc!
Noi am avut niste zile ft agitate, micuta mea a facut un eritem fesier FISURAT, ft urat (teoriile sunt ca a aparut probabil de la antibiotic sau de la cel de-al doilea pamper care trebuia purtat pt corectura soldului) si se trezeste instant si plange maxim cand face un pipi sau kk! Sunt ametita tare, adoarme numai pe piept. Am incercat de TOATE: avene pediatril, sudocrem, bepanthen, seba med, un mix dat de pediatra. Acum sunt pe o incercare noua cu compresa cu violet de gentiana de 2 ori pe zi, triderm, cicaderm si seba med baby rash. Parca e o idee mai bine! Inchipuiti-va ca in combinatie cu colicii, e DRAMATICA SITUATIA!!!
Uitasem sa va povestesc ca am ramas fara verigheta...am incercat sa mi-o pun pe deget, a intrat, insa in scurt timp degetul s-a umflat tare mult, s-a invinetit spre negru si a trebuit sa merg la urgenta! cu chiu cu vai mi-au taiat-o, si mi-au zis ca daca stateam pana seara, ramaneam fara deget!
Va las, vad ca iar s-a trezit micuta mea! A dormit si ea juma de ora de la 7... Si am o carca de treaba! of, dar las ca vine wk si o sa-l pun pe sot la treaba! :)
Sper ca ciuda faptului ca se incheie odiseea noastra, noi sa continuam sa ne gasim si sa ne impartasim ganduri, idei, experiente!
In caz ca nu mai reusesc sa intru va doresc UN AN NOU CAT MAI REUSIT, PLIN DE BUCURII, MULTA SANATATE VOUA SI URSULETILOR/URSULETELOR!! !
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana