Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
bebecris26 spune:
Botosel, la muli ani! Sa-ti dea Domnul multa sanatate, fericire si sa te bucuri de micuta ta toata viata.
Cristina, mami de bebita David
ana_25 spune:
Mai3 matale pi undi umbli,bre??
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
fulguta28 spune:
Neata!
Fistiq, daca nu e cu suparare vrem noi produsele de la Sanosan pt ca acestea le folosim si dam in schimb un Bepanthen unguent mare (100 g), sigilat. Noua nu ne-a priit niciodata Bephantenul.
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq va salutam si noi! Anuto, citind oferta ta, mi-am amintit ca am primit si noi o gentuta care avea inclusa gama Sanosan. Nu stiu exact ce, sunt vreo 7-8 sticlute. Pt ca Tudor e cu problemute de piele nu le voi folosi si e pacat de ele, sunt chiar sigilate. daca le doreste cineva le oferim si noi cu drag noi avem cremele noastre si mie frica sa le schimb, nu-l vreau iar plin de bube. la fundulet am avut la un moment dat o iritatie destul de pronuntata care nu a trecut nici cu crema de galbenele, nici cu weleda, nici cu creme cu zinc, ci doar cu bepanthene. tot tub mare folosim si il dau zilnic dupa kk. asa ca mai am prin sertar si o gramada de astfel de tuburi incepute si abandonate ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
oramona spune:
Botosel, La Multi Ani !!! , sa ai o viata frumoasa si puiul tau sa-ti umple sufletul de bucurie. felicitari si pentru premiu, sa va bucurati de el.
Fistiq, noua nu ne-a zis nimic de vaccin la 3 luni.
Pisica mea iar doarme toata ziua, a tocait putin pe la 1, putin pe la 2 si acum doarme rupta. Si ma mai plang ca adoarme seara tarziu. Cand vreau eu sa dorm, nu vrea ea si invers.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Fistiq spune:
La multi ani fericiti, Botosel! sa iti dea Domnul numai bucurii si impliniri
Fulguta, astept sa-mi trimiti adresa
am reusit sa-mi adorm iar maimutica. al meu nu mai doarme de ceva timp 3 ore legate pe timp de zi. cel mai des se trezeste dupa jumatate de ora - 1 ora,si pare fresh si bine dispus
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
Klarisse spune:
Buna ziua si de la noi, semnam si pe astazi condica de prezenta.
Botosel , sa ai o zi minunata si numai bucurii de la .
Crina
Idalis intrebai de ceiut, eu ii dau lui Matei Babycalm, Baby Drink, ceai de fenicul sau musetel/tei. Diferenta este ca el papa lapte praf nu e alimentat la san si mi-a spus pediatra ca trebuie hidratat in plus.
Pentru fundulet noi folosim numai Bepanthen si nu a avut nicio iritatie pana acum. Am dat si cu galbenele la un moment dat insa s-a inrosit imediat si am renuntat. Prefer sa merg la sigur decat sa ma trezesc cu surprize.
Azi ne-a dat bunica liber si am iesit in doi la un pranz..ne-a prins tare bine.
Va pup pe toate si sa aveti o seara linistita!
sorana_23 spune:
Vad ca discutati despre ceaiuri. Eu i-am dat BabyDrink pana acum vreo saptamana, insa pentru ca am cam terminat cu colicii am renuntat la el. Mi se parea extrem de dulce si avea un gust ciudat de praf. Acum avem doua ceaiuri, unul de la Fares - Baby Calm si unul de la Humana- Ceai de noapte.
Am auzit insa (chiar de la o doctorita) ca nu ar fi recomandat pentru bebelusii baietei sa bea ceai de tei pentru ca vor avea probleme cu potenta ...asa ca voi renunta si la ceaiul de la Humana.
va pup,
Klarisse spune:
Sorana, Baby Drink si mie mi se pare un pic cam chimic la gust..si nu prea il mai folosesc. Babycalm am vazut ca e natural si ii place si gustul, la fel si cel de fenicul de la Humana.
Oricum puiul meu are zile cand pe langa lapte bea si cca 150 ml de ceiut insa sunt zile cand nu cere deloc..Ceea ce am observat de cand ii dau ceai regulat este ca pielea este mai fina..deci probabil inainte nu se hidrata suficient.