Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***
Raspunsuri - Pagina 17
inapreda spune:
Novus, in situatii similare, eu ii dau lui Ian un tubuletz de oscilococcinum; mai exact, daca eu sau Jambo aveam nasul fornait sau cind mergem la sor-mea sau vine ea la noi si Mark are ceva crocobauri de la gradinita. La noi a functionat de fiecare data. Nu stiu daca a fost musai "de vina" oscilo' sau imunitatea lui Ian sau...sau... 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Ilinca, la 15.30 imi termin treaba si la 17.30 am legatura inspre Bistrita; deci putem sa ne kafelim vreun ceas jumate ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Anaan spune:
Ina, la noi coastele sunt in evantai, "bratari" la maini n-are, plus problema cu picioarele e/a fost agravata de rahitism.
inapreda spune:
Adirys, ce ii dai pentru tuse? Multa sanatate si UN AN NOU MAI BUN! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Novus, in situatii similare, eu ii dau lui Ian un tubuletz de oscilococcinum; mai exact, daca eu sau Jambo aveam nasul fornait sau cind mergem la sor-mea sau vine ea la noi si Mark are ceva crocobauri de la gradinita. La noi a functionat de fiecare data. Nu stiu daca a fost musai "de vina" oscilo' sau imunitatea lui Ian sau...sau... ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Iegzact asa am facut si eu

!!Bratarile astea la maini cum arata mai exact ? ca nu ma prind
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Adirys, ce ii dai pentru tuse? Multa sanatate si UN AN NOU MAI BUN! ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Tocmai l-am admirat pe Ian, nu l-am mai vazut demult in poze, e atat de dragut cu gropitele alea, si mi se pare ca e mult mai matur. Destept sigur e, se citeste in ochii lui.
Acum ii dau Teonei Oscilo 1 fiola o impart si-i dau dimineata si seara, Stodal de vreo 3- 4 ori pe zi depinde cum are ea chef sa le inghita si Ketof dimineata si seara.

Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
11+
inapreda spune:
Novus, din cite am inteles bratarile = are incheieturile grasutze, asa cum le au bebelasii; mi-e ciuda ca mie chestia asta mi se parea titi rau si-i pup minutele in zona incheieturii de 1 milion de ori pe zi!
Adirys, ne faci sa rosim! Multumim 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
anamariame spune:
Eu de ce nu pot vedea pozele Olgai? Le-o fi facut private?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
ramona7575 spune:
Sunt happy, happy
... am primit scrisorica si felicitarea de la sotul meu, e drept ca a venit dupa sarbatori dar e binevenita 
.
Am o cutie de pantofi plina cu scrisori si felicitari, am ce citi la batranete

ramona7575 spune:
Vad ca va stresati cu rahitismul. Oare daca Stefan e cat tancul de 14 kg.e posibil sa fie rahitic? Are capul normal,coaste pline cu muschi, manute cu inele de bebelusi (nu chiar :)) , picioare un pic strambe mostenire de la tati si bunica, obraz rosior, lob ureche-roz ... mai e ceva ?