Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen86 spune:

buna seara dragi mamici, sa va traiasca puii mari, sanatosi si norocosi. Frumosi sunt oricum. Va rog sa ma ajutati, sunt disperata. Puiul meu, Vladut, are 3 luni jumate si la cantarul de 3 luni mi-a scazut 150 grame fata de cantarul precedent. Dpa alte 10 zile inca o scadere de 100 grame. i-am dat completare lapte praf si a mai crescut cu 350 grame. problema noastra e ca nu mai vrem sanul, il molfaie, il tine si 3 ore in gurita el cica ar trage dar nu il vad ca inghite decat fff rar. Cum fac sa il invat cat mai repede la san, nu vrem sa renuntam, am lapte suficient. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Klarisse si sotul meu e liber pana luni.Poate mergem sambata pana la Sovata.

Lora pupici Adelinei.

Alexuza bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

la multi ani,botosel!
Robert e agitat de cateva zile.poate de la dinti.pe gingia de jos se vad 2 dintisori care cred ca nu au spart gingia.isi roade mainile si maraie.si baleste muuuuult.
of,dinti astia......

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

crema de fundulet folosim Klorane.si ne e buna.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani Botosel!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmen86

buna seara dragi mamici, sa va traiasca puii mari, sanatosi si norocosi. Frumosi sunt oricum. Va rog sa ma ajutati, sunt disperata. Puiul meu, Vladut, are 3 luni jumate si la cantarul de 3 luni mi-a scazut 150 grame fata de cantarul precedent. Dpa alte 10 zile inca o scadere de 100 grame. i-am dat completare lapte praf si a mai crescut cu 350 grame. problema noastra e ca nu mai vrem sanul, il molfaie, il tine si 3 ore in gurita el cica ar trage dar nu il vad ca inghite decat fff rar. Cum fac sa il invat cat mai repede la san, nu vrem sa renuntam, am lapte suficient. Multumesc

ai incercat sa scoti laptele cu pompa si sa il dai cu biberonul?asa vezi si cat bea...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Salutam fetele!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Super poze!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui carmen86

ai incercat sa scoti laptele cu pompa si sa il dai cu biberonul?asa vezi si cat bea...

Meme de Maiu si Lulia

Laptele muls si pus intr-un biberon bea si 120-150 ml. Problema e ca la san nu vrea sa traga. Am avut proasta neinspiratie si i-am dat ceai la recomandarea doctoritei de familie, cu biberonul. Cu seringa se ineca. Biberonul nu l-am folosit zilnic ci doar de 2-3 ori pe sapt. Ori s-a lenevit ori are o asa zisa greva a suptului. Nu as vrea sa renunt la alaptat la san. Cu biberonul, cica in max 2-3 sapt renunta la san. Nu stiu ce sa fac sa ia din nou sanul sa traga ca inainte. Multmesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Office, stiu ca te-a deranjat disputa intre KAT si Zozela, dar atitudinea ta demonstrativa cu privire la mesaje, nu rezolva nimic...

Mergi la inceput