Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ok, deci ma iau dupa semnul de pe eticheta, nu dupa o linie din structura sticlei...stiu ca-s batuta in cap, stiu...dar scuzati, am o zi horror

si io stiu ca limita e dunga desenata pe sticluta, asa cum ti-au explicat si fetele. De eticheta nu stiu nik.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Chatonel, asa stiam si eu si de-aia m-a derutat semnul ala de pe eticheta, dar se pare ca la Augumentin asta din urma e cel valabil; l-am trimis pe H. sa intrebe farmacista si aceasta i-a confirmat ce spuneam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Off Anaan, iara is toate pe capu' vostru !! ce sa zic, multa sanatate si sa va treaca infectia cat mai rapid iar despre sechelele de rahitism nu stiu ce sa zic, nu cred ca e asa grav si se corecteaza in timp, probabil unii asimileaza mai bine si de aceea nu au probleme iar la altii se pierde pe drum si de aceea apar carentele astea dar bine ca le-ati depistat si eu tre' sa o mai intreb pe doctorita ce zice, aveam de gand azi ca am fost la control dar era multa lume si am fost bucuroasa ca suntem bine !
La noi baiul acum e ca s-a racit Pisi, sper sa nu o intoarca si pe Ada ca nu stiu ce-i fac mai ales ca banuiesc de unde s-a racit, maica-sa a fost bolnava, nu ne-am dus cu fata dar el a trebuit sa mearga

Anamariame, ma bucur ca ai trecut pe aici si ca ne-ai delectat cu pozele voastre!Vad ca si voi o aveti pe Roro noi asa ii zicem papusii, Ada e foarte incantata de ea doar ca a noastra are alte hainute cred ca Sophihi o are pe cea identica cu a noastra .
Imi place mult si bicicleta trebuie sa ma apuc si eu de cautat ca asta isi doreste Ada pt ziua ei bici-cita
Sunteti o familie tare faina, trebuie neaparat sa va cunoastem live la anu' !!!da ??!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anaan, augmentin a luat 2,5ml/2 ori pe zi. Ea are 10,5 kg.
Cu operatia de polipi, consulta un medic ORL bun; noua proful care ne-a tratat ne-a spus ca abia dupa 3 ani se ia in considderare efectuarea interventiei.
Sechele de rahitism avem si noi. e chestie de asimilare si de mostenire genetica, cred. Si se repara.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri te asteptam cu povesti aici, ca ai cam lipsit in ultima vreme, motivat desigur ! cum sunteti ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Annan: dar voi pana acum ati mai avut probleme, ca de obicei de la polipi de fac multe infectii si nu te speria ca nu e complicata operatia, pe Sebi l-am operat pe la 2 ani si ceva la Bucuresti si a decurs totul bine, deja a doua zi numai avea nimic. Eu te sfatuiesc, sa mai ceri si o alta parere la un dr orl-ist. Insanatosire grabnica Andreiutului

Lucian tot tuseste si ii curg mucisorii, e bine ca si sufla singur, maine ajung cu el la doctor daca nu apar imbunatatiri, sper sa mai gasesc pediatra.

Am vazut super poze, care mai de care mai frumoase

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Buna!

Annan: dar voi pana acum ati mai avut probleme, ca de obicei de la polipi de fac multe infectii si nu te speria ca nu e complicata operatia, pe Sebi l-am operat pe la 2 ani si ceva la Bucuresti si a decurs totul bine, deja a doua zi numai avea nimic. Eu te sfatuiesc, sa mai ceri si o alta parere la un dr orl-ist. Insanatosire grabnica Andreiutului

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Noi am fost cu Andrei la un orelist cand avea vreo sapte-luni, a zis ca are polipi, dar nu de dimensiuni ingrijoaratoare si ca, atata vreme cat nu raceste des, nu face otita, nu sforaie, el ar recomanda sa-l operam dupa trei ani, posibilitatea refacerii polipilor dupa operatie fiind mult redusa.Pana acum, ne-am inscris mereu in parametri si de-aia nu eram stresata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Of, nashpa faza cu operatia; multi sa ai mintea limpede sa poti gindi pozitivi sa nu intri-n panica asa cum am facut-o eu.

Sechelele de rahitism -din cite am citit eu- nu-s un capat de lume dar, evident nu trebuie ignorate. Daca gasesti ceva doctor k lumea la Cluj sau Mures,, te rog sa-mi spui si mie; evident, voi face la fel.

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Andreiul s-a trezit azi dimineata cu o tuse urata, am mers la medic si dr. a constatat ca din cauza polipilor a facut o infectie, astfel ca i-a prescris antibiotic si a recomandat sa mergem sa-l operam de polipi cat mai curand. Asta e o noua pediatra, nu Ficateaua din dotare, si a constatat ceea ce suspectam si eu zilele astea: ca are sechele de rahitism. Iata, Ina, ca de ce mi-a fost frica n-am scapat! Eu ce sa mai zic de rahitismul asta, in conditiile in care copilul meu a luat mereu doze mai mari de Vigantol?!...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Anaan, uitai sa te intreb: pe ce simptomatologie s-a bazat dr.-ul cind a pus diagnosticul de sechele de rahitism? Aveti si boi "bratarile" la incheieturi?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Floric, merci de informatii. Ian la picioare n-are nimic, le are drepte ca o m.u.i.e.r.e, altele sint baiurile la noi.

Anamariame, Pisigri ma bucur ca ati mai dat un semn de viata.
Multa sanatate Pisilincii.

si Dragoana miriicioasa si mamica din dotare.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna fetelor

Imi pare rau sa vad ca atata lume e bolnavioara, insanatosire grabnica lui Andrei si lui Pisi.

Novus daca e sa raceasaca Ada de la Pisi nu prea ai ce face decat sa mergi mai departe, nu cred ca poti sa-i tii separat.Poate totusi Ada are sist imunitar puternic si face fata cu brio la virusi.

Teona este in continuare bolnavioara, nu am scapat de tuse, fir-ar sa fie, de atunci ne tot chinuim , se simtea bine intr-un timp si apoi iar a revenit tusea agresiva, mai rau ca prima data, tusea pana se invinetea si voma...groaznic.

Nici eu nu ma simt foarte bine din cauza sarcinii, de asta am si absentat.

Vreau sa va urez de pe acum, ca sa fiu prima LA MULTI ANI, un an nou mai bun, sa fiti sanatosi cu totii, sa aveti multe impliniri si tot ceea ce va doriti.

Mamicile si ghioceii

Ne revedem la anul pe forum, pentru ca noi plecam in seara asta si ne intoarcem duminica.
Aveti grija.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 11+

Mergi la inceput