Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LML ISABELA pitic mergacios
Sa cresti mare, sanatoasa si cuminte, s-o bucuri pe mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Sunt copii care nu vor cereale nu pentru ca nu le place gustul. Eu cred ca au o problema cu consistenta lor.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Hop si eu putin pe fuga ...

Si noi am cazut si ne-a curs sange din buzita. De fapt am2 au cazut si si-au spart buza in decurs de o saptamana si in ambele cazuri la alergat cu tati prin casa, ma rog C in 4 labe. Ideea e ca lui C i-a curs mult sange si m-am panicat instant si m-a busit si pe mine plansul de nu stia ce sa ne faca al meu la am2 .
Doamne, ce ti-e si cu loviturile astea .

Nikole - Of, of saracutza Isa . Sa stii ca si eu am avut un episod de pneumonie urata in liceu. Avem super stare dar plamanii varza. M-au pus la reanimare la cate trebuiau sa-mi bage prin vena si nu-ti spun ca radeam de ei ca nu se uita la mine ce bine sunt . Vai de capul tau ... . De Irina nici nu mai comentez, stiai tu de ce nu vrei sa o cantaresti .... Multa putere iti doresc sa treceti si peste asta.

Haircut - iti dai seama ca tb sa ma produc si eu cu prajitura . O lasi pe Maia sa doarma afara si la temperaturi din astea?

Maia doarme afara pentru ca in 5 min de cand da cu nasul de aerul rece pica lata daca n-o deranjeaza ceva, adoarme mereu, asa ca nu prea am ce-i face. Daca e ger tare n-o scot. Daca bate vantul sau ninge ii pun husa de ploaie care se abureste pe interior putin, isi face un pic de caldura inauntru...pana acum n-a avut nici o problema pitica....

mami de fetita finuta

La fel facea si Maruta mea in primul an si tot asa n-am avut nici o problema cu ea cat a fost mica. Se inchina bunica cu ambele maini( Dumnezeu s-o ierte a crescut 10 copii) "Mama eu in 92 de ani de cand sunt n-am vazut copil sa doarma afara in zapada"
Iarna trecut n-am mai scos-o f des afara pt ca tocmai ce il nascusem pe Dav si imeidiat s-a sensibilizat. Acum daca sta 30 de min afara si e un pic mai frig are mucii pana la calcaie.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi.
In sfarsit am reusit sa punem si noi poze de la mos craciun aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui lorex

vad bine?

deja dati ciocolata la copii???

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Doar eu...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

si eu...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata la amiaza...

LML SI LMA sarbatoritilor pe care i-am ratat...!!!

scuze ca intru rar dar invat pt examenele "care este" si nu apuc decat sa citesc, di 2 in 5 sa fiu la zi. de raspuns... mai greu!

pufii bolnaviori si umflatei sa se faca repede bine!

nikole... stai linistita... cu greutatea! eu m-am incapatanat sa nu mai cantaresc pastaia pana la 1 an. ce nu stiu nu ma doare.

myky... daca nu scrie in prospect ceva de lapte nu te stresa...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui lorex

vad bine?

deja dati ciocolata la copii???

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Doar eu...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

si eu...

I will survive...

si eu, dar fara voie
la-m pris intr-o dimineatza cu un mos de ciocolata alba...musca bucatele din el si il manca...cum l-o fi luat nu stiu...cred ca l-a sutit cand era pe langa brad Oricum cand l-am intrebat ce face cu ciocolata mi-a intins si mie sa pap din el si apoi a mai luat si el o bucatica..si m-am topit toata

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Fetelor, sunteti o comoara!
Va multumesc mult!
Dece...cum ati ajuns? Cat despre mofturi...s-ar putea sa fie gena...Bebelushi...si eu si al meu om am mancat cam de toate, dar apoi....am scos untul din mamicile noastre...Si iata ca m-ai ajutat sa-mi raspund singura la intrebare...
Xela...o placere sa te citesca omul...mai rar atat echilibru...antologica "Noi sa fim sanatosi ...la cap" ma mai mobilizeaza...Cat despre rabdare..eu am, nu-i vorba, dar cred ca am ramas cu traume din perioada neagra a mancatului in somn.
Dastefa...minunata idee, cea cu diluatul laptelui...cred ca am s-o pun in aplicare...ca n-as lasa-o sa urla dupa biberon, mai ales ca ea nu bea deloc alt lichid in afara de lapte..nici ceai, nici apa, nici suc de fructe...sarumana, inca o data!
Tortul arata super-super! Miruna sa-i treaca buba!
nyny...sarumana...uhhh, cred ca am aruncat vreo 10-15 cutii de cereale, din care i-am facut doar o data...marci diferite.Nu le vrea, si pace!...Mai incerc din timp in timp, cu alt sortiment, poate-poate...
ioana_fota...multumesc mult. As incerca cu apa, dar Iris nu bea nimic altceva decat lapte. De curand a inceput sa mai bea cate putina apa, din canitza cu cioc.Lapte, in 24 ore bea in medie cam 7-800ml, si cam asta-i tot lichidul din zi.Suzi....daaaaa, avem si noi, o roadem cu spor, dar cand vrem lapte...o azvarlim...cat colo!
Ele...in primul rand LML puiutei tale! Cu Iris am avut probleme si cu finger-food-ul...Abia de vreo luna a inceput sa mai roada cate un biscuite, o felie de mandarina, o bucatica de paine, cateva paste fierte...Cat despre mancatul cu..."cantec"...e jale si la noi...BebeTv, jucarii, plus cate inca o persoana, de animatie, asa...(sora-sa sau tac-so), pe langa mine, care ii bag pe sub nas, si ma scalambai in toate felurile...
Larisel..sarumana...mare osteneala ti-ai dat ...incerc sa ma inspir..Si eu incerc sa-i fac un program, da' e mai mult cum vrea ea...Bunaoara, astazi, pana la ora asta, mesele au decurs cam asa:
ora 1 - 140ml lp
ora 4 - 140ml lp
ora 7 - 120ml lp
ora 10 - refuz cereale, refuz fructe
ora 11 - 170ml lp
ora 14 - 100g pui cu rosii si cartofi
ora 14.30 - 100ml lp....
Lillo-

Sper sa nu fi sarit pe cineva, mi-ati fost de un real folos..mii de multumiri inca o data...you all!

Trimit, ca am inceput mesajul de vreo 3 ore....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

nikole... stai linistita... cu greutatea! eu m-am incapatanat sa nu mai cantaresc pastaia pana la 1 an. ce nu stiu nu ma doare.

I will survive...

plateeea , e si asta o solutie, de crescut ei oricum cresc, doar ca nu tocmai in grafice... Nici eu n-as fi cantarit-o pana la un an, dar daca pediatra mi-a cerut s-o pun pe Irina pe cantar... n-am gasit nicio varianta in care puteam sa-i spun "nu". Urmatoarea cantarire o sa fie sigur la un an. Bafta la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

xela, of, imi pare rau de buzita lui C, stiu cum ti se strange inima la asa ceva, din pacate am intrat in etapa "inevitabilelor". Am pus cateva poze, nu prea bune calitativ, dar macar sunt noi noute, de ieri.

haircut, n-am mai dus-o pe Isa la gradi, nu ma intreba de unde pneumonia...

dastefa, pediatra i-a pus Isei diagnosticul de pneumonie dupa ce a ascultat-o, a zis ca are raluri pulmonare. Stiu ca e de rau cu astea, zicea si oani de ele... Pupici Mirunei, cum ziceam si mai sus, din pacate sunt inevitabile... Felicitari pentru tort, arata !

larisel, am admirat gemanutele de Craciun!

Mergi la inceput