Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)
Raspunsuri - Pagina 12
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Se cunoaste ca dorm piticii ca am limbarnita.... Noi de revelion avem planuri marete...sa stam im motzul patului si sa ne uitam la filme... Ce filme bune ati mai vazut sau ati revazut? Poate ne inspiram si noi... |
Inception
Law abiding citizen
London
In numele Sofiei
In the cut
The brave one
Stapanii strazilor
Inchisoarea ingerilor
Viky, Cristina, Barcelona
7 Pounds
The proposal
Hangover
Beyond Borders
The Holiday
Tinutul din nord
viata lui david Gale
Cand un barbat iubeste o femeie
Life or something like that
lorex spune:
Ana,
Ce mai face S?
il mai doare burtica?
mai face kk moale?
da-i smecta, doua pliculete pe zi.
sau ceai de menta..
ma gandesc cat e de nasol cand esti stricat la burta..mititelul..
nu-l lasa asa sa nu se deshidrateze!
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui plateea
si eu... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Eleysa spune:
Plateea bafta la examene!!!
Sorina lui Iris ...sa aiba pofta de papica bun
Lorex ...inspiranta lista ta...pe jumatate le-am vazut ...cealalta jumatate ...abia astept sa le vad ...inception am incercat de vre-o 2 ori si nu m-a lasat pitica ...poate reusesc de Revelion
Nikole...inca o data multa sanatate Isei...am aruncat si eu un ochi la poze ...ai niste frumuseti de fete ...nush daca Irina e sau nu slaba, dar are asa o privire sugubata/pusa pe sotii ..., iar Isa deja are aer de domnisorica
Dastefa... 2 torturi ......arata
Lucia ne-am uitat si noi la pozele de la Craciun ...bag de seama ca Teo a fost un baiat tareeeeeeeeeeee cuminte ...ce de jucarii frumoase a primit ...si ce costumas avea el
Ale1212xa ce frumos din partea lui ca i-a dat si lu' mami ...si eu am gasit-o pe a mea cu un mosh de ciocolata in mana...nu trecuse inca de staniol, dar cred ca stie ea ca e rost de ceva bun acolo ca tare mai tipa dupa el cand il vede
Aho!Aho! De Anul Nou
Va urez si va colind
An de sanatate
Si Noroc in toate
Si de implinire
Dumnezeu sa va-ntareasca
Sa va dea liniste sufleteasca
Sa ninga cu stelute argintii
Sa ne amintim ca-i sarbatoare
Sa devenim din nou copii
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La Multi Ani!
Nik0le spune:
ele, multumesc pentru urari si pentru ca te-ai uitat la poze!
Multumesc frumos tuturor fetelor care mi-au urat sanatate pentru Isa, scuze ca nu nominalizez.
Edit: ele, mi-ar fi placut s-o vad pe Isa ta tragand de mosul ala de cioco. Eu mi-am propus sa nu-i dau Irinei cioco pana la cel putin doi ani, la Isa mi-a iesit, acum nu bag mana in foc... ca nu depinde numai de mine. Noroc ca sor-sa nu e prea generoasa si nu prea le are cu "impartitul".
sorina_bz spune:
Despre ciocolata...hmmm
Le-am prins si eu pe ale mele maimutzele impartind...fratzeste, firesc, o...felie de paine cu nutella..(daca poftea, mititica..)..N-a apucat decat sa se linga pe botic, dar deschidea o guritzaaa...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
nyny spune:
Yupiiiii am reusit si eu sa pun cateva poze.
cred...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Yupiiiii am reusit si eu sa pun cateva poze. cred... Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Da-ne si parola pe pm ca sa ne delectam si noi...
larisel spune:
Si eu ma uit si revad frecvent (mai des decat forumesc) pozele de pe contul comun dar n-am suficiente cuvinte ca sa descriu ... e mai mult de-atat ...