Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***
Raspunsuri - Pagina 9
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Hello! Eu reactionez cam prost, adica inconstant: daca am o pasa de rabdare ii explic, incerc sa nu ma enervez, o iau cu bunisorul, daca ma prind epe picior gresit tip si o bruschez. Stiuca nu e ok, dar ma oboseste ingrozitor. Te pup mult ca sa iti dau curaj Mami de minune mica |
Exact asa procedez si eu... as vrea sa fiu constanta si imperturbabila, dar momentan n-am ajuns la nivelul asta
Merci de incurajari, conteaza tare mult cand vin de la cineva cu experiente similare.
novus spune:
Hello !!!
Eu cica am concediu dar merg zilnic la birou, ce-i drept pe la pranz doar ...
Anaan, am admirat Gulia festiva si m-a apucat dorul de voi asa ca tre' sa ne vedem, la anu' cu siguranta
Cum va mai simtiti ?
La intrebarile Inei, careia am uitat sa-i zic ce mult mi se pare ca seamana Ian cu Jambo, are privirea aia smecheroasa mai ales intr-o poza din cada, e demential , asa revenind la nuditate si eu sunt cam pudica de felul meu asa ca ma comport ca atare
Momentan evit sa ma dezbrac in fata ei din motiv de atac la tziti dar daca nu ar fi nu as avea nicio problema doar suntem fete, nu ?
Cat despre discutiile referitoare la sexualitate o sa le incep cat de repede pricepe ea ceva
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Ramona, am luat cortul casuta de la Plus cu vreo 50 de ron.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
novus spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Elaaaaa, spune de unde ai luat casuta pt.Gulia Annei ??? Sa-mi scrii in privat ca sa nu stie Annan pretul |
Pretul trebuie sa fie in jur de 50 ron deoarece a facut parte din cadourile de la Moeciu unde am adus fiecare un cadou impachetat cam de valoarea asta, asa ca Anaan stie
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Olgaaaaa, povesti si poze, por favor!!!! |
Daaaaaaaaa , vrem pozeeee !!!
Ilinca_M. spune:
Uite ca si novus a prins quintesentza: privirea smekeroasa a lui Ian "a la Jambo".
Ina, sa nu indraznesti sa poposeshti in BM fara sa-mi vezi mecla; tu soune unde se tine seminaru' si patrulez eu pe acolo, cum va da o pauza, cum jap! pe tine. Mie mi-a placut serialul "Sex and the Sissy", mai ales Mr. Big si supersexosul blond, na ca am un lapsus, ala de-o iubea pe cea mai baba si cea mai dezlantzuita...Filmul mi s-a parut boring, partea a doua n-am vazut-o. Ramona, da' nu stii tu serialu'?! Cu cele 4 cucuiete? Cu ele e si filmul.
Anaan, te-ai sustras: ce potziuni magice ai pentru par?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Poti sa ma suni si pe mine, ca vaz ca suntem colege de suferinta. Da' io am renuntat sa ma mai intreb (la mine intrebarea ar fi: de ce e isteric??), nu de-alta, da' daca atata minte am... asta avem, cu asta defilam! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Dupa cum vad eu cam toti ghioceii au faze din astea acum, Ada e colerica cum imi place mie sa-i spun, imediat se enerveaza daca nu-i iasa ceva ce-si propune ea sa faca, imediat incepe ata nu pape ici adica asta nu incape aici sau altele de genul asta
La capitolul crize noi mai nou ne lovim de dorinta ei de a sta goala da daca s-ar putea ea ar vrea sa se plimbe dezbracata prin casa, nu am nimic impotriva o jumate de ora sa stea asa in camera pt ca e cald si nu vad ce sa-i faca rau darrr cand o vad defiland pe gresie asa ma ia cu ameteli si incepem negocierile zgomotoase de obicei
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Monica, eu nu apar in poze pentru ca sint "pozarul"; pe Jambo nu-l pasioneaza deloc acest aspect; dac-ar fi dupa el, n-am avea nici o poza dar, daca ti-e musai, o sa-l rog intr-o seara sa ne faca 2, 3 fotografii |
Mi-a luat Monnvas vorba din gand, asa ca asteptam poze si cu tine
magdyi2001 spune:
Buna fetele!
Pus poze la semnatura.
Revin dupa ce hranesc gargarita fomista...
Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Ilinca_M. spune:
Novus, da' tu mai esti la serviciu sau de unde postezi? Ca vreau sa te sun
Io, tufete, m-am reapucat de citit; asa fac cand as avea de citit pentru scoala, ma apuca literatura...si imediat e sesiunea pe mine si nu cred c-o sa am vreun subiect din Kundera
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever