Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Fetelor voi dati ceai sau apa la bebei? Stiu ca daca alaptez nu are nevoie de alt lichid pana la 6 luni, dar mi se pare ca are pielea cam deshidratata. Singurul ceai care l-am incercat e babydrink dar ii dadeam maxim 20 ml intre mese. Voi ce ceaiuri le dati si cat?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Fetelor am facut pt sotul o fasolica bunaa . oare daca mananc si eu putina ii face rau lui bebe? De la varza nu a avut nimic dar parca cu fasole mi-e frica sa incerc.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Dintre toate cremele pe care le-am incercat,numai Bepanthenul a fost bun.
Bebecris,pe tubul de crema scrie ca e pt prevenirea si tratarea iritatiilor.
Idalis si mie mi se pare cam scump un tubulet de crema dar...asta e.

Nu as mai da banii si pe alte creme,daca nu sunt bune??
Imi place ca bepanthenul intra in piele,pe cand celelalte se aduna pe la cute,si nici nu a fost niciodata iritata doar putin rosie cand am incercat alte creme.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Aa, daca scrie pt prevenire e bine. Pe mine m-a speriat asistenta la cateva zile cand a venit la noi si nu l-am mai folosit decat de vreo 3 ori cand bebe a fost putin rosu. De obicei nu-l dau cu nimic pt ca nu avem probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

oramona, am citit ca si voi aveti o printesica mofturoasa la mincare si ca te chinui cu pompa si biberonul.
eu am renuntat sa ma mai stresez, il las pe Tudor in ritmul lui. Nici nu as avea ce sa fac de altfel pt ca refuza sa pape din biberon. Nu vrea decit tzitzi, asa ca asta ii ofer oricind doreste.
Si apropo de asta, e atit de comic cind cere sa pape. Plescaie ca un mosulet fara dinti. Asa ca si pe intuneric stiu ce doreste.

p.s. astept PM, poate vrea cineva gama aia sanosan

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oramona eu zic sa-i d-ai chilotelul ala peste ciorapel!
Crina-s imi pare rau de problemele cu sotul... Trebuie mult tact, rabdare si...credinta ca lucrurile sa se schimbe!
Idalis a mea bea doar san. Fara apa sau ceai.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Da, cred ca peste ciorapel o sa il dau, ca trebuie sa fim frumoase la botez.
Fistiq, de asta am renuntat si eu la pompa, se intampla sa arunc mult lapte de la mine ca nu-l papa tot din bibe si ma stresam inutil. Acum sunt mai linistita , iar daca a luat la fel de bine in greutate o sa ma declar multumita.
Ceai eu i-am dat pt colici, baby drink, dar rar, ca ne-a cam ocolit problema asta. Am cumparat un bebe calm si o sa incerc sa-i dau seara, cand mai papa LP. As incerca sa-i dau si apa, daca vrea sa nu-i fie sete.
A mea fata e tare incantata de caruselul de la mosu, Lora , de la magazinul recomandat l-am luat. Chiar daca nu canta caruselul ea se joaca cu plusurile, le vorbeste, cearta si asa se invata sa stea si ea in patut.
Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ramona, peste dresulet se pun chiloteii aia, eu asa ii pun.
La poponet eu o dau doar dupa ce face caca, cu crema de eritem fesier de la Mustela. Cu Bepanthen o mai dau cand si cand, tot dupa kktzel, dar cea de la Mustela este cea mai buna.
Mari - vacanta placuta si vaccin cat mai nedureros si fara pb

Ma duc sa trag si eu un pui de nani langa zuz.
va pup

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

voua vi s-a recomandat vaccin si la 3 luni? noua ne-a zis pediatrul de rotarix - asta e pt infectia cu rotavirus ala de da diaree si inca un vaccin contra infectia cu pneumococ, imi scapa numele vaccinului. astea sunt optionale si unul e cu intepatura, alalalt se de oral.
inca nu am apucat sa citesc de ele, voi le faceti, vi s-a spus de ele?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

voua vi s-a recomandat vaccin si la 3 luni? noua ne-a zis pediatrul de rotarix - asta e pt infectia cu rotavirus ala de da diaree si inca un vaccin contra infectia cu pneumococ, imi scapa numele vaccinului. astea sunt optionale si unul e cu intepatura, alalalt se de oral.
inca nu am apucat sa citesc de ele, voi le faceti, vi s-a spus de ele?

Am auzit de ele dar noi nu o sa le facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Iarasi am absentat cateva zile,ma bucur ca ati petrecut frumos de Craciun.Sper sa reusesc azi sau maine sa pun si eu niste poze cu Craciunelul nostru(Klarisse se pare ca moshu le-a adus printilor nostri acelasi costumas).

Crinutza o imbratisare stransa si calda pentru tine si Veronica.

Botosel ce cadou frumos de Craciun,ma bucur tare pentru voi.Aaa si sa nu uit la multi ani ,cu ce e tortul pana la urma?

Magdy
tu cum mai esti cu sanatatea?

Fistiq noi cred ca rotarix-ul si synflorix-ul le facem saptamana ce vine.Am primit un card de la Glaxo si avem ceva reduceri.

Chichiutza.

Pentru fudulet noi am folosit crema de la Avene,acum o avem pe cea de la Mustela si mai avem inca una mai grasa preparata in farmacie cu care il dau cam cand cred ca ar face kk peste noapte(merci de pont Aniast).

Zozela,Nerantula,Olivia,Luy,Paticut,KAT,Puiutza,Kamy,Pity,Lara_c,Nadiutza,Vanyy,Pianna,Danaisa,Maricicutz,Clabuc si ar mai fi(dar m-a lasat neuronu')un semn de viata nu dati?

Pupam toate mamicile si bebelusii!

Mergi la inceput