vlad musatescu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

un link care poate fi util:

http://www.bibnat.ro/alinks/a006912.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zora spune:

multumesc pentru link . asta gasisem si eu atunci cand m-am pus pe cautat, dar acum am nu am intrat doar sa ma uit si atat. am trimis e-mail-uri ambelor edituri. sa vedem daca am noroc.

quote:
Originally posted by cristinacsa

un link care poate fi util:

http://www.bibnat.ro/alinks/a006912.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

si mie mi-e dor de musatescu.
ce mai m-am distrat citindu-l.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

dar de celebrul lui regim de slabire va amintitzi? cu "branza de veci" in loc de vaci...si-mi mai trece acum prin cap ca ma prapadeam de ras cu frate-miu la faza cu "mircu bricea"ptr bricul mircea...da, chiar ca mi-e dor de vlad mushatescu....ufff, m-ati imbolnavit voi pe mine, ba imi amintiti de filme dragi, ba de carti...si eu sunt la capatu' lumiiiiiiiiisi pana fac rost de eleeeeesi pana ma duc iar in Romanicaaaaaaaaaaaaaaa
Noi sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Dragele mele,

De cate ori merg la mama mea (care, intre noi fie vorba, locuieste in acelasi oras cu mine?), vad cartile lui nenea Vlad Musatescu puse la loc de cinste in biblioteca - fosta mea biblioteca, pe care, dupa ce m-am maritat, n-am mai avut unde s-o aduc, ca nu-mi incapeau toate cartile...

Si m-a apucat acum un dor de tanti Ralitza, cu exercitiile ei de jiu-jitsu, cu castronul pe cap, si de Bombita lu' nenea Coman Doi si de toate traznaile pe care le fac personajele lui extraordinare! Am ras cu lacrimi (fara exagerare!) citindu-va mesajele, fiindca mi-ati retrezit amintiri dragi... A propos, eu am facut Facultatea de Filologie, dar nu prea am auzit in facultate vorbindu-se de Vlad Musatescu. Ar trebui sa le amintim noi nenilor si tantilor de pe la edituri ca s-a mai scris candva proza umoristica buna si pe la noi, atat de buna ca tanjeste lumea dupa ea prin toate colturile lumii!

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniel Martin spune:

www.vladmusatescu.home.ro.
Va asteptam!

Mergi la inceput

cenzurat de moderator!

Nu se admite reclama facuta altui site!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanily spune:

Adresa asta nu exista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IQ_egal_0 spune:

eu am cautat acum pe net contratimp si musatescu, si am gasit doar 2-3 pagini, dintre care asta este una.
cea mai haioasa treaba care mi s-a intamplat mie, a fost ca am gasit mai mult din greseala Contratimp si m-am pus pe citit...
si mi-a placut la nebunie !!! este o carte super misto...doar ca eu am avut ghinion..
adica nu am stiut ca sunt 2 volume...si cand ma apropiam de sfarsit si vedeam ca se inteteste actiunea mi-am dat seama ca exista un al doilea volum, asteptarile fiindu-mi confirmate de finalul primului volum...
asa ca va implor eu pe cei de-aici...nu are cineva sa-mi imprumute volumul 2 ?
sunt intr-o situatie destul de delicata...
sau macar sa-mi povesteasca cineva ce se intampla in cel de-al doilea volum...
va multumesc

Mergi la inceput

Aveti noutati (carti, poze, retete, etc.) ale lui Conan Doi la pagina pe care o stiti. Dar scrieti adresa fara www. ci simplu, vladmusatescu

Mergi la inceput