Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Botosel La multi ani fericiti, sanatosi si norocosi! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

Tanamera

Klarisse sa ai multe pranzuri linistite de acum incolo!

Dae oare Alexutza ce o mai face?Si nici Ariciu nu prea a mai intrat(asta ca tot veni vorba de chemarea mamicilor).Poate sunt prinse cu sarbatorile......

Seara frumoasa dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetelor voi cum va petreceti Revelionul acum ca sunteti in formula extinsa? Noi avem cateva variante insa nu stiu ce sa aleg de frica sa nu-i stric rutina lui Matei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Klarisse noi sarbatorim in 3.Sper sa nu avem musafiri nepoftiti,unii prieteni ne bateau niste a propos-uri.

Mie pediatra mi-a spus sa nu ii dau apa sau ceai pana nu incep diversificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Botosel, "La multi ani" fericiti si sanatosi!
Eu nu mai apuc sa scriu prea multe, nu stiu ce fac cu timpul asta...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Tanamera si pe noi formula de 3 ne avantajeaza cel mai bine si sincera sa fiu atat de tare am apreciat zilele care au trecut, au fost asa de intime si frumoase... Sotul meu e in concediu si e tare faina atmosfera in casa.
Fain tare costumasul de Mos Craciun..la anul tot asa am sa-i cumpar..prea tare mi-a placut.
Aaaa..ca mi-am amintit si Chichi are cam la fel costumasul lui Toma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

scurt si la obiect ca nu ma lasa.
revelion in 4.
ceai ii dau de fenicul de copii.
vaccin la 3 luni nu mi-a spus.
crema la fund am auzit ca e buna sudocrem,nu am incercat, pana acum bephantene si cand a fost mai rosu una preparata in farmacie, o adevarata comoara de crema.in 2 zile e reparat.
fug.pup.
botosel ,la multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adelina tipa, frateeeeee!!!! Cred ca o dor gingiile, i-a luat Eugen un gel de la farmacie, dar vad ca n-are niciun efect.
Noi probleme cu eritemul fesier la Ade n-am avut deloc, n-am dat-o decat o singura data cu bepanthen. Pe Iustina cu bepanthen si lanozinc am dat-o, de cateva ori.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Fetelor voi dati ceai sau apa la bebei? Stiu ca daca alaptez nu are nevoie de alt lichid pana la 6 luni, dar mi se pare ca are pielea cam deshidratata. Singurul ceai care l-am incercat e babydrink dar ii dadeam maxim 20 ml intre mese. Voi ce ceaiuri le dati si cat?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Si eu il alaptez pe Alex si n-a pus gura niciodata pe nimic altceva. Cand il vad mai deshidratat (buzele uscate), beau eu mai multe lichide.
Ziceai ca ai incercat tot in materie de colici... incearca si Dentinox colic drops... la noi a fost bun o perioada. Nu se gaseste in Ro, daca imi dai PM cu adresa, iti pot trimite eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Vorbeati de creme de fundulete... eu folosesc Mustela cu oxid de zinc la Alex si merge foarte bine. Mai am vreo 6 mostre, expira la sfarsitul lui ianuarie. Doritoarele sa dea un semn pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Buna seara mamici frumoase
Am mai aparut si noi pe aici. Nu prea am aut timp in zilele calduroase pt ca am vrut sa recuperam cat am stat in pat , dupa care am avut oprit internetul , pe urma treaba, treaba si ....iarasi treaba
DAR PROMITEM CA DE ASTAZI INTRAM IN FIECARE ZI MACAR SA VA SALUTAM

Mergi la inceput