Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***285***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Dyana, asa sper si ei sa "dispara"; dar ne-a dat doar OSTEOCARE (calciu, magneziu, zinc si vitamina D) si ma gindesc ca oare n-ar fi trebuit sa-i dea ceva supliment "k lumea" de Ca?

In fine, voi mai face ceva sapaturi.
Voi ati rezolvat-o cu rahitismul sau inca va chinuiti?
Ian da, a mincat, fructe de toate felurile, legume, mozarella, iaurt natur la greu etc. Nu stiu de ce n-o fi asimilat ce si cum trebuie. In ultima vreme, nu mai maninca mai nimic sau chiar...nimic. O fi posibil sa o tragem doar din cauza acestei ultimei perioade? Habar nu am...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Stiti ce nu inteleg eu? Cum poate sa aiba Ian rahitism daca:
-a fost alimentat corect
-i-am dat vigantol
-l-am tinut afara aproape non stop din a 5-a zi de viata
-am fost la mare.

Ma tot macin desi, initial, mi s-a parut o..."bagatela". Picioarele lui sint perfect drepte dar:
-are capsorul deformat (asta am vazut si eu)
-taracele nustiucum (de asta eu nu-mi dau sama)
-si incheieturi "de bebe", adica cu "bratari"; nu stiam ca nu asa trebuie; copiii vostri cum le au?

M-am hotarit sa merg cu el la Mures sau Cluj, la inceputul lunii ianuarie; mai tre' numai sa investighez unde gasesc naibii un pediatru competent. Ma enervez la max cind ma gindesc ca "semnele" astea le putea vedea doamna la care mergem lunar si care-si spune "doctorita" daca mai si citea ceva in loc sa se scobeasca-n nas! Puteam interveni la o virsta mai mica si eram fara baiuri acum. Ma turez din ce in ce mai tare in timp ce scriu.

Mai sint ghiocei cu sechele de rahitism? Stiti ceva despre asta?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Ina, dar sechele de rahitism nu inseamna ca este rahitic.

In ceea ce priveste rahitismul, ca si semne eu stiu:fruntea lata, de fapt proeminenta (stiti voi, capul ala in forma de para cu coada in jos) si coastele evazate (ce cred ca inseamna toracele nu stiu cum de care zici tu).

Nu inseamna ca Ian este bolnav sau ceva de genul asta. Inseamna ca trebuie sa urmezi tratamentul pe care ti l-a dat si apoi sa faceti analize sa vedeti cum a evoluat.

Este ca in cazul copiilor carenu asimileazafier sisunt mai palizi (de aici fazele cu obrajii, lobul urechii straveziu, buzele decolorate etc)

Sinu esti tu de vina pentru faptul ca ti-aspusdoctora ca ar avea ceva. Chiar daca a avut o alimentatie corecta, a stat afara bla bla, cred camai exista si alti factori care nu sunt neaparat legati de noi. Pana la urma nu ne putem creste copiii ca Heidi in varf demunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Si de abia imi merge space-ul din cauza de Vladimir interesat de tehnologie.

Sper saintelegeti cuvintele mele. Sastiti ca nu sunt in germana:))doar sunt multe litere insirate.

Mergi la inceput

Sint exilata in camera lui Ian; Jambo e in dormitor, se uita la ceva emisiune cu poker iar Ian se joaca cu tata in living; daca merg si eu, ma ia de mina si ma scoate afara, in timp ce se uita peste umar si-i spune lui tata "haide"= tu ramii acolo.

Unde sinteti, fetelor ca huzur din asta nu mai prind degraba?

Gaza, tu nu ne pui, rogu-te, niste poze cu Gazii mica?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Bianca, stiu ca nu are o "boala" si, daca atunci cind am aflat, am fost relaxata, acum, ma...ambalez pentru ca nu mi se pare ok sa avem atitea "belele", in conditiile in care traim vremuri moderne si tot dupa kuru lui am stat sa aiba o evolutie buna (ca sa nu folosesc din nou termenul "corect"); mi-e ciuda, ca poate ca daca eram o lele Flore si nu citeam atita si, implicit, nu stiam atitea, aveam un copil mai sanatos.
..............
.................
..............
...............
............
De fapt, ce nu (va) zic e ca am remuscari ca am fumat in sarcina si orice problema avem o pun pe seama acestei inconstiente. Bla-bla-urile de mai sus sint asa, un fel de eschivare a realitatii. Puteti face bulion in capul meu ca nu ma supar!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io-s p' aci, cam racita...Sophiphi e pe laptop cu Tom si Jerry
Am admirat pozele Olishkai. Io nu stiu de unde se strang atatia oameni frumoshi pe m2 la ea acasa...de la mama blondina la toate cele 3 surori (Olishka, acum esti mai slaba decat surioara blonda! Care de altfel arata super...si nu-i sta rau nici bruneta!); dar bruneta aceea focoasa cu ochi albastri cine e? E spectaculoasa si ea. Da' soacra'ta pare haioasa foc...cum v-ati mai inteles in ultimul timp?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Astazi, va sec cu prezenta-mi
L-am culcat pe Ian si acum ne punem si noi la un film; sper sa nu adoarma Jambo cit scriu eu mesajul asta.
Atit fu pentru ziua de azi, noapte buna, cucuiete.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Clar...Pozele Olgai sunt rupte din filmele americane. Astept poze de la evenimentele ei ca postarile Ancai. Adevarata petrecere. Stil si voie buna la un loc. Felicitari!

Am urcat poze cu Craciunul meu (in poze noi, albumul Craciun 2010). Si poze cu Rares care m/a ajutat la Pregatirile penutr Craciun (tot in Poze noi gasiti, album pregatiri de Craciun)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Magdy, Keutu cred ca a a avut cel mai tesit cap. Era obisnuit sa doarma pe spate cu capul intors spre dreapta. La noi sotul s-a agitat cu asta, eu il vedeam tare frumos oricum. Atat de ingrijorat a fost, incat a cumparat o perna cu gaura (speciala cica pt asa ceva) pe care a dat 50 euro. Cred ca am folosit-o vreo 2 zile numai. Am incercat cat am putut sa il punem sa doarma pe o parte (rulam 2 prosoape mari de dus, unul il puneam la spate iar altul in fata, de la piept in jos, ca sa nu cada pe burta). Mare lucru nu au ajutat nici astea, ca facea ce facea si tot pe spate ajungea, dar macar acolo jumate de ora tot il tinea intors, plus ca stiam noi ca facem ceva sa rezolvam situatia. Pana la urma totul s-a rezolvat, zic eu, de la sine, in momentul in care a incepul sa fie mai activ, sa-si miste singur capul si mai apoi sa se rostogoleasca, caci isi schimba singur pozitia capului. Acum pot sa zic ca e ok, noi, care stim cum era, mai vedem o usoara nesimetrie intre partea dreapta si cea stanga, dar nu suparatoare.
Incearca sa corectezi, dar nu dispera, ca nu-i cazul, nu ramane asa.
Cu decalotatul nici nu-mi bat capul, pur si simplu nu pot sa fac asta, s-a calmat si sotul dupa ce am sunat-o pe soacra si am intrebat-o ea cum a procedat. Mi-a zis ca ea nici n-a stiut ca ar trebui sa umble acolo, asa ca nu umblu nici eu. Stiu ca dr se va uita acolo la fiecare control (urmatorul e la 2 ani) si o zice el daca e bai sau nu. Daca dr ta zice ca nu-i, nu te stresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

De Pisigri stie cineva ceva?
Cum sint? Sint acasa? A disparut pericolul?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

In cazul in care n-a raspuns nimeni: sunt acasa, sunt bine. Doar ca nu prea se expun la vremea nasoala, ca sa nu mai pata vreun bucluc.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput