Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
sorana_23 spune:
Fulguta , foarte rar ii mai dau si cate un lapte praf, daca ramane pe la ai mei si vine ora lui de masa (iar eu inca mai colind prin magazine) sau daca se trezeste noaptea in mari crize de plans si nu apuc sa ma mulg. Eu iau acum ceai de la Humana, cel de lactatie si mi se pare excelent. Imediat simt rezultatele. Dar iau asa, din cand in cand; adica n-am reusit sa termin un tub pana acum.
Incercasem si eu cu chimen si anason, dar degeaba m-am umflat cu tone de ceai.
Si mai am si un tub de Galactogil; o sa il inghit si pe ala cand termin cu Humana ca si ala da rezultate.
Pupici, si iti tin pumnii sa revina lapticul sa creasca mare mare Mara.
LoraG76 spune:
Nu-mi vine sa cred asa ceva...cica Serban Huidu a avut in seara asta un accident la ski si e in coma...nu se poate asa ceva!!! Ce ti-e viata asta...
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Nu-mi vine sa cred asa ceva...cica Serban Huidu a avut in seara asta un accident la ski si e in coma...nu se poate asa ceva!!! Ce ti-e viata asta... Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
O, Doamne! Incredibil! Coma?
Tudor doarme de la 9. Are deja 3 ore de somn, sunt curioasa daca rezista 4 pina la papa. Cind citesc la voi cum dormiti toata noaptea, iar copiii vostri sunt niste dolofanei fara sa pape atitea ore... Eh, lasa ca ne facem noi mari, nu mai e mult, doar vreun an asa...
Tocmai ce am terminat si eu de calcat. Altfel riscam sa ma trezesc cu soacra-mea ca vine sa ma ajute, si cam sunt satula
Ma duc sa mai joc un sudoku
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
Pity27 spune:
pup!
am reusit sa citesc si eu din urma cele 2 capitole. nu am mai apucat sa intru in ultima saptamana. am umblat dupa cadouri. i-am luat sotului un mini laptop hp turcoaz, cred ca nu i-a placut prea tare culoarea , dar mai aveau alta varianta pe rosu. i-am luat lui tudor un hipopotam care inoata in cada cand facem baie si de care e fff incantat, o minge care are luminite si animalute de jur imprejur, se rostogoleste singura si vorbeste, multe haine de barbat de la zara ( sunt mare fan zara pt copii).
eu am primit iar genti, una de la sot si alta de la socrii, cosmetice si haine. in 3 ani si jumatate am primit de la sotul meu 8 genti. l-am rugat ca anul asta sa fie mai indraznet, dar... eu nu as da atatia bani pe o geanta nici moarta, noroc cu sotul meu, ca ma tine in trend. Eu transform totul in cutii de lapte, o sa ajung in fundul gol la cat de mult costa o cutie .
Pt cine mai foloseste topfer lactana din farmaciile dona o cutie am luat-o cu 46 lei, iar in sensiblu am vazut ca e 86 lei .
Tudor face acum baie in cada mare, e mare inotator, are cada plina cu balene, delfinasi, broscute, ratuste, pestisori.
De la 1 ian o sa-i introduc cate 3 lingurite de suc de mar golden, a mai inceput cineva? Eu ma duc la serviciu de la 15 si nu am vrut sa-i introduca bona primele alimente, cu toate ca doctora de familie a zis ca sucul de mar e vitaminizare si nu diversificare.
Am facut rotarixul si a avut putina diaree.
Off, tare m-am intins. Sper sa nu supar pe cineva .
oramona spune:
Buna dimineata!
Va poftesc pe toate la o cafeluta aburinda si cu putina frisca.Iar la micul dejun avem paine prajita, oua fierte, sunculita si muschiulet afumat si niste cascaval. Pofta buna.
Imi pare tare rau de Huidu. Sper sa se faca bine , mai ales pentru cei doi copilasi ai lui.
Nu mai stiu cine intreba cum sa-si faca bebe sa suga iar la san.Pana incepe sa ia in greutate eu m-as mulge si i-as da lapticul cu bibe, dar din alea care imita forma sanului, am inteles ca sunt de la Avent. Stiu ca e mai greu, eu asa m-am chinuit 2 luni si ceva, iar acum o las pe ea sa suga, dar daca la controlul de 3 luni nu-i ok, o sa revin la vechile obiceiuri.Poate are doar o perioada care i va trece intr-o sapt., doua.
Va si va doresc o zi minunata.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
bebecris26 spune:
Neata. Multumim de cafeluta Oramona, buna tare, ce m-as face dimineata fara ea? Am vazut acum la stiri de Huidu oof, sa dea Dumnezeu sa se faca bine.
Cristina, mami de bebita David
oramona spune:
Fetelor, dormiti? sau nu va lasa bebelusii la calc? Eu ma plictisesc pe aici si ma gandesc sa fac niste prajituri, sa vad ce zice si mandra mea cea mica.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
ana_25 spune:
Buna dimineata !!
ORAMONA multumim pt cafeluta si micul dejun delicios !
Noi ne-am trezit de la 7 ca mandra nu a mai avut somn. Pai cum sa mai doarma cand ea o dormit ieri toata ziua si de aseara de la 9 jumate.A papat putin pe la 4 jumate si a adormit pana la7. Acu sta cuminte in scoica si se uita la film !
Eu mi-am pregatit de dimineata frunzele de varza pt sarmale. Le-am bagat in congelator pana dupa-masa cand fac sarmalele. Intotdeauna congelez inainte frunzele de varza(murata) si se fac super ! moi,si se impacheteaza sarmalele fff bine,fara sa se mai rupa frunza deloc. Si nici nu mai sunt asa acre tare.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Klarisse spune:
Buna dimineata!
Oramona multumim pentru micul dejun.
Sunt socata de ce a patit Huidu..sper sa fie ok pana la urma..are 2 copii minunati care au nevoie de el..
Aseara s-a culcat bulina mea la 9.30 si s-a trezit azi la 7..a papat si ne-a mai lasat 2 ore sa dormim si noi..deci suntem odihniti.
Am hotarat ca Revelionul sa-l petrecem acasa in 3.. romantism mare!
Cand papa si9 noaptea Matei lua cam 300-400 de gr pe saptamana..acum de cand are pauze si de 12h ia cam 200 de grame..maxim. La inceputul lui ianuarie mergem la evaluarea de 3 luni si am sa vad ce zice pediatra vis a vis de pauzele asa mari..
eveline spune:
Salutare!
Am inteles ca Huidu e in coma indusa si totusi nu e foarte grav... Doamne ajuta sa fie OK!
Noi vom face revul la ai mei parinti care ne invitasera in prima instanta pe 1 ian la pranz la ei. Eu le-am "sugerat" sa venim de 31 si s-au bucurat teribil, ei nu ne chemasera ca se gandeau ca fiind cu cel mic nu vreau sa ma apuce noaptea prin alte parti decat la mine acasa. Asa ca toata lumea e incantata. Eu am petrecut zilele de Craciun cu valuri de invitati, rude, vecini si m-am simtit nemaipomenit insa abia acum realizez ca-s obosita si nu mai am chef de nimic. Asa ca prefer sa fiu musafir...
Ca vorbeati de creme...subscriu si eu la Sudocrem, da' ala de la mama lui din Anglia... e ca si cu infacolul, nu se compara cel de aici cu cel de acolo.
Si in caz de iritatie cu bubite, pana nu l-am spalat cu ceai musetel+verde si dat cu sapromed nici mama cremelor nu a avut efect. Ramanea crema intre cute, si bubitele rasareau ca ciupercile dupa ploaie... tot pudra a avut efect.
Acum, nu mai are copilul nicio iritatie si drept urmare nu-l dau cu nimic.
Eu n-am stiut niciodata cat papa Darian fiind hranit la san, vad doar cat creste. In 2 zile a crescut 50 g, sper sa se mentina asa si sunt multumita. Si nici el nu papa altceva decat lapte, nici ceai, nici apa, nimic...
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian