Nov-dec2010. Felicitari AMELIA si BEBELU !(172)
Raspunsuri - Pagina 14
Olgutzika spune:
Felicitari, Amelia si Bebelu! Refacere rapida!!
Felicitari, Dana!
Anes, multa sanatate!! Si putere!!!
Alina, v-ati obisnuit cu traiul in patru ?
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
novdec2010 spune:
Olguta, am reusit acum sa elucidez misterul: Maria vrea de fapt sa fie Sara numai a ei. Dialogurile (monologurile de fapt) dintre ele sunt memorabile, vorbeste cu Sara exact cum vorbeam noi cand era mica. Ne prefaceam ca ne raspunde si continuam sa-i povestim, ii puneam intrebari si in functie de "raspunsuri" continuam. Maria, bebelus atunci, se pare ca a inregistrat metoda. Dar la ce-i spune ea, murim de ras. Dar cel mai greu s-a acomodat Bogdan. A avut o stare de nervozitate teribila la prima iesire in 4, desi nu era nimic diferit fata de o zi obisnuita de-a mea. Sigur ar zice ca nu-i asa.:)) Acum, ca am petrecut mai multe zile legate in 4, e bine.
Voi ce faceti? Cum sunteti si cum s-au acomodat fratii?
syl spune:
Bine v-am regasit. Sper ca ati avut un Craciun linistit.
N-am reusit sa citesc chiar tot din urma dar tot nu m-am lasat si am ajuns la pag 3 din acest capitol deci mai am putin. Am vrut sa scriu un mesaj pentru Beatrice, draga mea imi pare rau ca n-am mai dat niciun semn dar am fost zombi. Sper ca acum totul este ok si te scapi de cosmarul asta. Sper ca Peltecu a fost la inaltime.
Din toata experienta asta cu gravidia, nascutul,scos uterul....cea mai grea a fost alaptarea. Va stimez pe cele care ati reusit sa treceti peste dureri , eu n-am reusit. Bebele meu este alaptat exclusiv cu laptele meu dar il pun f putin la san. Au fost zile cand nu l-am pus deloc din cauza ragadelor. Acum am inceput sa-l mai pun dar tot nu-l pun tot timpul pt ca la san sta f putin si adoarme si se trezeste peste jumatate de ora si iar vrea si tot asa de ma dispera. Sincera sa fiu m-am obisnuit cu pompa de zici ca asta am facut toata viata. Asta este....nu stiu daca vom putea trece vreodata total sa sugem doar la san,pana una alta...traiasca pompa. Acum de 3 zile l-am tot pus la san si iar mi-am facut rani.Deci faza cu alaptatul pentru mine e cel mai mare test si un mister in acelasi timp. Dar atata timp cat inca mai am lapte nu ma plang de muls si ma gandesc tot timpul la Beatrice ca stiu cat s-a chinuit ea pt asta. Eu am niste mameloane sensibile nu suport nimic pe ele, la dus cand termin si ma sterg trebuie sa am grija sa nu ating suprafata lor ca morrr.
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinaalex Bunaaaa, sunt Tudor Alexandru si am venit pe lume la ora 14. Am 3,6 kg si 52 cm, iar mami si tati zic ca sunt cam frumushel. Va pup pe toate! 39+ |
Olgutzika spune:
Alina, cat de dulce poate fi Maria De fapt, voi o cam enervati , nu Sara Draga de ea!!!
Noi am venit de la munte, tare frumos si odihnitor a fost. Ne-am intors plini de energie! N-am avut zapada decat in ziua plecarii, spre tristetea Sofiei. Dar fiind si cu trupa sora-mii, a avut cu cine sa se joace si i-a mai trecut din regretul ca nu se poate plimba cu sania. In rest..Vlad e un cumintel, seamana din ce in ce mai mult la mutra cu sora-sa, am gasit filmulete de la aceeasi varsta a Sofiei, si in ciuda cerceilor din urechi, toata lumea il admira pe Vladut in ele Papa, face nani, a inceput sa rada si sa gangureasca cu o vocita asa de subtire, mor de dragul lui!
Syl, secretul sa nu faci ragade este ca bebe sa prinda cat mai mult din areola. Deci nu doar sfarcul, ca atunci ragadele sunt garantate. http://www. nou-nascuti. ro/nutritie/alaptare/tehnica-alaptarii.html Poate te ajuta pozele respective de la capitolul "Atasarea corecta a copilului la san". Succes!
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi felicitari noilor mamici bebei sanatosi si cuminti anya am fost la plafar si am cumparat si eu supozitoarele de care ai zis tu dar pe prospect scrie ca trebui sa pui cate 2-4 gr /zi...dar de unde stiu eu cate gr are un supozitor? Intrebare: fetelor cum se face cu molifta de 40 zile? trebui facuta la exact 40 zile sau pot sa o mai aman cu o zi-doua? ca ar trebui sa o fac pe 31 dec dar noi plecam de acasa si as vrea sa ma duc pe 3 ian oare merge Fericita mamica de scorpiuta Alexia Doamne ai grija si de noi |
Eu nici acum nu am facut molifta ca inca am scurgeri si uite ca am 2 luni de la nastere. Am vb cu preotul si a zis ca nu-i bai, inaintai sa ma curat si apoi molifta.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui BraveGirl eu am uitat complet de molifta nici de botez n-am vorbit la biserica....sunt dusa rau. Beatrice, si acum A vrea sa-l las pe bebe din brate sa o iau pe ea sa o hranesc ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Unde v-ati hotarat sa faceti botezul, la ce restaurant, ballroom?
sugubina spune:
Felicitari Amalia si Bebelu! Gata ati scapat si voi ! Asteptam cu drag poze cu cei mai tineri ursuleti din odisee.
syl si eu ma mulg mai des decat pun la san.Tu ce pompa folosesti? manuala/electrica? Ce marca?
Dureaza foarte mult, si dupa tot nemancate sunt. Azi de ex am reusit sa sed cu ele la titi la dublu vreo doo ore. Au cazut late, au trecut 10min si da-i urlete. Le schimb, si da-i urlete iar. A trebuit sa fac 120 de lp la amandoo ca sa le ogoi. Nu va zic ca la inceputu alaptarii aveam sanii piatra si dupa suptu de doo ore erau super flescaiti. Deci au tras bine puficele, da sunt ele fomiste.. Nu am probleme (Slaava DOmnului!) sa ma doara, asta a fost la inceput. Acu poa sa ma molfaie oricat. Numa ca daca le dau exclusiv san ar insemna sa fiu buna numa de asta, nu dorm, nu cisi, nu manc..si ele tot nemancate sa fie. Daia am ales sa ma mulg si in timpul zilei le mai pun odata de doo ori sa suga.A , si am decis sa nu ma simt vinovata din cauza asta.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
syl spune:
Olgutzika bun articolul depre alaptare. Daca ai vedea ce lupte se dau cand prinde biberonul....doamne fereste sa fie mamelonul ca il face praf. Este f lacom, primele inghitituri este dezastru, zici ca se sufoca.