Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Hop si noi in peisaj...

Am absentat ceva timp din cauza haosului de sarbatori... cu curatenie, brad, copilul mare si agitat acasa, invitati nepoftiti si tot asa. Daca mai adaug si ca bebe Iustin nu doarme deloc peste zi va dati seama ce bine stau. Cand doarme o ora sunt multumita. Din fericire compenseaza cu somul de noapte altfel inebuneam.

Nu am apucat sa citesc din urma dar am vazut pozicile si mesajul Amaliei.

Anes multa sanatate puiului mic, refacere rapida si fara probleme. Suntem alaturi de voi

fetele, sper ca sunteti toate bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Buna searaa

Pentru ca am vazut ca Beatrice s-a ingrijorat de absenta noastra si chiar m-a distrat cum ne-a nominalizat ea pe toate cele absente.. , am zis sa imi rup 5 minute sa va dau de veste si despre noi..cu toate ca va citim zilnic, nu mi-am facut vreme sa scriu ceva.

Avem deja aproape 10 saptamani
Am facut si botezul
Suntem la stadiul luptei cu kilogramele, pentru ca in prima luna nu am luat destul in greutate si trebuie tinut sub control acest aspect. Acum avem 4200 si mancam si completare cu LP Nan HA cel recomandat de medicul pediatru

Va felicit pe cele care ati nascut si va doresc sa fiti mereu fresh pentru bebelusii vostrii..mie prima luna mi s-a parut destul de greu , ma refer la acomodarea cu bebe. SI am avut si ajutor...permanent!!deci rabdare.

Eu abia astept sa creasca Natalia sa pot sa rad cu ea, sa avem conferinte de presa. Au aparut zambetele si bineinteles si momentele de "conversatie" intre mama si fiica dar inca suntem la 1st level :))

Cred ca am cam scapat si de colici..acum avem un hop ca vreau sa o trec de la Nana HA la Nan simplu si avem ceva probleme cu acomodarea stomacelului cu noul aliment :D

Sper ca v-a adus Mosu tot ce v-ati dorit anul acesta..eu ma declar multumita pe deplin ; a fost cel mai bun mos ..ne-a adus-=o pe NATALIA sub bradutz

Va urez sa sarbatoriti fericite noul an si sa ne reauzim cu bine in 2011

La Multi Ani!

Mami de Natalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ma tot gandesc de 1 ora cum sa incepem mesajul pt predarea stafetei..nu-mi vine nimic in cap...fetelor ce ne facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari Bebelu !
Felicitari Amalia si Dana 26 !
Sa le dea Dumnezeu multa sanatate puiutilor vostri !
Sugubina, am comandat colacelul si abia astept sa-l primesc !
Am si eu o intrebare legata de temperatura: voi masurati temperatura bebelului doar daca simtiti ca e ceva inneregula sau o masurati din cand in cand, preventiv ?
Anes, sunt alaturi de tine ! Multa sanatate puiului mic. Daca ai nevoie de ajutor, suntem aici .
Eu nu ma bag la predatul stafetei caci sunt cam lipsita de talent..
Va doresc un an 2011 linistit si plin de bucurii si cu multa sanatate pentru voi si puiutii vostri !Sa ne auzim cu bine la anul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

beatrice, imi pare rau ca trebuie sa treci prin astrea...multa sanatate iti doresc..sper sa nu mai ai probleme....

lore, cum se numeste pediatra la care mergi cu bebelusele?? vreau si eu sa merg cu ea si la un pediatru la medlife si nu stiu la care... tot are nasucul infundata si ca sa scap de griji vreau sa merg cu ea pt ca al noistru pediatru este plecat in concediu.....

va rog sa-mi recomandat si mie un medic pediatru bun la Medlife Grivita......oare trebuie sa merg cu ea si la ORL daca are nasucul infundat sau pediatrul imi va spune ce si cum..?? va pupicesc

Lidia..foarte frumos bebe...mai este ragusit??

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

nu mai este ragusit...am scapat cu comprese calde pe gat....acum suntem bine si avem si super voce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

La multi ani!!

Va doresc ca anul care vine sa va aduca numai bucuri si indeplinirea tuturor dorintelor si nu in ultimul rand sa aveti copilasi sanatosi.

Va pup pe toate.

P.S. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa predam stafeta dupa anul nou ca atunci vom fi mai multe pe forum dar si la ele vor fi mai multe viitoare mamici.

Mergi la inceput

fetelor am compus mesajul pt predarea stafetei..cum fac sa vi-l arat sa mi spuneti daca este ok, sa mai adugati cate ceva daca considerati...

eu zic sa predam maine stafeta pt ca asa au facut si fetele de la cealalta odisee..

sper sa va va placa....ce am scris...nu sunt talentata dar am zis ca trebuie saa facem si asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Noi am gasit 2 ballroom-uri mai ok, dar nu au camera pt bebe, iar la cele de la hotel nu arata salile asa bine. Mi-e teama sa-l tin pe bebe non stop intr-o camera cu muzica tare, unde se fumeaza.
Corina, ne bucuram de vestile bune!

Mergi la inceput

CUM FAC SA VEDETI MESAJUL DE PREDARE A STAFETEI???? IL PUN PE FORUM?? IL TRIMI PM??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Salut. Il poti pune pe mail-ul comun. Ai inclus si ce au postat fetele?

Mergi la inceput