Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***
Raspunsuri - Pagina 7
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Cam slaba miscare pe aici; unde sinteti? Eu am fost cu Ian la bunica mea dar n-am stat mult ca lui Ian ii era somn ca, deh, era trezit de la 7; de altfel, mi-a si adormit pe taxi la intoarcere; acum halesc niste sarmale -cam nashpa ca-s facute de soacra-mea; ete ca nu pot neveer sa ma abtin si sa nu o critic - in fata calculatorului si, apoi, merg sa ma intind si eu. PS. acum o sa ziceti ca sibt tzaca dar, asta e, musai tre' sa va intreb: mai e careva care, vazind "Totul despre sex 2" a fost incintata de ideea de "maritati da' separati 2 zile pe saptamina"? Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Eu am vazut Totul despre sex (si 1 si 2 si se intoarec si reloaded) si sincer mi s-a parut o tampenie.
Foarte buna promovarea insa. Asta find motivulpentru care m-am uitat la el.
Cat despre ideea din film...nici nu i-am dat importanta. Si fie vorba intre noi,nu cred ca se poate aplica atat timp cat exista un copil.
ramona7575 spune:
In legatura cu dezbracatul in fata copiilor, eu ma dezbrac dar stau cu spatele, daca faceam baie cu el imi las chilotii pe mine (de vre-o 4 luni nu mai vrea apa , e un chin sa-l spal) l-a vazut pe taica-su gol si mare ia fost mirarea, l-am lasat sa se uite fara sa facem mare caz apoi s-a linistit...
Sotul meu a inceput o inregistrare video in care vorbeste despre viata sexuala, cum se concep copii etc.(nu stiu prea multe amanunte ca nu mi-a aratat) dupa ce termina "documentarul" vrea sa il dea nepotului meu de 13 ani sa se uite cand vrea si sa nu se simta stingher daca cineva ii explica (fratele si cumnata mea tot amana astfel de expplicatii spunand ce e prea mic si nu s-a aratat interesat de fete pana acum, sunt ridicol de timizi, se inrosesc numai daca le zic ceva, ma enerveaza dar zilele astea o sa deschid subiectul cu nepotul despre intrebari indiscrete sa vedeam pe unde este cu stiinta in domeniu )...
mireal spune:
Buna,Azi m-am apucat de gatit ca s-a cam terminat mancarea.Am facut o salata de fructe si peste juma de ora o sa fac niste muschi de porc la cuptor si pulpe de pui.Nu stiu ce sa fac pe langa, caut pe net.Theo de dimineata s-a jucat super dragut cu masinutele,face brum, brum, le plimba pe mobila, le baga in papuci.Mi-a fost asa drag de el.Ina,sa stii ca si pe mine m-a incantat ideea la inceput,dar nu cred ca ar merge eu sunt cam posesiva, imi place sa stiu fiecare miscare.Dar macar o data pe luna mi-ar placea sa o aplic, dar acum e mai greu cu Theo.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui ramona7575 In legatura cu dezbracatul in fata copiilor, eu ma dezbrac dar stau cu spatele, daca faceam baie cu el imi las chilotii pe mine (de vre-o 4 luni nu mai vrea apa , e un chin sa-l spal) l-a vazut pe taica-su gol si mare ia fost mirarea, l-am lasat sa se uite fara sa facem mare caz apoi s-a linistit... Sotul meu a inceput o inregistrare video in care vorbeste despre viata sexuala, cum se concep copii etc.(nu stiu prea multe amanunte ca nu mi-a aratat) dupa ce termina "documentarul" vrea sa il dea nepotului meu de 13 ani sa se uite cand vrea si sa nu se simta stingher daca cineva ii explica (fratele si cumnata mea tot amana astfel de expplicatii spunand ce e prea mic si nu s-a aratat interesat de fete pana acum, sunt ridicol de timizi, se inrosesc numai daca le zic ceva, ma enerveaza dar zilele astea o sa deschid subiectul cu nepotul despre intrebari indiscrete sa vedeam pe unde este cu stiinta in domeniu )... |
Spune-le ca frate-miu in clasa a opta avea gagica si facea si prostii cu ea. Prostii d-alea dezbracate adica. Daca nu s-a aratat interesat in fata lor este pentru ca ei 2 sunt niste verze timide.
PS: Mama ii gaseste niste prezervative prin buzunar lu frate'miu. Cred ca avea vreo 16-17ani. Cica:"cefacicu astea?". Pe frate'miu il umfla rasul si ii aspunde ca le umple cu apa si apoi le arunca in lumea care trece pe strada, dupa care intreaba "ce crezi ca as putea sa fac cu ele?" Mama se inverzeste, la care el ii explica: "in loc sa imi fi spus ca fac bine si sa fii multumita cam-a dus capul sa imi au sa nu iau vreo boala tu ma intrebi ce fac cu ele. sau chiar nu stii ce sunt?"
ramona7575 spune:
Eu nu ma uit la nici un "totul despre sex" ca nu am cu cine practica, mai tare ma doare capul, acum ma uit la Grey`s anatomy ... poate cand vine sotul acasa sa ne delectam, e ceva de invatat ? E exucativ sau ce? Merita vazut ?
Pe noi nu ne incurca prea mult Stefan, cand se pune in pat adoarme si avem sufrageria, bucataria, baia, holul la dispozitie...
inapreda spune:
Ilinca, i-am venit de hac puzzle-ului cu pricina inainte de Craciun; daca nu ma crezi, mai verifica in pozele cu Craciunu', sa vezi ca nu mai apare! Oricum, mie mi se parea o kestie total inofensiva si ne si placea; aveam vreo 4, poate 5 metri patrati
Cu Jambo sigur seamana la ceva da nu pot ca sa va spui
In 10 ianuarie cred ca vin pina la Baia Mare la un seminar. Sper sa am si o ferestruica sa ne vedem la o cafea si vreo 4 paie lungi
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
ramona7575 spune:
Annan, de unde ai luat casuta pentru Gulia? e super !!! Poate cumpar si eu una ...
Anaan spune:
Gina, zi-mi ce tratament i-a dat pediatra lui Ian pentru sechelele de rahistism...ca-s obsedata de asta! Te rooog!
inapreda spune:
Asa cum ziceam aseara, si pe mine m-a dezamagit filmul; dar, intr-un fel, ma asteptam sa fie asa; in fine, n-am stat sa ma gindesc la aplicabilitatea ei -a ideii cu 2 zile bla, bla- in familia noastra; m-am lasat luata de val, gindindu-ma ce nevoie am eu de alea 2 zile; eu nu sint geloasa, singura mea problema ar fi ca Jambo sigur se distreaza mai fain ca mine in zilele lui De ce? Pentru ca barbatii de 37 sint mai fani decit femeile de 35 Cel putin, pe la noi asa e. Si, oricum, in primele saptamini, cred ca numa' as dormi, as sta in pat si numai pe la saloane si spa-uri m-as preumbla.
PS. Sa nu ma spuneti lui Ian.
Oricum, eu ies martea cu fetele -sub 30 - si-mi prinde taaaaaaaaaaaare bine. Imi incarc bateriile si am un timp numai al meu; e drept ca nu fac intotdeauna ce as vrea sa fac -gen cele insirate mai sus- dar e ok si asa.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Anaan spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Annan, de unde ai luat casuta pentru Gulia? e super !!! Poate cumpar si eu una ... |
A primit-o cadou de la Mosu' la Moeciu ( Ela a cumparat-o, asa ca ea trebuie intrebata).
Noi suntem foarte incantati de casuta, mai ales ca se instaleaza si dezinstaleaza rapid. Gulia e de-a dreptul fascinat, sta in casuta lui, isi duce acolo jucariile si chiar si pe noi. Ne primeste el in ospetie, stam cat stam acolo si apoi gazda noastra se plictiseste de noi si ne da afara, facandu-ne "pa" si impingandu-ne cu sarg. Mi se pare draguta o chestie pe care o face: cand intra pentru prima data in casuta intr-o zi, sta acolo si-i enumera pe toti cei dragi: mama, tata, tanti, Ali ( fiica lu' tanti), Teta, Beiii, Chit si Mande
( asta chiar nu stim cine este)