Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)
Raspunsuri - Pagina 15
syl spune:
Beatrice, cum te simti draga mea?
Fetelor, chiar. Stim ceva de colacei? Am mai intrebat dar n-am primit raspuns.
beatrice75 spune:
Luni facem si noi Infanrixul!Eu voi lua toate vaccinurile numai pe cele din afara!
Felicitari Bebelu , Amelia, Dana!! !Gata, s-a incheiat odiseea noastra!
Syl, m-am chinuit cu laptele, dar tot nu am suficient, mai mult, bebe s-a cam obsinuit cu biberonul, ma mulg si eu cu pompa mult, il mai pun si la san...am vrut sa cumpar de pe Amazon biberoane Breastflow, cica cu tetine care imita formatul sanului, dar transportul e scump in cazul acestor biberoane. Iar dupa aceasta saptamana de stres, productia de lapte a cam scazut si mai mult, dupa ce ca nu prea era.Acum ma simt bine, macar am mai scapat de durerea din corp si pot de la anul, adica imediat de luni, de pe 3 sa le iau mai usor, mai pe rand: proctolog, endocrinolog. Vreau sa ajung si la un dermatolog pt ca in sarcina mi-au aparut niste alunite la axila si abia ma pot rade cu lama, de epilat cu ceara, nici vorba.
Acum ca vor trece sarbatorile, abia astept primavara!Cu alaiul ei de flori!
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Acum ca vor trece sarbatorile, abia astept primavara!Cu alaiul ei de flori! |
subscriu vreau sa vina primavara sa scapam de atatea haine si de frig
Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi
beatrice75 spune:
Amalia, transmite-i prietenei tale Anes mult curaj, sanatate si o asteptam cat de curand printre noi cu vesti bune. Sunt sigura ca asa vor fi!
Vasari spune:
Olguta, imi inchipui cum e Vladut. Avem un prieten micut care are o voce asa placuta si catifelata, numai bun de cantat intr-un cor. Sofia cum l-a primit? Vedeti vreun pic de gelozie?
Noi suntem in plin puseu de crestere, Sara sta numai la san, iar aseara am fost singura cu fetele. A fost un cosmar sa le fac tratamentul si aerosolii ambelor. Cum o lasam pe Sara jos, cum incepea plansul. Desi ea e tare cumintica in rest, ii spun motanica.:) Macar sa vad progrese, altfel va trebui sa trecem pe antibiotic, ospamox. :(
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
beatrice75 spune:
Diana B
Alexa,
Allexxia
Siema
Alina,
Adipapazi
Crisis
bbAlinush
Alinushca
Madalina
Dosita
Dimitra
Celesta
Kamik
Eliza
unde ati disparut?
Elfica spune:
Bravo, Beatrice, ai strigat catalogul! Sa vedem cine mai raspunde prezent... acum, in al 12-lea ceas. Eu azi intru ultima zi peacest an, ca maine plecam la Galati, de unde e sotul. Am prins curaj dupa vizita de la Craciun, care a fost reusita, in ciuda temerilor noastre. Nu am fi vrut sa mergem, dar are acolo niste prieteni foarte buni care "plangeau" ca nu sunt in formula completa si ne rugau azi, o data in plus, sa mergem acolo. Un prieten si-a luat casa (vila) si organizeaza rev acolo, ne-au promis ca avem camera noastra, iar pe Iulia o urmarim pe monitor. Dar noi stim ca noaptea doarme bustean, asa ca nu ne gandim ca vor fi probleme. Ne ferim doar sa nu ia contact cu persoane racite.
Oare la anul, cand revin, unde va gasesc, la scutece? Sper sa ma descurc, ca nu stiu unde e acel forum, dar il gasesc eu!
Fetelor care ati nascut de curand: felicitari si ne bucuram ca odiseea s-a incheiaat cu bine!
Tuturor va urez petrecere frumoasa, oriunde veti sarbatori trecerea in noul an! Si sa ne regasim cu bine!!! tuturor!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
BraveGirl spune:
Vin cu vesti extraordinare de la dr. Nu are nimic bebele meu, nu e nici o malformatie, mi-a zis ca asa e constitutia lui...mi-a zis ca nu se pune problema de vreo interventie, si sa stau linistita ca, citez: e chiar f bine dezvoltat ...M-am linistit si inchei acest an cu un super bilant. Suntem sanatosi toti, si suntem 4 ..toate ne-au mers bine, asa ca imi doresc a anul ce vine sa fie cel putin la fel de bun ca asta
Felicitari bebelu!
Beatrice, iti doresc ca anul ce vine sa-ti aduca numai sanatate, sa scapi de toate problemele, ca tare te-ai mai chinuit . Botezul il facem pe 6 februarie la Aristocrat Events Hall, unde am facut si botezul Ariannei.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
EvaF spune:
Dragele mele, iertare, nu am mai reusit sa intru din motive de musafiri si Sarbatori, dar m-am gandit la voi. Ma bucur sa citesc ca a nascut toata lumea, se pare ca totusi nu am stins eu lumina, FELICITARI TUTUROR!!!!!!!!!!
Cred ca stiti, am nascut duminica pe 19 decembrie, a doua zi dupa aniversarea sotului nu a vrut sa vina aceeasi zi, pe bebe Noah Evan de 51 cm si 3750 gr. Sanatos tun. Toate sunt bune cu noi, eu am nascut natural 100%, am scapat si de epiziotomie asa ca m-am refacut imediat. Noah este alaptat, am trecut iar prin ragade f dureroase la ambii sani care au durat o saptamana, acum am scapat de ele, avem 12 zile deja.
Noah e un copil f cuminte, doarme f mult, neasteptat de mult, ziua nu face decat sa doarma, noaptea se mai trezeste pt tzitzi.
A pierdut cam mult in maternitate, l-am scos cu 3480 gr, dar le-a recuperat pe toate intre timp si ieri avea 4100 gr, cantarit de mine acasa nu stiu cat e de corect, vedem la pediatru saptamana viitoare.
Luca si-a primit f bine fratiorul, il mangaie, il pupa, nu au fost manifestari violente sau de gelozie pana acum. Am pus si cateva poze in albumul comun de ursuleti cu puii mei.
Nu puteam sa nu intru sa nu va urez Un An Nou minunat in noua formula si sa va dea Domnul numai sanatate si bucurii!
Sunt in zona si va imbratisez cu drag, incerc sa recuperz cu cititul.