vlad musatescu
stie cineva unde as putea sa gasesc ceva scris de vlad musatescu? ma intereseaza sa cumpar carti noi. eu am incercat cam la toate librariile ce mi-au iesit in cale, dar daca vanzatoarea nu il confunda cu tudor musatescu, atunci nu ii mai ramanea decat sa se uite la mine de parca as fi fost venita de pe alta planeta .
Raspunsuri
Luizax spune:
Incearca la vanzatorii ambulanti (erau pe la universitate..nujtu daca mai sunt). Ce carti noi?
Intreaba la librarie daca au cei 3 veseli naparstoci, sau de-a puia gaia, de-a baza!
Asta e detectivu al conan doi nu? hihihi...superfain!
Luizax - karkotash shef!
Violeta spune:
Eu am gasit la vanzatorii ambulanti din fata de la Bucur Obor, Vlad Musatescu -CONTRATIMP- 2 vol.(e tiparita in 1981). La librarii nu gasesti nimic.
Violeta
zora spune:
multumesc de raspuns
e vina mea ca nu am precizat de fel de carti "noi". ma refeream la carti nou-noutze. daca nu ma insel musatescu a murit prin '86 si nu stiu daca l-a mai publicat vreo editura sau daca il va mai publica vreodata.
nu prea ma simt in stare sa cumpar carti de la vanzatorii ambulanti. cartile sunt un bun mediu de stocare a microbilor si cine stie ce boli au avut proprietarii cartii respective. am si eu un fix si cumpar carti doar din librarii.
pana se va gandi cineva sa il reediteze ma voi multumi cu ce gasesc prin biblioteca familiei. chiar daca citesc o carte scrisa de el de zece ori si tot e
quote:
Originally posted by Luizax
Incearca la vanzatorii ambulanti (erau pe la universitate..nujtu daca mai sunt). Ce carti noi?
Intreaba la librarie daca au cei 3 veseli naparstoci, sau de-a puia gaia, de-a baza!
Asta e detectivu al conan doi nu? hihihi...superfain!
Luizax - karkotash shef!
Luizax spune:
DAAA!st superfaine cartile lui. Pacat ca nu le publica nimeni (deocamdata sper). Am dat ieri search pe net si n-am gasi nimic! dar nimic despre vlad mushatescu...PACAT!!!
Ar trebui sa dam cu meilu pe la edituri........
Luizax - karkotash shef!
zora spune:
si eu am cautat tot pe net. am stat zile intregi si am cautat de nu am mai putut. am dat de o editura din craiova care a scos musatescu, dar acum ani buni. in rest, nimic. dar chiar nimic. nici macar o biografie de a lui sau ceva.
crezi ca am avea ceva succes daca am trimite mail-uri la edituri?! eu am trimis un mesaj celor de la rao sa ii intreb ceva referitor la marquez si raspunsul a venit dupa vreo doua saptamani si plin de greseli de ortografie. cred ca daca le-am trimite o astfel de cerere, nici macar n-ar binevoi sa ne trimita un raspuns.
Luizax spune:
hi hi hi. Eu cred ca merg si ei pe sistemu cerere si oferta. Asha ca daca vad ca lumea e interesata (si daca mai dau si cu okiu pe cartile lui conan 2 sa vada cat sunt de SUPER) poate le publica.
La editura all ai incercat?
Luizax - karkotash shef!
zora spune:
am cautat la toate editurile.
am dat pe motor de cautare "edituri", "vlad musatescu" si ce mi-a mai trecut prin cap legat de subiect si am cautat. de dimineata pana seara, timp de cateva zile, numai asta am facut. si... nimic.
am intrat pe fiecare pagina personala a editurilor, degeaba.
poate se va risca cineva sa reediteze musatescu ca tare bine scrie. eu de abea anul acesta l-am descoperit si am fost mai mult decat incantata. inca citesc la "extravagantul conan doi", volumul doi, si nu ma mai satur .
Luizax spune:
hehe.....sa ceteshti aia cu naparstocii si dea puia gaia si dea baza...sa vezi...sunt rupere!!!!! superfaine!!!! A mai scris si una Aventuri aproximative...fro 2 volume grosutze...dar nu mi s-a parut asha de extraordinara.
Esti din bucuresti zora?
Luizax - karkotash shef!
zora spune:
ce citesc eu acum este cu dea puia gaia si dea baza. astea si inca vreo doua fac parte din "extravagantul conan doi". inca nu am facut cunostinta cu ostrogotii, dar barbatu-meu (el este vinovat de noua mea pasiune ), mi-a povestiti atat de multe despre ei incat am ajuns sa ii cunosc inainte de a ii cunoaste.
oricum, sunt complet vrajita de personajele lui, care mai de care mai tacanite .
P.S. da, sunt din bucuresti
quote:
Originally posted by Luizax
hehe.....sa ceteshti aia cu naparstocii si dea puia gaia si dea baza...sa vezi...sunt rupere!!!!! superfaine!!!! A mai scris si una Aventuri aproximative...fro 2 volume grosutze...dar nu mi s-a parut asha de extraordinara.
Esti din bucuresti zora?
Luizax - karkotash shef!
iris spune:
dragelor, scoateti din ceata o sclerozata ca mine; in cartile astea cu conan 2 e si o bulgaroiaca de nevasta-mea?//////?????/ imi vijiie prin cap textul asta de ani de zile cred si nu reusesc nici cu totporul sa imi amintesc de unde; credeam ca e din cartile cu melania ale rodicai-ojog brasoveanu, le-am reciti si nu-i; unde e peg bulgaroaica de nevasta-mea?!!!