Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ok, deci ma iau dupa semnul de pe eticheta, nu dupa o linie din structura sticlei...stiu ca-s batuta in cap, stiu...dar scuzati, am o zi horror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ok, deci ma iau dupa semnul de pe eticheta, nu dupa o linie din structura sticlei...stiu ca-s batuta, in cap, stiu...dar scuzati, am o zi horror

Of...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Fetelor, copiilor vostri cati ml de Augumentin/doza le-au fost prescrisi, ca mi se pare doza recomandata cam mare si vreau sa-mi fac o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ana, io nu poci pentru ca sa te ajut, ca la noi inca n-a fost cazul de antibiotic, da' zi-ne si noua ce are Andreiul... Sa se faca sanatos repede!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Fetelor, copiilor vostri cati ml de Augumentin/doza le-au fost prescrisi, ca mi se pare doza recomandata cam mare si vreau sa-mi fac o idee.

ANA, noi am avut 6 ml de 2 ori pe zi (adica 12 in total) de Ceclor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Ok, deci ma iau dupa semnul de pe eticheta, nu dupa o linie din structura sticlei...stiu ca-s batuta in cap, stiu...dar scuzati, am o zi horror

si io stiu ca limita e dunga desenata pe sticluta, asa cum ti-au explicat si fetele. De eticheta nu stiu nik.

Mergi la inceput

Citat:

doza e in functie de numarul de kile (aici). Pipeta aia este ca si cea de la doliprane, graduata cu cifre care dau numarul de kilograme.
Fiemea a luat de trei ori pe zi doza de 12 KG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
ANAMARIAME, eu nu am gasitpozele pemailul comun.
Am uitat sa dau send Am trimis acum.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Sper ca v-ati petrecut bine, tufete

Noi ne-am intors ieri acasa de la socri, dragoana e plingacioasa miriicioasa azi, asa se-ntimpla cind revine din vacanta, nimic nu ii mai e pe plac. A fost acolo in centrul atentiei, singurul copil intre 5 adulti, asa ca va dati seama ce rasfat a rezultat

Acum ea si mama dorm, io ma duc la un film imediat, intrai doar sa va salut si sa va zic ca am avut si zapada de craciun, citiva fulgi.

Mergi la inceput

Andreiul s-a trezit azi dimineata cu o tuse urata, am mers la medic si dr. a constatat ca din cauza polipilor a facut o infectie, astfel ca i-a prescris antibiotic si a recomandat sa mergem sa-l operam de polipi cat mai curand. Asta e o noua pediatra, nu Ficateaua din dotare, si a constatat ceea ce suspectam si eu zilele astea: ca are sechele de rahitism. Iata, Ina, ca de ce mi-a fost frica n-am scapat! Eu ce sa mai zic de rahitismul asta, in conditiile in care copilul meu a luat mereu doze mai mari de Vigantol?!...

Mergi la inceput