Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

Hai ca am vorbit cu Novus si am mai iesit nitel din butoi, ca-s in faza intrebarilor existentiale: "Ce nu fac bine in educatia/cresterea lui Andrei, de este atat de incapatanat cateodata?" etc.

Poti sa ma suni si pe mine, ca vaz ca suntem colege de suferinta. Da' io am renuntat sa ma mai intreb (la mine intrebarea ar fi: de ce e isteric??), nu de-alta, da' daca atata minte am... asta avem, cu asta defilam!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

No, si tu, eu voiam sa fiu o doamna, dar "etc." substituia intrebari de tipul: " Oare sunt o mama denaturata, daca imi vine sa-i torn (Guliei) cartofii astia in cap?", "De ce nu poate sta locului o secunda?" ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Deci buba e in modul nostru (europenesc) de a ne raporta la nuditate.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Sunt total de acord: nu cred ca-i face rau copilului nuditatea parintilor, atata vreme cat acestia o considera ceva natural si o afiseaza ca atare. De exemplu, nu cred ca lui Tudor de Leeloo ii cauzeaza nu stiu ce traume psihice sa-si vada parintii dezbracati, ei fiind lipsiti de inhibitii si comportandu-se firesc; dar, in cazul meu si al Inei, pudice cum ne-am prezentat- afisarea in pielea goala in fata copilului e clar ca ar fi lipsita de firesc, iar copiii sunt adevarate radare in cazul asta, iar consecintele cred ca s-ar face simtite intr-un fel sau altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola cucuiete!

No, haideti la cafea. Eu am facut fara cofeina da' nu mi-e greu sa fier si un oloi cu d' aia "normala"

Ian tuseste-n draci si are neshte muci de "toata frumusetea"; mi-e tare ciuda ca voiam sa-l scot cu saniuta, mai ales ca acum are si echipament corespunzator. Voi scoateti copiii daca au "baiuri" de genu'?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola cucuiete!

No, haideti la cafea. Eu am facut fara cofeina da' nu mi-e greu sa fier si un oloi cu d' aia "normala"

Ian tuseste-n draci si are neshte muci de "toata frumusetea"; mi-e tare ciuda ca voiam sa-l scot cu saniuta, mai ales ca acum are si echipament corespunzator. Voi scoateti copiii daca au "baiuri" de genu'?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Pana nu ma convind de la ce e baiul nu il scot pe frig. Mai stai si tu putin, vezi cu evolueaza spre pranz.

Mergi la inceput

E viroza.
Si nu, nu-l scot.
Are o energie pushtiu' de-s terminata deja si e numai ora 9.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ielou!
Am admirat pozele cu minunatul meu ginere titi Ian in decorul superb al casei parintesti. Eu vad o mare asemanare a lui Ian cu Jambo la priviri si atitudine, ambele delicioso-smecheresti. Mi se pare ca seamana si cu Inapreda dar nu pot sa zic exact la ce trasaturi, mai degraba la forma capului si culoarea ochilor. Gropitzele alea mishto nu stiu de unde le are. Pe tata-socru nu-l cunosc iar tatal Ginei mi se pare un barbat-bine, dar dintr-o singura poza nu vad asemanarea. Si da, vreau poze cu cuscra!! A, cuscra: n-ai asistat la discutia cu puzzle-ul si la topicul chatonelei? Arunca puzzle-ul ala covorash, ca nu stiu ce substantze nocive degaja continuu in aer
Am vazut si Gulioara scumpa...Anaan, tufato, zi-ne si noua cu ce produse iti ingrijesti parul, de des am inteles ca-i des si-i un dat genetic, n-am pretentia sa te ajung, dar cu straluceste asa, cum e asa sanatos?! Si nu turna cartofi in capul Guliei!!
Am vazut si familia festiva si eleganta a dop-modelului. Nici Sophiphi nu sta la pozat, de aia cele mai multe poze-s afara, ca acolo se ia cu altele si n-o agaseaza aparatul foto.
Cu nuditatea, inca n-am habar. Io una ma dezbrac in fatza ei si cateodata si tac'su. Nu pare interesata, adica nu i se pare nimic mai ciudat decat atunci cand avem haine. Cu sexu' si cum vin copiii habar n-am, am vreme sa fac strategii pana atunci:))). Eu asa fire am ca n-am suportat sa aud de la maica-mea discutii de genul asta, cand deschidea gura si-mi dadeam seama ce vrea sa spuna urlam ca nu vreau sa aud. Eu mereu am fost auto-didacta
Ieri a fost a 3 a zi cand n-a dormit de pranz Sophiphi. Sper sa fi fost "faza de sarbatori". A avut si musafiri, vreo 6 prieteni de-ai lui tac'so. Distractiv e ca unul dintre ei, mai mare cu un an ca huzband, are o surioara mai mare cu o luna ca Sophiphi. Ca taticu'so a taiat-o de acasa cand era el in prag de bac si fratele lui in prag de capacitate, caci si-a gasit marea dragoste
Oricum Sophiphi s-a distrat de minune, a socializat, a pus fiecaruia coji de mandarine in paharul cu vin, le-a dansat, a flirtat cu baietii, la una din fete s-a uitat mai urat ca avea ceva pe cap (nu-i place sa vada oameni cu chestii pe cap, la mine striga sa-mi dau jos prosopul cand ma spal pe cap:))) si a facut scandal cand au plecat, vroia sa-i intoarca din drum

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza fetele.
Am admirat pozele. Sunt superbe...Gulia, Monica si compania (ce aliganti), Ian (mamaaa, da ce a crescut).

Pe facebuc am vazut poze cu cati (cativ sau cavit ) si poze cu Gigeeeeeeeeee si Victorash. Iti vine sa il mananci......

In fine, sunt copii minunati.

Cand imi fac timp voi incarca si eu niste poze de pe la sarbatori.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele mele dragi !!!

Am vazut ca ati petrecut nu gluma, poze minunate, decoruri de iti ia ochii, copii si parinti de pus pe copertile revistelor .

Noi am petrecut in familie cu tati prezent pe camera web, a prins legatura de fiecare data si asta m-a bucurat , Stefan a petrecut ieri de ziua lui impreuna cu vrisorul lui ce a implinit 4 ani... a fost frumos dar tot ne lipseste tati .
Am tot promos poze dar nu reusesc sa ma tin de cuvant

Mergi la inceput

Cam slaba miscare pe aici; unde sinteti?
Eu am fost cu Ian la bunica mea dar n-am stat mult ca lui Ian ii era somn ca, deh, era trezit de la 7; de altfel, mi-a si adormit pe taxi la intoarcere; acum halesc niste sarmale -cam nashpa ca-s facute de soacra-mea; ete ca nu pot neveer sa ma abtin si sa nu o critic - in fata calculatorului si, apoi, merg sa ma intind si eu.

PS. acum o sa ziceti ca sibt tzaca dar, asta e, musai tre' sa va intreb: mai e careva care, vazind "Totul despre sex 2" a fost incintata de ideea de "maritati da' separati 2 zile pe saptamina"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

A, si mai vreau sa va multumesc ca-mi laudati copilu' ca tare mi-e drag de el.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput