Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***
Raspunsuri - Pagina 8
ramona7575 spune:
Inapreda, sa inteleg ca filmul e cu ceva educatie de cuplu, adica sa mai iesi in lume si fara soti etc. .ptiu, eu si el iesim in lume unul fara altul 5 luni... acum nu stiu cu cine iese el dar eu numai cu Stefan, e lipit de mine asa ca ...
ramona7575 spune:
Elaaaaa, spune de unde ai luat casuta pt.Gulia Annei ??? Sa-mi scrii in privat ca sa nu stie Annan pretul
Anaan spune:
Sa va mai povestesc despre un gest guliesc: eu i-am aratat cum sa faca "pa" pupandu-si degetul - stiti voi la ce ma refer. Ei bine, Andreiul a dat gestului respectiv o nota personala: isi baga degetul in gura cat de adanc poate si-l scoate cu zgomotul facut de un dop!
inapreda spune:
Scuze ca "am sarit" peste asta; n-a fost cu intentie.
I-a dar OSTEOCARE; zice ea ca-i un produs mai nou; are calciu, magneziu, zinc si vitamina D; ii dau in continuare si Vigantol; din cite stiu eum tu ii dai deja 7 picaturi/zi, nu?
M-ai intrebat cum l-a diagnosticat: pai si-a dat seama dupa aspectul fruntii, toracelui si al minutelor (cica are inca nustiuce "bratari" la incheietura pe care numai bebelusii ar trebui sa le aiba). Mi-a spus ca si eu am acelasi aspect al fruntii -mai bombat- si ca si eu am fost rahitica in copilari.
Refuz sa ma panichez din aceasta cauza; iau totul "con calma" si incerc sa repar ce se mai poate; mi-e ciuda ca FiCATEAUA mea ar fi putut sa-mi spuna de mai multa vreme, cind era mai mic etc etc dar...nu ma pot intoarce in trecut; incerc sa ma focusez pe cde se poate face de acum incolo.
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Gina, zi-mi ce tratament i-a dat pediatra lui Ian pentru sechelele de rahistism...ca-s obsedata de asta! Te rooog! |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Sa va mai povestesc despre un gest guliesc: eu i-am aratat cum sa faca "pa" pupandu-si degetul - stiti voi la ce ma refer. Ei bine, Andreiul a dat gestului respectiv o nota personala: isi baga degetul in gura cat de adanc poate si-l scoate cu zgomotul facut de un dop! |
Si Ian are casuta dar o foloseste pe post de "ascunzatoare:, adica ascunde in ea lucruri de ale lui; dar nu uita niciodata ce si cum are acolo; si se mai joaca "de-ascunsea" sau "cucu-bau".
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Din punctul meu de vedere, filmul este despre INCALTARI MIRABOLANTE!
Asta-i si motivul principal pentru care incercam sa nu ratez prea multe episoade nici din serial: poarta Sarah Jessica Parker niste pantofi DE-MEN-TIALI!!!!
citat din mesajul lui ramona7575 Inapreda, sa inteleg ca filmul e cu ceva educatie de cuplu, adica sa mai iesi in lume si fara soti etc. .ptiu, eu si el iesim in lume unul fara altul 5 luni... acum nu stiu cu cine iese el dar eu numai cu Stefan, e lipit de mine asa ca ... |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Anaan spune:
Gina, merci de info!
Despre "Sex...": mie mi-a placut serialul mai mult decat filmul; ce era dragut si amuzant in serial mi s-a parut adesea plictisitor si tras de par in film. Daaaar: pantofii chiar ca merita o vizionare!
Mie mi se intampla adesea urmatorul fenomen: imi place un film sau un serial, dar nu-mi place tocmai protagonista/protagonistul. Exemplu: in "Anatomia lui Grey" ma agaseaza Meredith; in "Sex and the City" cel mai putin imi place Carrie.
Pisik06 spune:
Hello!
Am admirat poze cu copii tare frumosi
ANAAN, hai mai mami, chiar asa? Te inteleg perfect, cand ma uit la Andrei cata ghidusie are in ochi parca o vad pe Ana. Le sclipesc ochii copiiilor astora si parca ar cauta ce tampenie sa mai faca Si noi avem crize din plin. Eu reactionez cam prost, adica inconstant: daca am o pasa de rabdare ii explic, incerc sa nu ma enervez, o iau cu bunisorul, daca ma prind epe picior gresit tip si o bruschez. Stiuca nu e ok, dar ma oboseste ingrozitor. Si eu imi pun "acele" intrebari de multe ori, dar pana la urma imi raspund singura ca asa e copilul meu si ca doar imi trebuie rabdare. Usor de zis....
Te pup mult ca sa iti dau curaj
Mami de minune mica
ramona7575 spune:
Inapreda, daca ai si tu cort spune si mie de unde l-ai luat si cate parale.
Eu am vazut ceva pe net dar nu asa frumos ca a lu` Gulia