Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olgaaaaa, povesti si poze, por favor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Inapreda, sa inteleg ca filmul e cu ceva educatie de cuplu, adica sa mai iesi in lume si fara soti etc. .ptiu, eu si el iesim in lume unul fara altul 5 luni... acum nu stiu cu cine iese el dar eu numai cu Stefan, e lipit de mine asa ca ...

Mergi la inceput

Elaaaaa, spune de unde ai luat casuta pt.Gulia Annei ??? Sa-mi scrii in privat ca sa nu stie Annan pretul

Mergi la inceput

Sa va mai povestesc despre un gest guliesc: eu i-am aratat cum sa faca "pa" pupandu-si degetul - stiti voi la ce ma refer. Ei bine, Andreiul a dat gestului respectiv o nota personala: isi baga degetul in gura cat de adanc poate si-l scoate cu zgomotul facut de un dop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Scuze ca "am sarit" peste asta; n-a fost cu intentie.
I-a dar OSTEOCARE; zice ea ca-i un produs mai nou; are calciu, magneziu, zinc si vitamina D; ii dau in continuare si Vigantol; din cite stiu eum tu ii dai deja 7 picaturi/zi, nu?

M-ai intrebat cum l-a diagnosticat: pai si-a dat seama dupa aspectul fruntii, toracelui si al minutelor (cica are inca nustiuce "bratari" la incheietura pe care numai bebelusii ar trebui sa le aiba). Mi-a spus ca si eu am acelasi aspect al fruntii -mai bombat- si ca si eu am fost rahitica in copilari.

Refuz sa ma panichez din aceasta cauza; iau totul "con calma" si incerc sa repar ce se mai poate; mi-e ciuda ca FiCATEAUA mea ar fi putut sa-mi spuna de mai multa vreme, cind era mai mic etc etc dar...nu ma pot intoarce in trecut; incerc sa ma focusez pe cde se poate face de acum incolo.

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Gina, zi-mi ce tratament i-a dat pediatra lui Ian pentru sechelele de rahistism...ca-s obsedata de asta! Te rooog!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Sa va mai povestesc despre un gest guliesc: eu i-am aratat cum sa faca "pa" pupandu-si degetul - stiti voi la ce ma refer. Ei bine, Andreiul a dat gestului respectiv o nota personala: isi baga degetul in gura cat de adanc poate si-l scoate cu zgomotul facut de un dop!

Si Ian are casuta dar o foloseste pe post de "ascunzatoare:, adica ascunde in ea lucruri de ale lui; dar nu uita niciodata ce si cum are acolo; si se mai joaca "de-ascunsea" sau "cucu-bau".

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Din punctul meu de vedere, filmul este despre INCALTARI MIRABOLANTE!

Asta-i si motivul principal pentru care incercam sa nu ratez prea multe episoade nici din serial: poarta Sarah Jessica Parker niste pantofi DE-MEN-TIALI!!!!

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Inapreda, sa inteleg ca filmul e cu ceva educatie de cuplu, adica sa mai iesi in lume si fara soti etc. .ptiu, eu si el iesim in lume unul fara altul 5 luni... acum nu stiu cu cine iese el dar eu numai cu Stefan, e lipit de mine asa ca ...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Gina, merci de info!

Despre "Sex...": mie mi-a placut serialul mai mult decat filmul; ce era dragut si amuzant in serial mi s-a parut adesea plictisitor si tras de par in film. Daaaar: pantofii chiar ca merita o vizionare!

Mie mi se intampla adesea urmatorul fenomen: imi place un film sau un serial, dar nu-mi place tocmai protagonista/protagonistul. Exemplu: in "Anatomia lui Grey" ma agaseaza Meredith; in "Sex and the City" cel mai putin imi place Carrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Am admirat poze cu copii tare frumosi

ANAAN, hai mai mami, chiar asa? Te inteleg perfect, cand ma uit la Andrei cata ghidusie are in ochi parca o vad pe Ana. Le sclipesc ochii copiiilor astora si parca ar cauta ce tampenie sa mai faca Si noi avem crize din plin. Eu reactionez cam prost, adica inconstant: daca am o pasa de rabdare ii explic, incerc sa nu ma enervez, o iau cu bunisorul, daca ma prind epe picior gresit tip si o bruschez. Stiuca nu e ok, dar ma oboseste ingrozitor. Si eu imi pun "acele" intrebari de multe ori, dar pana la urma imi raspund singura ca asa e copilul meu si ca doar imi trebuie rabdare. Usor de zis....

Te pup mult ca sa iti dau curaj

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Inapreda, daca ai si tu cort spune si mie de unde l-ai luat si cate parale.
Eu am vazut ceva pe net dar nu asa frumos ca a lu` Gulia

Mergi la inceput