Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Clar is superbe pozele Olishkai, abia astept sa ma delectez pe indelete cu ele, acum am tras numai o "rasfoire": personajele mishto dintotdeauna, atmosfera plina de veselie...Deci "codana" e soacra-ta? Nu-mi amintesc s-o mai fi vazut in poze, sau nu mi-a picat mie fisa...
Magdyi, Sophiphi cand era mica dormea numai pe spate si cand avea vreo 4 luni nu mai stiu cine s-o horipilat:"vaaaai, caputzul ei care era asa rotund, s-o turtit!!! trebuie s-o pui sa doarma pe parti!!" Ete fleoshc, da' cum sa oblig fata, ea n-a dormit pe o parte pana pe la 6 luni...ma intristasem si io ca, nah, chiar era turtit bostanu' da' uite ca pana la urma nu mai are nicio "turta", mie mi se pare absolut ok...in concluzie: cred ca li se remodeleaza lor capul la loc, nu vad cum i-am putea obliga sa doarma in anumite pozitii...
Inapreda, dar unde, maica, va este deformat capu' tie si lui Ian?! Sa ma-mpusti si io n-am vazut asa ceva, auzi tu, capete deformate...acum na, de tine poti sa zici ce vrei, dar de gineru' sa nu mai vorbesti asa ceva, daaa?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mai, sa stii ca si pediatrul meu este de aceeasi parere, ca e mai bine sa doarma pe spate si ca nu intorsul de pe o parte pe alta ajuta la modelarea capului. Iar faza cu dezvoltarea creierului mi se pare... Asa ziceau unii ca daca se inchide fontanela mai repede ramane copilul cu capul mic si nu are unde sa ii mai creasca creierul. Ceea ce e o mare tampenie, ca doar capul ne creste si dupa 1,5 ani, cand se inchide fontanela (la noi s-a inchis inainte de 1 an si vad ca ii creste capatzana proportionat).

Magdy, mai incearca si alt medic, nush ce sa zic...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Haideti la o cafea(ua) buna, buna.
Este pe toate gusturile si pentru toata lumea si am facut una speciala pentru Pisicagri, poate, poate, o ademensc la o poveste. Ma bucur ca sint bine si le

Monn, multumim de vesti bune

L-am vazut pe Rarisel tare dezinvolt in prezenta Mosului. Lui Ian cred ca i-ar fi fost frica

Pup gasca.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza fetele. Astazi este ultima zi de lucru pe anul acesta. Iuhuuuuu.

Ina, si eu am avut probleme cu picioarele lui Rares, caci erau arcuite, exagerat de arcuite de la genunchi pana la glezna. Explicatia medicului a fost usor rahitism si mostenire genetica (caci si sotul, si socrul si bunicul matern - deci pe alta linie- al sotului sunt cu picioarele curbate). Pentru redresare i-a dat AT10 pe o perioada 6 luni in loc de Vigantol (care e apa de ploie in sit de probleme osoase). Dar evident ca asa cum ce e bun si folositor dispare dupa piata, am luat doar 2 luni AT10, caci apoi nu am mai gasit prin farmacii. si am continuat cu Vigantol. Intre timp am mers si la mare, de unde Rares a venit cu picioarele uimitor de schimbate. Ne uitam toti din casa ce poate face soarele. Apoi i-am dat OSTEOCARE. Dar retine, caci am vazut ca si tu dai...In timpul administrarii de Osteocare nu se administreaza Vit D. pt ca Osteodcare are necesaul de vit D si atunci poti face exces. Oricum dupa tot arsenalul de medicamente vreau sa iti spun ca piciaorele lui Rares s-au indreptat miraculos. In ianuarie mai fac o tura de Osteocare.

Sanatate.

Multumesc Monicai ca ea m-a luminat desre piciaore strambe si mai ales m-a incurajat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

M-am delectat aseara cu poze cu bebelina m ica Maria si petrecerea Olgai. L-am vazut si domnul Rares cu Moshul tanar;)

Acum ii dau lui Vladimir sa manance si beau cafea...multumim INA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna, fetelor!Ser ca ati avut un Craciun superb!Am trimis poze pe mailul comun, pentru cine vrea sa ne vada. Ilinca, si pe mine m-a reapucat cititul, am primit "Frumoasele straine" de Cartarescu si m-am pus pe citit.Sunt cu cateva pagini in urma!V-am pupat!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, sunt cu cateva pagini in urma la capitolul cu ghioceii, m-am exprimat cu susu-n jos Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Fetelor, help!!! Cele care ati administrat Augmentin Bis copiilor, ajutati-ma cu un sfat: cand completez sticluta cu apa, solutia rezultata este cam un sfert de sticla?, ca nu inteleg prea bine instructiunile alea si nu pricep de ce, daca atata solutie rezulta, e nevoie de o sticla atat de mare. Sper ca ati inteles ceva!

Mergi la inceput

ANAMARIAME, eu nu am gasitpozele pemailul comun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Fetelor, help!!! Cele care ati administrat Augmentin Bis copiilor, ajutati-ma cu un sfat: cand completez sticluta cu apa, solutia rezultata este cam un sfert de sticla?, ca nu inteleg prea bine instructiunile alea si nu pricep de ce, daca atata solutie rezulta, e nevoie de o sticla atat de mare. Sper ca ati inteles ceva!

Daca vorbesti de modul de preparare al unui antibiotic, uita-te cu atente pe stcluta ca trebuie sa aiba un semn. Semnul reprezinta nivelul de lichid ce trebuie rezulte dupa ce adaugi tu apa.

Adaugi prima data juma din cantitatea de apa necesara, agiti bine, dupa care adaugi restul de apa pana la semn. Si, da exista posibilitatea sa iasa doar 3/4 din sticla (ca sa poti sa agiti bine).

Solutia rezultata se pastreazala rece. Sa nu faci camine sa olasi prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

anaan, da, atita rezulta. eticheta de pe flacon are si un semn care indica pina unde ajunge solutia.
Cu detalii revin dupa ce culc pisilincuta.
va pup !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput