vlad musatescu
Raspunsuri - Pagina 2
zora spune:
iris, ridicam ceata:
da, in romanul lui musatescu exista o "penke, bulgaroaica de nevasta-mea" .
quote:
Originally posted by iris
dragelor, scoateti din ceata o sclerozata ca mine; in cartile astea cu conan 2 e si o bulgaroiaca de nevasta-mea?//////?????/ imi vijiie prin cap textul asta de ani de zile cred si nu reusesc nici cu totporul sa imi amintesc de unde; credeam ca e din cartile cu melania ale rodicai-ojog brasoveanu, le-am reciti si nu-i; unde e peg bulgaroaica de nevasta-mea?!!!
iris
iris spune:
gat m-ati dat gata, v-am zis e multa vreme de cind imi umbla vorba asta prin cap; uau, are cineva in germania cartile astea?!! pleaaaaaaaaaase, bitttttttttttttte!!!!!
iris spune:
si de cite ori trec prin tincabesti imi aduc aminte de cartile astea, ; la naiba, imi aduc aminte dar nu le pot 'localiza', grea e scleroza asta...
zora spune:
nu gasim noi cartile in romania, dar baramite in germania
incearca in tara, la cineva mai in varsta. eu asa le-am gasit: in biblioteca bunicilor
adevarul este ca ce scrie este
Luizax spune:
da da penke...tanti ralitza of corz si nepotii....Biba, Babane si Babacu....ostrogotzii familiei Jimbla :D:D:D
Luizax - karkotash shef!
zora spune:
eu inca nu am facut cunostinta cu ostrogotii.
deocamdata sunt, inca, la aventurile lui din vara in care se pusese pe scris roman mare si gros .
am trecut de aventurile lui de la pensiunea lu' madam maritza nahtigal si de la coltiilupchii cu guliver naiba si am ajuns la cele din delta, de la mila 37.
e genial
daca nu rad...
iar tanti ralita... cat mi-as dori sa fiu si eu asa ca ea cand voi avea varsta ei. defapt cred ca acest smile i se potriveste, doar ca ea era cu trabantul , ala castigat la loz in plic
Luizax spune:
Zora.....cand te saturi (daca se poate asha ceva, hihi) de cartile astea pe care le ai...io pot satz imprumut aia cu naparstocii daca vrei :)))).
Spor la citit!!!! ca de distrat stiu ca te distrezi! Marfa aia cu gaterec, tegarcea si care mai era..si cu luky - luky, hihihi...si aia...cum masa o kema...marlin monroaia cartzii hihi (lili?).
Luizax - karkotash shef!
papadie spune:
tanti ralitza si maritza nachtigaaaaaaaaaaal. nu era si un trabant in toata povestea asta? de abia astept sa ma duc acasa sa imi iau cartile . ce drag mi-e de ele:-)))))
päpä
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai câstigat!
zora spune:
zilele trecute m-a vazut un coleg de la serviciu ca citesc musatescu si mi-a spus ca are si el acasa ceva scris de el. daca nu are cartea cu naparstocii tinem legatura sa vedem cum facem pentru imprumut
oricum, multumesc frumos
quote:
Originally posted by Luizax
Zora.....cand te saturi (daca se poate asha ceva, hihi) de cartile astea pe care le ai...io pot satz imprumut aia cu naparstocii daca vrei :)))).
Spor la citit!!!! ca de distrat stiu ca te distrezi! Marfa aia cu gaterec, tegarcea si care mai era..si cu luky - luky, hihihi...si aia...cum masa o kema...marlin monroaia cartzii hihi (lili?).
Luizax - karkotash shef!
zora spune:
era trabantul. ala castigat de tanti ralitza la loz in plic si la care mesterea toata ziua de ii inversa circuitele.
sunt de cum scrie
quote:
Originally posted by papadie
tanti ralitza si maritza nachtigaaaaaaaaaaal. nu era si un trabant in toata povestea asta? de abia astept sa ma duc acasa sa imi iau cartile . ce drag mi-e de ele:-)))))
päpä
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai câstigat!