Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
aniast72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera![]() Pentru fudulet noi am folosit crema de la Avene,acum o avem pe cea de la Mustela si mai avem inca una mai grasa preparata in farmacie cu care il dau cam cand cred ca ar face kk peste noapte(merci de pont Aniast ![]() |
Cu placere, tanamera! Inclin sa cred ca asta e unul din secretele cu ajutorul. caruia Alex nu se mai trezeste noaptea.
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aniast72 spune:
citat din mesajul lui fulguta28 Neata! Fistiq, daca nu e cu suparare vrem noi produsele de la Sanosan |
Fulgusor, daca vrei iti dau si eu produse Sanosan primite cadou ca noi suntem fan Mustela. Daca stiu cum sa te gasesc saptamana a doua de dupa sarbatori, ti le aduc ca o sa vin in Bucuresti la controlul si vaccinul de 4 ani ale lui Alex.
![](pupic.gif)
aniast72 spune:
citat din mesajul lui Klarisse Fetelor voi cum va petreceti Revelionul acum ca sunteti in formula extinsa? Noi avem cateva variante insa nu stiu ce sa aleg de frica sa nu-i stric rutina lui Matei.. ![]() ![]() KLARISSE mami fericita de ![]() 02/10/2010 |
Noi plecam maine la Busteni, o sa petrecem Revelionul cu nasii lui Alex (fratele meu si cumnata mea). Am impachetat cadita, patut, carusel, saltea de joaca, catel, purcel... tot ce ne trebuie. Dar pana la anul mai suntem in zona (virtual).
![](pupic.gif)
aniast72 spune:
citat din mesajul lui LUANASHANA Office, stiu ca te-a deranjat disputa intre KAT si Zozela, dar atitudinea ta demonstrativa cu privire la mesaje, nu rezolva nimic... Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010) |
Jur ca eu n-am o atitudine demonstrativa (na, ca m-am simtit cu musca pe caciula) insa eu scriu de pe telefon si sunt varza cu memoria...nu retin niciodata ce am de transmis decat daca raspund pe masura ce citesc. Altfel, timpul nu-mi permite sub nici o forma sa deschid laptopul.
Office scrie asa de cand s-a inscris pe forum, cu genul asta de scris am si remarcat-o. E stilul ei, nu cred ca are atitudine demonstrativa.
Eu ma bucur de fiecare data cand vad cate un mesaj de la voi, indiferent de stilul fiecareia.
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fulguta28/fulguta28.jpg)
fulguta28 spune:
Aniast, multumim.
Noi stam mai jos de Euroclinic de pe Calea Floreasca. Stiu ca acolo ai nascut, deci stii zona.
Iti las numarul meu in PM.
Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Fulgusor, daca vrei iti dau si eu produse Sanosan primite cadou ca noi suntem fan Mustela. Daca stiu cum sa te gasesc saptamana a doua de dupa sarbatori, ti le aduc ca o sa vin in Bucuresti la controlul si vaccinul de 4 ani ale lui Alex. ![]() Andreea, mamica fericita de bb Alexandru (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007) |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Eu am plecat cu copii la drum, de foarte mici. Daca sunt cu sotul imi fac curaj sa plec si in Luna! Revelionul il petrecem cu familia mea: parinti, surori,cumnat si nepotel. Copiilor le place mult compania lor.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Klarisse spune:
Back
Ne-au plecat si noua musafirii, Matei doarme ... deci ne mai ocupam si noi de una alta..Chiar radeam cu sotul meu ca aseara pentru prima oara de cand am nascut am vazut un film cap-coada.
Va pup pe toate si va urez o nopate linistita!
sorana_23 spune:
citat din mesajul lui Klarisse Sorana, Baby Drink si mie mi se pare un pic cam chimic la gust..si nu prea il mai folosesc. Babycalm am vazut ca e natural si ii place si gustul, la fel si cel de fenicul de la Humana. Oricum puiul meu are zile cand pe langa lapte bea si cca 150 ml de ceiut insa sunt zile cand nu cere deloc..Ceea ce am observat de cand ii dau ceai regulat este ca pielea este mai fina..deci probabil inainte nu se hidrata suficient. KLARISSE mami fericita de ![]() 02/10/2010 |
Si noua ne place Babycalm. Nu asa de tare ca Babydrink pe care il bea pe nerasuflate, dar e ok. O sa incerc si eu cel de fenicul de la Humana. Multumim de sfat !
sorana_23 spune:
Carmen , eu ii dau numai lapte muls de vreo 6 saptamani si totul e ok, cand mai scade productia mai bag cate un ceai de stimulare a lactatiei. Si bebele are 6.200 la fix 2 luni, asa ca sigur mananca suficient.
Te pup, si mult succes !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fulguta28/fulguta28.jpg)
fulguta28 spune:
Sorana, numai laptic de mama ii dai lui Tudor? Mie mi-a scazut drastic lapticul la san si mi-am facut un stoc considerabil de chimen, fenicul, anason, Nutrinatal si ceai de la Fares pt lactatie. Sa vedem ce rezultate am in urmatoarele zile.
citat din mesajul lui sorana_23 Carmen , eu ii dau numai lapte muls de vreo 6 saptamani si totul e ok, cand mai scade productia mai bag cate un ceai de stimulare a lactatiei. Si bebele are 6.200 la fix 2 luni, asa ca sigur mananca suficient. Te pup, si mult succes ! sorana mamica lui Tudor (26.10.2010) |