Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
idalis spune:
am auzit si eu in maternitate ca bepanthenul contine antibiotic si nu trebuie folosit zilnic. Atunci am crezut, apoi am luat prospectul, m-am informat si m-am lamurit. Bepanthenul unguent pentru eritem fesier nu contine antibiotic si este ok pt a fi folosit zilnic. Este special pentru preventie, nu doar pt tratare. Asa ca noi il folosim cu succes, doar pretul ne deranjeaza dar cumparam tub mare de 100 g si e ok. La ce cute avem noi pe bulanele grasune trebuie sa dam cu multa crema.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
nicopic spune:
Ana, mie de cand mi s-a terminat Bepanthenul folosesc crema cu ulei de catina pt eritem fesier de la Tis (produs natural); e la tub de 50 ml si costa aprox 5 lei. Merita sa incerci
Nico, mami Larisa 15/09/10
ana_25 spune:
Dintre toate cremele pe care le-am incercat,numai Bepanthenul a fost bun.
Bebecris,pe tubul de crema scrie ca e pt prevenirea si tratarea iritatiilor.
Idalis si mie mi se pare cam scump un tubulet de crema dar...asta e.
Nu as mai da banii si pe alte creme,daca nu sunt bune??
Imi place ca bepanthenul intra in piele,pe cand celelalte se aduna pe la cute,si nici nu a fost niciodata iritata doar putin rosie cand am incercat alte creme.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
alynta27 spune:
Salutare! Va era dor?!
Acum suntem in deplasare pana la anul, mai exact 1 sau 2! Maria ne "vorbeste" toata ziua! Si e tare zambitoare de iti vine sa o papi toata! David azi a plecat la tara. E incantat sa vada iepurii, gainele si cainele!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicopic Ana, mie de cand mi s-a terminat Bepanthenul folosesc crema cu ulei de catina pt eritem fesier de la Tis (produs natural); e la tub de 50 ml si costa aprox 5 lei. Merita sa incerci Nico, mami Larisa 15/09/10 |
E la farmacie? Intra in piele ? Ca nu as vrea sa se adune pe la cute.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
nicopic spune:
crema o gasesti la plafar; e putin mai grasa, trebuie sa masezi si sa lasi vreo 2 min ca sa intre bine in piele
botosel452 spune:
Buna ziua si de la noi
noi,dupa vreo 2-3 saptamani de admormit cum trebuie noaptea, azi nu a fost chip sa adoarma pana la 2 Nu a plans,nu cred ca a durut-o ceva,pur si simplu nu ii era somn
Sa vedem diseara cum o fi
Noi folosim unguent cu extract total de galbenele, e 4-4,5 ron la plafar, se intinde foarte usor si intra repede in piele. Tot cu el o dau si pe fata,inainte de a iesi afara.
Bepanthen am folosit foarte putin. Mai primisem si niste creme de la nivea baby, speciale pt fundulet,dar intra ale naibii de greu in piele si am renuntat sa le folosesc.
Am decis sa lasam pitica acasa si sa plecam in vacanta castigata, asa ca in fiecare noapte, cand ar trebui sa aiba o masa (la care a renuntat de ceva timp in favoarea somnului)ma mulg si pun la congelator.Sa vad cat reusesc sa fac manevra asta.
A! Dau si eu niste tortulet,ca de ziua mea. Inca nu stiu cu ce e,ca tre sa mi-l aduca mama acum
Fistiq spune:
va salutam si noi!
Anuto, citind oferta ta, mi-am amintit ca am primit si noi o gentuta care avea inclusa gama Sanosan. Nu stiu exact ce, sunt vreo 7-8 sticlute. Pt ca Tudor e cu problemute de piele nu le voi folosi si e pacat de ele, sunt chiar sigilate. daca le doreste cineva le oferim si noi cu drag
noi avem cremele noastre si mie frica sa le schimb, nu-l vreau iar plin de bube. la fundulet am avut la un moment dat o iritatie destul de pronuntata care nu a trecut nici cu crema de galbenele, nici cu weleda, nici cu creme cu zinc, ci doar cu bepanthene. tot tub mare folosim si il dau zilnic dupa kk. asa ca mai am prin sertar si o gramada de astfel de tuburi incepute si abandonate
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
nicopic spune:
fetele,
caut cameraman - video pt botez; puteti sa-mi recomandati pe cineva; sa fie rezonabil calitate-pret..
aveti idee, la biserica se impart bomboane?
oramona spune:
Mamici de fetite, am o intrebare , oare chilotelul ala marisor de la rochitele sa-l dau peste ciorapel? Eu asa cred, ca sa fie rochita completa si sa se vada frumos, dar daca nu si rade lumea de noi? Voi cum procedati? si sa nu radeti tare , tare de noi.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)