Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
idalis spune:
ANA multumim de cafea.
Si noi folosim bepanhten. Am utilizat si un unguent fesier preparat in farmacie, mult mai ieftin si foarte bun. Doar ca mi se pare putin unsuros si nu prea imi place mie . Il utilizez cand raman fara bepanthen, si asta se intampla des pt ca noi cremuim mereu si mult funduletul.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
ANA, multumim de cafea. Noi iar am dormit pana mai tarziu, ca aseara am cazut franti de oboseala. Vlad a avut program de plans ingrozitor, si nu ne-am dat seama de la ce, ca parca avea chef de joaca, parca il durea burtica-fara simptomele obisnuite- parca il mancau gingiile...dar dupa ce a adormit a fost ok. Insa peste noapte a fost mai ,,fornait''decat de obicei si inghitea des ceva...ma gandesc ca a facut mucisori, si sper sa nu fie inceput de raceala...si asta daca e, e luata de la cumnata-mea ce de craciun era cu mucii la brau, dar pana sa imi dau eu seama de starea ei, ea se jucase deja cu el in alta camera timp de vreo jumatate de ora
Speram sa ne incadram in timp azi cu vaccinul...daca reusim, ne auzim abia in 2011! asa ca revin cu urarea: LA MULTI ANI CU BUCURIE SI MUUULTA SANATATE TUTUROR!!!
Va pup!Imi va fi dor de voi!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi.
Ana, noi folosim Dermocare cu succes, de la nastere. Si mai nou crema de galbenele, 3,5 lei cutiuta de la Fares. A recomandat-o Fulguta pentru obrajori, la noi nu prea a functionat, dar la fundulet face minuni, nici macar o urma de roseata.Asa ca poti sa incerci si ceva mai ieftin dar la fel de bun.
Mari, La multi ani si un nou an fericit. Sa ne auzim cu bine in 2011 si multa bafta la vaccin.
Crina, Veronica e tare frumoasa, ma topesc dupa ea
Idalis, saptamana trecuta in Real la bacau, m-am intalnit cu o mamica care avea un baietel de 3 luni si se plangea ca are colici. Mamica cam semana cu tine, tu ai fost?
Va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
crina-s spune:
Buna dimineata dregelor
Magdy, Klarisse, Donna,idalis, Chichiutza
Fetelor si lui Vero ii cade perisorul si e precum Base (vorba Chichiutzei)acum, cu pleata la spate si cheliuta in fata.
Si noi tot cu bepanthen ne ungem la fundulet ca suntem mai sensibila si avem un pic de roseata.
Magdy < klarise asa e trebuie sa fie unul din parteneri mai conciliant atunci cand apare un copil, eu m-am rugat de sotul meu sa se intoarca acasa la noi si mi-a spus ca nu are rost ptr ca tot aici o sa ajungem(adica in pragul divortului), probabil are pe altcineva sau chiar influenta mamei lui este extraordinar de mare si nu-i da voie sa se intoarca la familie.Sorry daca va stresez cu problemele mele.
Sa aveti o zi perfecta!!!
oramona spune:
Crina, mai lasa-l sa se gandeasca, sa-i fie dor de voi. Daca va vrea sa se intorca sa fie alegerea lui. Dar el pierde, tu esti superba, fetita e minunata si v-ati chinuit atat de mult sa o aveti, numai pt lucru asta ar trebui sa te admire si sa te iubeasca si mai mult.
Si eu m-am ciondanit de dimineata cu taticul, vorbeam de botez si am zis ca sa cununam si sa botezam si noi.Si mi s-a raspuns ca pana la majoratul fetelor avem tot timpul sa ne cununam noi . Eu nu ma stresam cu asta, dar ma gandeam ca peste doi ani. Acum pe mine m-a deranjat raspunsul lui rapid si lipsa de dialog
Va ca ma enervez iar.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Idalis, saptamana trecuta in Real la bacau, m-am intalnit cu o mamica care avea un baietel de 3 luni si se plangea ca are colici. Mamica cam semana cu tine, tu ai fost? Va mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
Sincer la real merg foarte des pt ca acolo lucrez, iar acum de cand cu bebelusul imi place sa merg sa-mi revad colegii. Totusi nu cred ca eram eu mamica despre care vorbesti.Oricum mi-ar fi placut sa te cunosc
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Crina, mai lasa-l sa se gandeasca, sa-i fie dor de voi. Daca va vrea sa se intorca sa fie alegerea lui. Dar el pierde, tu esti superba, fetita e minunata si v-ati chinuit atat de mult sa o aveti, numai pt lucru asta ar trebui sa te admire si sa te iubeasca si mai mult. Si eu m-am ciondanit de dimineata cu taticul, vorbeam de botez si am zis ca sa cununam si sa botezam si noi.Si mi s-a raspuns ca pana la majoratul fetelor avem tot timpul sa ne cununam noi . Eu nu ma stresam cu asta, dar ma gandeam ca peste doi ani. Acum pe mine m-a deranjat raspunsul lui rapid si lipsa de dialog Va ca ma enervez iar. mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
Nu te supara>Poate ca sotul tau era intr-o pasa proasta.Sigur o sa se ma gandeasca si o sa faceti si cununia.
A si sotul e plecat la mama lui de o luna si jum, dae vine aproape zilnic sa-si vada fata, asa ca nu ii e dor de noi.
bebecris26 spune:
Buna ziua si de la noi. Anuta, mie mi-a spus asistenta de la MF ca bepantenul e medicament si nu trebuie folosit zilnic, decat in momentul in care copilul e oparit si atat. Incearca pana gasesti ceva mai natural care sa-i priasca, poate crema de galbenele pe care o poti da ca o protectie fara nici un risc.
Cristina, mami de bebita David
oramona spune:
Nu mai e nimeni pe aici?Eu pandesc pitica sa se trezeasca, mai ales ca se foieste. Pai asa trebuie, s-a trezit la 8, a supt vreo 10 min, ne-am jucat putin si de la 9 jumate somn. Nu v-am povestit, dar am un mare stres. De vreo saptamana am renuntat sa-i mai scot lapticul cu pompita si o las pe ea sa suga. Seara primeste si un bibe cu LP, acum cantitatea difera, 30, 60, 120, dupa cum vad ca trage de sanii mei.Si de multe ori nu-l mananca. Offf, ea si asa nu manca si cu chiu cu vai reuseam sa-i dau 120 ml la o masa, dar acum , oare cat papa?Daca la controlul de 3 luni nu a luat bine in greutate, o sa schimb iar politica si ma intorc la pompita. Sper sa fie ok .
Gata, va